Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celoush
    dík, ale už nechci být masochista...
  • vonTossis
    Dneska jsem napsal docela dlouhou uživatelskou recenzi a každý čtenář potěší. :-) tak pokud se ti bude chtít, můžeš.. :)
  • Morraw
    Z těch všech trollů tady ještě nikdo nedal žádný argument, proč je Steam špatný. Čekám.
  • http://gm1.s-ports.ru/sites/default/files/styles/400x/public/jesus-gabe-newell_o_932197.jpg
  • Takže to, že mám na Steam stejný názor, ze mě dělá uživatele pod přezdívkou Dětinské Divinity? Se smiř s tím, že ne každý se modlí u oltáře ke sv. Newellovi.
  • Hle hledte na Steam, bohem vyvolenou digitalni distribuci, ktera vsechny jednou sjednoti k jedine spravne vire a to ultra-pravicovemu pckovani. Klavesnice jako telo bozi, myš jako krev jezise a hrb jako znak praveho kajicnika. Aleluja, chvalme Steam, Aleluja.
  • spam
  • Im a huge faggot, please rape my face
  • HAH! .... sakra
  • Buďto jsou PC-hňupové všechno ženy a nebo neumim česky protože jsem omezenec se základním vzděláním, prosím ignorujte mne
  • PC-hňupové neunesly pravdu a už mi berou nick, radost pohlědět na tyhle omezence :)
  • ty vole ja ne!
  • tvoje máma
  • Kdo se tu za mě vydává?
  • im spartacus!!
  • pochybuju ze je to jeden clovek, ty jejich nazory a styl mluvy jsou natolik rozlisne ze se nemuze jednat o toho sameho....
  • Všem se moc omlouvám, bohužel už od narození nemám přirození takže si léčím mindráky na diskuzích, prosím ignorujte mne
  • species
    se koukni na to hlasovani, jeho "prispevky" maj uplne stejne plusu jako prispevky jeho oponenta :D Cece ten tech accountu ma vic nez jen tri, a asi proxinu ;)
  • Veskoslav alias GoT to má chudák dneska těžké, několikrát odhalen, navíc jeho milovaný Steam je tu kritizován a ani nestíha střídat nicky..
  • Veskoslav
    Musíš se zeptat z kterého nicku ti má odepsat. Jestli dětinské Divinity, SW či noobis;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší