Přejít na výpis diskuzí
Steam mění způsob vyhledávání i doporučování her a chlubí se 100 miliony účtů
23.9.2014 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
Ja si osobne myslim ze lepsi jsou treba achievementy na Xbox Live, se steam kartickama se da obchodovat, vymenovat s kamosema a tak a to je na me moc slozity.
-
Jo. Za 1. Proč to má tak infatilní stylizaci?
Za 2. Proč to má tak klišoidní příběh?
Za 3. Proč to má tak trapné dialogy? -
Kdybyste raději podpořili vývojáře a kupovali hry z jejich stránek. Ale vy místo toho cpete prachy tlusťochovi Gabovi který se svou tlupou 200 nejgeniálnějších herních mozků světa které Valve neustále a pravidelně sbírá po celém světě vytvoří každý rok jednu hru. Vím proč by každý vývojář rád pracoval ve Valve. Protože se tam nepracuje.
-
Tak jestli jsi nam prisel oznámit ze jsme všichni nenormalni, mozna by bylo na case se zamyslet jestli nahodou nepatris do te same skupiny kterou kritizuješ..co?:)
-
Za to může i steam a sbíraní infantilních kartiček apod. chujoviny.
-
Mluvíš tady o tom, jako by to bylo hrozně snadné naprogramovat. Víš vůbec jako všechny informace o těch hrách by se museli přidat a nějak uspořádat, aby to co říkáš fungovalo? A to už teď je Steam programátorské veledílo, které v sobě integruje spoustu různých prvků...
-
Me to bavi a moc, kez bych mohl cist vic o Divinity.
nejake dalsi otazky? -
Táhni už s těma omalovánkama někam, koho baví pořád číst Divnity tam, Divinity sem.
-
Hry jsou vsema tema tutorialama a celkovym zjednodusovanim pristupnejsi cimdaltim vic mladsimu publiku, a tak to taky vypada :)
-
No právě. DRM je záležitostí vydavatele hry. DRM-free se dají spouštět přímo ze složky. Např. nové Divinity.
-
No, říkal jsem si, že když je Games.cz portál o hrách, tak tady budou většinou normální PC hráči. Třeba ne takoví fanatici jako na PC Master Race, ale alespoň nějací normální. Ale jak vidím tuhle diskuzi, tak jsem se asi těžce spletl... Škoda...
-
Jo ty. Ty mám taky přesunuté nahoru.
-
to by me fact zajimalo co te primelo si tohle myslet :D
-
Koukám, že neumíš ani správně napsat DRM. Smutné...
-
Já myslím ty Specials co jsou vpravo pod Curators. Ale asi se přesunou nahoru. Ty weekly tam moc dlouho nevisí.
-
Docela zajímavé, kolik lidí tady hatuje Steam (i za věci, za které nemůže, např. DRM). A já si myslel, že ve zdejších diskuzích se vyskytují inteligentní lidé :)
-
Nechapu ten hate vuci steamu, ano je to DRM ale tak krasne skryta ze mi ani nevadi. Tim chci rict ze mi vadi spis DRM jako byl games for windows nebo rockstar social club, ktery omezuje platiciho uzivatele, coz je od zakladu spatne.
Pro me steam umoznil kupovat si hry, hrozne me predtim stvalo ze musim mit doma zbytecnou krabici se zbytecnym CD navic, navic na to musim cekat tri dny nez to posta doruci, takhle se v 1 rano v sobotu rozhodnu ze chci neco hrat a staci dvakrat kliknout. -
Steam moc rad nemam, ale musim verejne priznat ze poslední dobou si me trochu udobruje, vydani Elminage Gothic, a Final Fantasy XIII a dalších japonských rpg by nebyt steamu asi nebylo mozne. Samozrejme proti nemu mam porad plno vyhrad :)
-
Já mám dayly/weekly skoro nahoře. Hned vedle nabídky nových her a nad doporučeno pro mě.
-
to by muj otec musel bejt d€ment jako ty a nevedet kam kterej konektor patri *3*