Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam steam a tam kopu pc exkluzivitek takže ja jsem spokojenej, akorat mne vadi ty ruzne klienty (gogo, uplay origin) mohli by se spojit všichni
  • Kdybyste raději podpořili vývojáře a kupovali hry z jejich stránek. Ale vy místo toho cpete prachy tlusťochovi Gabovi který se svou tlupou 200 nejgeniálnějších herních mozků světa které Valve neustále a pravidelně sbírá po celém světě vytvoří každý rok jednu hru. Vím proč by každý vývojář rád pracoval ve Valve. Protože se tam nepracuje.
    • Bargud
      SW: Aspoň dokazuješ, že fakt vůbec nic nevíš o tom, co píšeš...indie hry běžně koupíš z jejich stránek, dostaneš DRM free verzi na Humble Store, a k tomu přidají Steam klíč. Kdybys takhle koupil aspoň jednu jedinou hru, tak pak víš, že ten Steam klíč, překvapivě, na Steamu aktivuješ.
      A jinak máš "určitě" pravdu...ve VALVe jsou takový lenivci, že dělají jen a pouze jednu hru ročně (a zřejmě jim závidíš). A ty rozsáhlé updaty se asi dělají samy co? Např. TF2
      Za to hlavně, že BF nebo CoD vychází taky jednou ročně, a ejhle, pořád to samé. S hromadou placených DLCček.
    • Ujišťuji tě, že ve Valve se pracuje a to dost tvrdě. Rozhodně to neni ráj, jak si všichni myslí. Navíc Valve již dávno neni firma, který dělá jen hry a Steam, ale maji další programy, například na vzdělávání atd., které nejsou veřejnosti úplně známy. A ano, Valve nevydává moc her, ale to proto, že prostě nemají problém rozpracované projekty rušit (třeba SOB). A když se koukneš, co všechno Valve představilo jen ohledně Steamu, HW, OS atd. tak zjistíš, že na to kolik maji zaměstnanců jsou ještě docela produktivní. Valve nikdy nebude jen herní vývojář, deal with it!
    • A platit asi 3 krat viac? si padnuty na hlavu ci co? zo stranok vyrobcu je tov zdy drahsie *7*
      • Bargud
        unreall: Tak to by mě zajímalo, kde a jaké hry kupujete. Mé zkušenosti jsou, že na Steamu je hra dražší i během slev, než na webu vývojářů. Díky kurzu euro = dolar.
        Navíc dostanu jak DRM free verzi, tak klíč na Steam.
    • celoush
      dík, ale už nechci být masochista...
    • Veskoslav
      A ty si myslíš, že vývojář z toho Steamu nic nemá? Bereš drogy nebo jenom něco slabšího? *7* Kolik her je nabízeno vývojáři na svých stránkách? 5%? A co že vytvoří jednu hru? Má jich dělat 500, aby lidé jako ty byli spokojeni? Nechceš se pustit taky do Blizzardu, že už dlouho nic nového nevydal? *7*
    • nie. radsej podporim valve. a neplač tolko :)
    • Myslíš, že vývojáři snad nic při zakoupení přes Steam nedostanou? Navíc je nikdo nenutí hry přes Steam prodávat.
    • Foxtrot_cz
      Osobně radši vidím jednu hru za rok, než to co se stalo s Call of Duty nebo Battlefieldem.
      • species
        No a pak je tu taky fakt ze Valve se o svoje hry docela nadstandartne stara a podporuje je klidne i nekolik let po vydani, takze souhlasim, radsi taky jedno TF za nekolik let nez kazdy rok stejne CoD
    • species
      <--- deal with it
    • Přesně. Akorát "každý rok jednu hru"? Tolik? *1*

Steam je samozřejmě dobrá služba a Valve si zaslouží za to příslušné ohodnocení, ale také bych dal přednost přímo vývojářům a také bych rád viděl Valve pracovat, protože se mi zdá, že teď provádí jen údržbu a nic jiného.
  • Za to může i steam a sbíraní infantilních kartiček apod. chujoviny.
    • species
      Ja si osobne myslim ze lepsi jsou treba achievementy na Xbox Live, se steam kartickama se da obchodovat, vymenovat s kamosema a tak a to je na me moc slozity.
  • Foxtrot_cz
    Docela zajímavé, kolik lidí tady hatuje Steam (i za věci, za které nemůže, např. DRM). A já si myslel, že ve zdejších diskuzích se vyskytují inteligentní lidé :)
    • Morraw
      No právě. DRM je záležitostí vydavatele hry. DRM-free se dají spouštět přímo ze složky. Např. nové Divinity.
      • Táhni už s těma omalovánkama někam, koho baví pořád číst Divnity tam, Divinity sem.
        • species
          Me to bavi a moc, kez bych mohl cist vic o Divinity.

nejake dalsi otazky?
          • vonTossis
            Dneska jsem napsal docela dlouhou uživatelskou recenzi a každý čtenář potěší. :-) tak pokud se ti bude chtít, můžeš.. :)
          • Jo. Za 1. Proč to má tak infatilní stylizaci?
            Za 2. Proč to má tak klišoidní příběh?
            Za 3. Proč to má tak trapné dialogy?
            • flash789
              protože se ti ta hra nelibi?..co mas dal?
            • Morraw
              haha jsi to ty ? Nebo čau ? Nebo nějaký další milovník Souls her ?
            • species
              mam v riti hele abych tady vysvetloval neco trollovi na games :D

Pro me je to nejlepsi "klasicky rpg" od dob balduru ;)
    • species
      to by me fact zajimalo co te primelo si tohle myslet :D
      • Foxtrot_cz
        No, říkal jsem si, že když je Games.cz portál o hrách, tak tady budou většinou normální PC hráči. Třeba ne takoví fanatici jako na PC Master Race, ale alespoň nějací normální. Ale jak vidím tuhle diskuzi, tak jsem se asi těžce spletl... Škoda...
        • flash789
          Tak jestli jsi nam prisel oznámit ze jsme všichni nenormalni, mozna by bylo na case se zamyslet jestli nahodou nepatris do te same skupiny kterou kritizuješ..co?:)
          • Foxtrot_cz
            Já jsem sem přišel v očekávání, že zde naleznu nějakou normální diskuzi, kde budou v popředí buď komentáře, které ocení snahu Valve vylepšit své služby, které jsou už tak několikrát lepší než konkurenční nebo že zde budou nějaké názory na konkrétní prvky, které byly přidány, např. Curators, ale místo toho zde vidím nesmyslné nadávky na Steam a DRM, jako by za to snad mohli oni. Když už tady je komentář, který se ke Steamu vyjadřuje pozitivně, tak má daleko více "nelíbí", než "líbí". V podstatě zde vidím jen neutuchající kritiku, o které nedokážu říct, odkud pramení, protože mě žádný normální důvod nenapadá.

Kritiku bych samozřejmě pochopil v článku o tom, že někdo udělal něco špatně, ale v článku, který se zaměřuje na nový update a vylepšení stávajících služeb je to opravdu divné.

V podstatě, jakýkoliv jiný než negativní názor ke Steamu je zde velmi nepopulární a to mě zaráží.
            • Ze by proto, ze vetsina normalnich lidi tu pi*ovinu jmenem Steam spousti jen proto, ze jim ji nacpali proti jejich vuli? Ze by proto, ze vetsinu lidi Curators, karticky, achievementy a jine debility opravdu nezajimaji a chteji si jen v klidu a bez opruzovani zahrat hry? Ze by proto, ze gog.com jasne ukazuje, ze to jde i bez toho?
            • Ty lezes do diskuzi na games.cz a nejsi troll, hater, fanboy, blbec a nebo nekdo z redakce? :D
            • Morraw
              Foxtrot běž si přečíst cokoliv o Divinity nebo Lords of the Fallen *1*
            • Foxtrot_cz
              flash789:
              Já nečekám něco úplně seriozního. Mě opravdu zarazilo jen to, že takovouhle hate diskuzi jsem tady ještě moc neviděl. Neříkám, že čtu každý článek, ale občas se mrknu. Jak říkám, já nehledám něco extra profesionálního, ale něco normálního, ale tohle mě prostě zarazilo :)
            • species
              >bulvar

sakra to je presny ! :)
            • flash789
              pokud hledas sofistikovane duskuze z herniho prostředí, hledej specializovane stranky které se venuji užšímu tématu, tam byva klid a skutecne se diskutuje..tohle je takovy bulvar, blesk..nebo jak to rict..takova legrace..
            • species
              doporucuju zajit k jakykoli diskuzi o GTA5 :D
            • Foxtrot_cz
              species:
              Když to říkáš, tak mě napadá, že takovou tu "normální diskuzi" jsem zde možná viděl vždy u nějakých těch platformě neutrálních článků. Např. když to bylo o nějaké konkrétní hře. Takže je možné, že to takhle bylo vždy, ale až teď jsem si toho nějak silněji všiml. Každopádně, dobré vědět :)
            • species
              Tady se vetsinou resi konzole vs PC, ze zacatku se klidne muzes pokouset o nejakou inteligentni diskuzi ale imo driv prijdes o nervy.

Tezko tu rozlisit kdo je jen troll nebo kdo ty reci FACT mysli vazne, takze je dobry se s tim smirit a pridat se, takhle pri praci je to idealni kratochvile
          • Kozy
            Zrovna ty bys měl radši mlčet.
            • species
              Jo no :/ Na moji obranu to formatovani zdejsi diskuze je tezce na nic!!!

Nick s tim nema absolutne nic co delat, jen je to jedna ze tri veci co o tobe vim a nejjednodusi na narazku :p

Sorac
            • Kozy
              Nebuď tak vztahovačnej frajere, nebylo to na tebe. Co s tim má co dělat nick?
            • species
              me je 9 a jsem na to hrdej.

Rozhodne jsem dost starej na to abych si nenechal diktovat co mam delat od typka co ma nick Kozy
        • species
          Hry jsou vsema tema tutorialama a celkovym zjednodusovanim pristupnejsi cimdaltim vic mladsimu publiku, a tak to taky vypada :)
  • species
    Nechapu ten hate vuci steamu, ano je to DRM ale tak krasne skryta ze mi ani nevadi. Tim chci rict ze mi vadi spis DRM jako byl games for windows nebo rockstar social club, ktery omezuje platiciho uzivatele, coz je od zakladu spatne.

Pro me steam umoznil kupovat si hry, hrozne me predtim stvalo ze musim mit doma zbytecnou krabici se zbytecnym CD navic, navic na to musim cekat tri dny nez to posta doruci, takhle se v 1 rano v sobotu rozhodnu ze chci neco hrat a staci dvakrat kliknout.
  • flash789
    Steam moc rad nemam, ale musim verejne priznat ze poslední dobou si me trochu udobruje, vydani Elminage Gothic, a Final Fantasy XIII a dalších japonských rpg by nebyt steamu asi nebylo mozne. Samozrejme proti nemu mam porad plno vyhrad :)
  • Morraw
    Ta customizace je skvělá a je to přehledné. Co mi možná trochu vadí, že "Daily deals" jsou příliš dole. A jinak už vím co budu dělat v práci, proklikávat si hry co mám ve frontě. *1*
    Co se týče barvy, tak mě se líbí, jen by to mohlo být i na profilu. Jestli chcete mít steam komplet modrý, tak použijte skin Blue Pulse. Osobně ale používám kompaktní Metro skin (Win8).
    • Veskoslav
      Já mám dayly/weekly skoro nahoře. Hned vedle nabídky nových her a nad doporučeno pro mě.
      • Morraw
        Já myslím ty Specials co jsou vpravo pod Curators. Ale asi se přesunou nahoru. Ty weekly tam moc dlouho nevisí.
        • Veskoslav
          Jo ty. Ty mám taky přesunuté nahoru.
  • Dorazil sem klikač *11* Mohlo by s tím games už něco dělat? Onanistický příspěvek Lásku všem dokázal za minutku 10 hlasů a zbytku naflákat mínus.... *11* *11* *11* *11* *11*
    • na tech minustech tady zalezi uplnes tejne jako na minusech na novinky.cz nebo na hodnoceni metacritic, tj. vubec
    • Veskoslav Detected...
      • Jsi už trapný. Píšeš to všude. Leč se *11*
  • 100 milionů? Škoda, že neexistuje statistika počtu účtů na jednoho skutečnýho uživatele. Tipuju, že těch je sotva desetina. Steamové účty vytvořené jen a pouze na obchodování, spamování, phishing nebo cheatování nejsou nic neobvyklýho, ba naopak je jich jak sraček.
    • Horste, vraťte se prosím do svůj teleshopingů, tak se vyznáte líp. *4*
  • Mart9
    Dlouho jsem se Steamu bránil, ale nakonec jsem mu podlehl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit