Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Prosímtě, pouč mě, co je na steamu tak špatného. Děkuji
  • maros.goc
    nejako sa mi to nepaci ....neviem sa v tom vyznat
  • species
    on si fact udelal pet accountu :D sakra ten se musi nudit :D
  • Psát si sám se sebou? docela nemoc *3*
  • Neboj, za chvíli ti tady nějakej Franta napíše, jak je Steam nejúžasnější věc od vynálezu kola...
  • Tak jsem se radoval že lidem pomalu dochází jaká žumpa je Facebook... ale steam je stále oslavován, vidím to ještě tak na 5 let než vám to dojde hňupové
  • Své sexuální praktiky, co děláš se svým bratrem si piš někde jinde. člověk by z tebe zvracel *11*
  • klidni se Veskoslave nebo zabanují i tebe a bude klid...
  • species
    a nebo witcher a nebo to detinsky divinity jak tady hodny kolega pripomina :)
  • Nebo to spíš svědčí o tom, jak je pc-komunita hloupá a nechá si sraát na hlavu a oni si ty sračkyy po sobě ještě mažou...
  • Ty lezes do diskuzi na games.cz a nejsi troll, hater, fanboy, blbec a nebo nekdo z redakce? :D
  • Veskoslav
    Lepší jsou ty DRM co má například Call of Pripyat, Anno 2070 atd. Mimochodem i hry, co nemají DRM tak jsou na Steamu viz Rayman.
  • species
    ja se spis ptam proc na to reagujes? A proc na to reaguju ja? same otazky....
  • Veskoslav
    A ty si myslíš, že vývojář z toho Steamu nic nemá? Bereš drogy nebo jenom něco slabšího? *7* Kolik her je nabízeno vývojáři na svých stránkách? 5%? A co že vytvoří jednu hru? Má jich dělat 500, aby lidé jako ty byli spokojeni? Nechceš se pustit taky do Blizzardu, že už dlouho nic nového nevydal? *7*
  • Jako, jedna věc se musí Valve nechat. Dokázali udělat největší herní DRM na světě a hráči je za to ještě milujou a chválí.
  • Stále se ptám proč tohoto idiota už s 3. nickem tady v diskuzi nezabanujete *11* *11*
  • nie. radsej podporim valve. a neplač tolko :)
  • Foxtrot_cz, Species, Morraw svatá trojice nerdů, která zaplavila diskuzi přišerným spamem a taková to byla fajn diskuze, než přišli fans tlustého Gabea...
  • Myslíš, že vývojáři snad nic při zakoupení přes Steam nedostanou? Navíc je nikdo nenutí hry přes Steam prodávat.
  • mam steam a tam kopu pc exkluzivitek takže ja jsem spokojenej, akorat mne vadi ty ruzne klienty (gogo, uplay origin) mohli by se spojit všichni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší