Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Foxtrot běž si přečíst cokoliv o Divinity nebo Lords of the Fallen *1*
  • o tebe píšem, šmudlo *3*
  • Foxtrot_cz
    flash789:
    Já nečekám něco úplně seriozního. Mě opravdu zarazilo jen to, že takovouhle hate diskuzi jsem tady ještě moc neviděl. Neříkám, že čtu každý článek, ale občas se mrknu. Jak říkám, já nehledám něco extra profesionálního, ale něco normálního, ale tohle mě prostě zarazilo :)
  • species
    >bulvar

sakra to je presny ! :)
  • species
    No a pak je tu taky fakt ze Valve se o svoje hry docela nadstandartne stara a podporuje je klidne i nekolik let po vydani, takze souhlasim, radsi taky jedno TF za nekolik let nez kazdy rok stejne CoD
  • species
    Jo no :/ Na moji obranu to formatovani zdejsi diskuze je tezce na nic!!!

Nick s tim nema absolutne nic co delat, jen je to jedna ze tri veci co o tobe vim a nejjednodusi na narazku :p

Sorac
  • flash789
    pokud hledas sofistikovane duskuze z herniho prostředí, hledej specializovane stranky které se venuji užšímu tématu, tam byva klid a skutecne se diskutuje..tohle je takovy bulvar, blesk..nebo jak to rict..takova legrace..
  • Foxtrot_cz
    Osobně radši vidím jednu hru za rok, než to co se stalo s Call of Duty nebo Battlefieldem.
  • species
    doporucuju zajit k jakykoli diskuzi o GTA5 :D
  • Foxtrot_cz
    species:
    Když to říkáš, tak mě napadá, že takovou tu "normální diskuzi" jsem zde možná viděl vždy u nějakých těch platformě neutrálních článků. Např. když to bylo o nějaké konkrétní hře. Takže je možné, že to takhle bylo vždy, ale až teď jsem si toho nějak silněji všiml. Každopádně, dobré vědět :)
  • Kozy
    Nebuď tak vztahovačnej frajere, nebylo to na tebe. Co s tim má co dělat nick?
  • species
    Tady se vetsinou resi konzole vs PC, ze zacatku se klidne muzes pokouset o nejakou inteligentni diskuzi ale imo driv prijdes o nervy.

Tezko tu rozlisit kdo je jen troll nebo kdo ty reci FACT mysli vazne, takze je dobry se s tim smirit a pridat se, takhle pri praci je to idealni kratochvile
  • species
    me je 9 a jsem na to hrdej.

Rozhodne jsem dost starej na to abych si nenechal diktovat co mam delat od typka co ma nick Kozy
  • Foxtrot_cz
    Já jsem sem přišel v očekávání, že zde naleznu nějakou normální diskuzi, kde budou v popředí buď komentáře, které ocení snahu Valve vylepšit své služby, které jsou už tak několikrát lepší než konkurenční nebo že zde budou nějaké názory na konkrétní prvky, které byly přidány, např. Curators, ale místo toho zde vidím nesmyslné nadávky na Steam a DRM, jako by za to snad mohli oni. Když už tady je komentář, který se ke Steamu vyjadřuje pozitivně, tak má daleko více "nelíbí", než "líbí". V podstatě zde vidím jen neutuchající kritiku, o které nedokážu říct, odkud pramení, protože mě žádný normální důvod nenapadá.

Kritiku bych samozřejmě pochopil v článku o tom, že někdo udělal něco špatně, ale v článku, který se zaměřuje na nový update a vylepšení stávajících služeb je to opravdu divné.

V podstatě, jakýkoliv jiný než negativní názor ke Steamu je zde velmi nepopulární a to mě zaráží.
  • Kozy
    Zrovna ty bys měl radši mlčet.
  • flash789
    protože se ti ta hra nelibi?..co mas dal?
  • species
    <--- deal with it
  • Přesně. Akorát "každý rok jednu hru"? Tolik? *1*

Steam je samozřejmě dobrá služba a Valve si zaslouží za to příslušné ohodnocení, ale také bych dal přednost přímo vývojářům a také bych rád viděl Valve pracovat, protože se mi zdá, že teď provádí jen údržbu a nic jiného.
  • Morraw
    haha jsi to ty ? Nebo čau ? Nebo nějaký další milovník Souls her ?
  • species
    mam v riti hele abych tady vysvetloval neco trollovi na games :D

Pro me je to nejlepsi "klasicky rpg" od dob balduru ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit