Přejít na výpis diskuzí
Steam mění způsob vyhledávání i doporučování her a chlubí se 100 miliony účtů
23.9.2014 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
Steam neprinasi jen DRM ochranu ale i vyborne funkce diky kterym je Steam super
treba Knihovna her, officialni servery, WorkShop (U Garry's Modu by to snad ani neslo), U nejakych her updaty, Steam hry muzes hrat kdekoliv kde mas internet + klienta Steam a nemusis hledat kde mas krabici s hrou ale pekne si tu hru spustis ;-) -
To je ten problém. Steam nemůže nic vědět. Dejme tomu, že hraji simulace (které jsou myšleny vážně) a Steam mi den poté doporučí Goat Simulator. Pokud to skutečně takhle nějak bude fungovat, tak mi to moc nepomůže.
-
Ta customizace je skvělá a je to přehledné. Co mi možná trochu vadí, že "Daily deals" jsou příliš dole. A jinak už vím co budu dělat v práci, proklikávat si hry co mám ve frontě. *1*
Co se týče barvy, tak mě se líbí, jen by to mohlo být i na profilu. Jestli chcete mít steam komplet modrý, tak použijte skin Blue Pulse. Osobně ale používám kompaktní Metro skin (Win8). -
na tech minustech tady zalezi uplnes tejne jako na minusech na novinky.cz nebo na hodnoceni metacritic, tj. vubec
-
80 milionu chudaku konzolaku, ale treba tu 100vku taky jednou daji
-
Jsi už trapný. Píšeš to všude. Leč se *11*
-
Kéž by tě matka raději polkla.
-
no mas pravdu, furt lepsi, nez kdyby to vedel, to by se pak mel bat...
-
Veskoslav Detected...
-
kez by prodavali nejake prasky proti DMR. (nejlepe matkam jeste nez porodili ty zvracence co DMR do ruznych produktu nasadili)
-
Horste, vraťte se prosím do svůj teleshopingů, tak se vyznáte líp. *4*
-
Dorazil sem klikač *11* Mohlo by s tím games už něco dělat? Onanistický příspěvek Lásku všem dokázal za minutku 10 hlasů a zbytku naflákat mínus.... *11* *11* *11* *11* *11*
-
Jen poukazuji na to, jak je nepříliš slibné doporučování her hráči na základě jeho historie a hodnocení. Ten systém si prostě neřekne: hraje Spintires, takže je to fetišista se slabostí pro vozy východního bloku, ale řekne má rád simulace. Ten systém se točí jen o kategoriích her. Moc tomu nevěřím.
-
A jak to má asi steam vědět, co ho máš koupený od babičky na Originu? *7*
-
100 milionů? Škoda, že neexistuje statistika počtu účtů na jednoho skutečnýho uživatele. Tipuju, že těch je sotva desetina. Steamové účty vytvořené jen a pouze na obchodování, spamování, phishing nebo cheatování nejsou nic neobvyklýho, ba naopak je jich jak sraček.
-
Dlouho jsem se Steamu bránil, ale nakonec jsem mu podlehl.
-
Vypada to, ze te neco rozciluje ve tvem zivote. Je cas si vzit prasky a jit na chvilku ven. Nebud porad doma!
-
Bože, dokonce se tady už vyskytuje láska ke Steamu. To už je docela velká forma nerdismu. Mucinky, mucinky DRM, já tě tak zbožnuji, nádherná modrá barva, a když mě škubeš o ori, peniss mi tvrdne.
-
Steam je dobry priklad jak se z oskliveho kacatka stala fantasticka sluzba pro vsechny. V jeho zacatcich to bylo peklo a jeden z nejhorsich softwaru na PC scene (nefungujici, spatne udelane, zbytecne) a o 10 let pozdeji je to vizionarsky leader na trhu.
-
Kto to tvrdí? Dáky miestny zatrpknutý konzolák? *6*