Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ako hrať Dotu na touchpade...
  • Mart9
    No třeba na FIFU vypadá ten ovladač zajímavě. Vždycky se mi u ní rozfláká levý klobouček, to by se tady stát nemohlo.
  • "Komu však více vyhovuje klávesnice a myš, může u ní zůstat."

Díky. *4*
  • zásadný problém so všetkými klasickými gamepadmi je že su už teraz na hranici svojich možností.. Jednoducho treba prísť s niečím úplne novým a revolučným - na úplne novom princípe..
  • :D u tady těch keců se vždycky bavím, kl+m už je po dekády nejlepší kombinace na hraní převážně fps, strategií atd. Zahraješ si na tom každou hru. Nějaký pady jsou trochu lepší na bojovky, plošinovky, možná auto.. to je vše. Opravdu chabý pokus Valve, nicméně pár dětí a trotlů si to koupí, to je realita.
    • ucho
      ten člověk snad prohlásil, že je ten gamepad lepší než klávesnice a myš? ne, neprohlásil, řekl jasně, že je horší a že je klávesnice s myší pro tuhle hru nenahraditelná. a jde jim jen o to, aby to bylo nějak hratelný. nic víc. tak si ty trotly ještě šetři...
      mi přijde, že někteří lidé mají hned černo před očima, když přijde zmínka na gamepady, a ignorují obsah sdělení...
  • Gamepad na Dotu :D a ještě jednou :D , vlastně spíš :D na entou.
  • A to fríznutí" v L4D 2 v menu bude kdy opraveno? *1*
  • Místo aby dělali HL3 nebo jinou pecku, tak nám nutí předražené PC s gamepadem, to je síla tohle.
    • ucho
      on ti někdo něco nutí? no to je síla *5*
  • zdeeneek
    Doufam, ze se tahle vyfikundace nerozsiri i na konzole - nechtel bych to ani zadarmo.
    • Ja doufam naopak, ze jo,... pockat ono to tam uz je.. *1*
      • zdeeneek
        Na konzolich vychazi hry staveny na ovladani na gamepadech - strategii a mmo her je tam jak safranu a na ostatni se gamepad hodi bez problemu. Tady s tim novym pazmektem se snazi hrat strategie/moba hry a aspon z toho videa to nevypada moc zdarile.

Ale chapu, ze tady kdyz clovek napise neco negativniho o PC tak je to retard, kteryho pravdepodobne matka musela porodit do kyble ...
        • Vlastni zazitky? Jinak by jsi musel cerpat bud z netu nebo okoli. Pak clovek pise takto. Ja mluvim o tom, ze steam ovladac je svym zpusobem dost obdobny ne-li skoro stejny jako je ovladac na ostatni konzole. Proto ta reakce, ze tebou krasne popsany nastroj jiz vlastne u konzoli pouzivate, tak proc se rozcilovat :)

PS: jak tu jiz i nekdo psal, nikdo nikoho nenuti pouzivat ovladac nebo klavesnici a mys. Nenuti cloveka pouzivat volant, nebo joystick. A uz vubec nikdo nenuti si kupovat a hrat na konzolich nebo na PC, je to ciste rozhodnuti konzumni spolecnosti (konkretne jednotlivcu).
          • zdeeneek
            Pisu neco o vlastnich zazitcich? Pisu jak na me ten ovladac pusobi z toho videa (a nekolika dalsich, ktery jsem videl). Napsat svuj nazor jak to na me pusobi snad muzu, ne?
  • To je tak že někdo vypustí do světa, že nahradí myš a že pocit z hraní bude úplně stejnej. Potom následují videa, kde se to pěkně vyvrací. Prostě nechtěl bych. Připomíná mě to ovládání Warcraft 2 na ps1.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit