Přejít na výpis diskuzí
Steam mění způsob vyhledávání i doporučování her a chlubí se 100 miliony účtů
23.9.2014 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
Ano, Gabe to cele posral a neuvedomil si ,ze niekde na Slovensku bude zasity clovek, ktory jeho vymysel odhali...a teraz bude cely Valve strapneny! no mali toto zapotreby???
-
S tím nelze nesouhlasit.
-
<----- deal with it!
-
Lidi, kteří uvítají možnost volby a fakt, že si mohou být jistý, že jim hra zůstane? Rozhodně je to něco, co nikomu neublíží. A pokud se to uchytí, Steam by mohl následovat, jelikož ani tam hry nejsou úplně vázané na Steam a neni to nijak závratná kopa práce hru udělat non-steam.
-
Je dobře, že neni konkurence. Nehodlám mít v počítači 50 klientů. Stačí Steam a bohužel Origin, kvůli nutnosti Uplay jsem ani nekoupil AC Black Flag.
-
Možná že ty mu jen závidíš, (tedy né tu váhu *15* ) ovšem ty penouze by sis nechal leeda zdát. Takže nadáváme s ostatními trollovia na Steam - štým je žlo". *5*
-
a kolik lidi je odvarenejch z toho ze hra nebude vazana na klienta? Rekl bych ze ty lidi co si instalujou start menu do windows 8 protoze nejsou schopny prekousnout ze tam neni. Jinymy slovy pitomci co se nejsou schopni adaptovat a furt budou smesne "bojovat".
-
to urcite neni konkurence. To je maximalne ten samy princip, ale kompletne jine tituly, resp. stare tituly predelane do neceho co funguje na modernich operacnich systemech. To je gog, a tim taky gog zustane, i kdyby tam zacal chrlit moderni tituly a udelal si klienta.
-
tučko Gejb cucá číslička z prstu...nárast o 25 miliónov ľudí za pár mesiacov a o viac ako patinu počas celej existencie je úplny nonsens a nereálny tobôž v dobe keď idú konzoly ako teplé rožky...čo spustili na Ukrajine internet? i vtedy by to bol blábol..už mu asi tukom obrástol i mozog....Steam už nemá kam rást, tak sa cpe do konzolového trhu a vymýšla si z brucha číslička...
-
Ujišťuji tě, že ve Valve se pracuje a to dost tvrdě. Rozhodně to neni ráj, jak si všichni myslí. Navíc Valve již dávno neni firma, který dělá jen hry a Steam, ale maji další programy, například na vzdělávání atd., které nejsou veřejnosti úplně známy. A ano, Valve nevydává moc her, ale to proto, že prostě nemají problém rozpracované projekty rušit (třeba SOB). A když se koukneš, co všechno Valve představilo jen ohledně Steamu, HW, OS atd. tak zjistíš, že na to kolik maji zaměstnanců jsou ještě docela produktivní. Valve nikdy nebude jen herní vývojář, deal with it!
-
Ač jsem velký fanoušek Valve, teď vzhlížím k CD Projekt a jejich GOGU. Ten chystá klienta. Na rozdíl od Steamu ale bude volitelný, čili vazba na klienta bude dobrovolná a hlavně ne trvalá. Myslim si, že tohle je jediná konkurence, která Valve může trochu nakopnout k lepším výsledkům. Konkurence jako Origin nebo Uplay, to je bohužel odpad a nemyslim si, že se nějak snadno stanou něčim, čeho by se Valve bálo.
CD Projekt ví, že má příležitost dát věci do pohybu a já pevně doufám, že právě jim to vyjde. -
"protože zde neexistuje žádná lepší konkurence"
GOG? -
Od nich argument nečekejte, oni mají v hlavě vymeteno dle toho jak to tu vypadá.
-
Steam mám rád v rámci mezích, protože zde neexistuje žádná lepší konkurence, a to mě doslova žere. Jinak k jejich novému vzhledu, změnit styly pro skin není to samé jako udělat novej design, mě se nelíbil ten starej a ani se mi nelíbí ten novej - ten je dle mého názoru ještě víc nepřehlednější. V dnešní době moderních technologií na webu i v rámci aplikací s ním spojených přímo v OS, se nepřestávám divit, že na to, kolik finančních prostředků ta firma má, že to není už dávno úplně někde jinde. Jejich klient pro Windows mohl v dnešní době vypadat úplně jinak, a to nemluvím jen o vzhledu, ale možnostech které by mohl nabídnout po uživatelském rozhraní a dalších schopnostech. JE TO OSTUDA.
-
Hmm, 100milionů učtů no to je sice hezké číslo ale nic moc nevypovídá o samotných uživatelých atp... by napsali u MMO hry nebo u Originu vyznělo by to stejně. Nevím Stým jsem zas déle nezapl, tak aspon ted vidím co "příjemného" mne čeká, jinak mi štým samo nikdy zvlášt nevadil až na to vytěžování ale to jsme vyřešily tak že nejspíše mám na stým zasviněnej komplík. *15*
-
nic proti tebe borec, vidim,ze si nejaky posahany, ako tak listujem touto diskusiou, ale nazvat PC hracov obmedzenymi? to je teda vskutku obmedzeny nazor *1*
-
A platit asi 3 krat viac? si padnuty na hlavu ci co? zo stranok vyrobcu je tov zdy drahsie *7*
-
Neni v icom vylozene spatny, ja som s tymi novinkami celkom nadseny, vyzera to dost dobre a ma to aj svoju funkcnost, blbci budu frflat stale, inteligentny ludia si v tom najdu svoje vyhody ;)
-
Tak si u toho klikni, že na "nemám zájem" a je to vyřešeno...
-
protože oni to vědí