Přejít na výpis diskuzí
Steam ovladač prý utáhne i Dota 2, otázkou je jak
9.1.2014 | Ladislav Loukota
115 příspěvků
-
Jo, tak ono to bude nej ovladac treba na Dotu a jine Moby taak tojo... vlastne tedy jen na DOTU pac jine moby nejsou licencovane od Valve a nebezi na Steamu. *4*
-
-
Jacku....Jacku...a co takový Marvel Heroes, Solstice, Prime World, ArcheBlade, Guardians pf Middle-earth atd. MOBA her tam je dost.
-
-
Archeblade jsem i hralto nebylo zle, spis takova mlaticka nez moba. Ty ostatni neznam. Jop ale to by slo i na normalnim gamepadu...
-
-
To je problém si stáhnout např. Google Chrome, který ti automaticky navrhne a opraví chyby. Opravdu, ty tvoje žblepty se nedají čist a to jsi nalepen v každé diskuzi...
-
-
Jo umi, a Firefox fakt dit to se klika pojednom, kdybych klikal u kazdeho prispevku kolik chyb tam mam tak bych se docista zblaznil.
-
-
Rly... Sni dál o pohádkách....
-
Kdyz mi najdes plugin, kterej mi to opravi automaticky... diky a usetris ostatim trapenim, nad mou spatnou spisovatelskou praci.
-
Tož, ať se zblázníme my, což? Zas tak dlouho to netrvá, si to opravit.
-
-
Rad ho nemam... ja jsem fanousek Firefox a vsude nejsem. *3* Jen tam kam si myslim ze je dobre nahodit komentar.
-
-
Mě to ve Firefoxu chyby neopravuje *9*
-
Mě to opravuje i v Firefoxu, to za prvé. Za druhé, když neznáš 90% MOBA her, tak nepiš takovýhle příspěvek, pak se nediv že ti každý nadává do šaška. Za třetí... ty jsi všude a to za cenu špatných komentářů. A na gamepadu nelze hrát MOBA tak, jako u K+M.
-
-
-
-
-
-
podľa mňa je gamepad na dotu úplne strašná idea... môžem sa mýliť ale som voči tomu hrozne skeptický... RTS na PS3 a xbox tiež nemali veľký úspech... gamepad má tiež svoje limity...
-
nevite kde se to da uz koupit? samozrejme jen ten ovladac.. steamos uz mam.. diky
-
Ja Dota 2 klikám, bez klávesnice, nie je to ideál ale prežívam tak 60% času *1*
-
-
Moc bych se tím nechlubil.
-
-
jj raci se s tim nechlub je tu spousta HC hracu co to ovladaji telepatii a budes za hroznyho noooba a loosera a kdyby to bylo obracene tak keyboardturnera atd.. proste hroznej pooovl.. oni totiz vedi jak se to ma hrat a kdyz to delas jinak tak jsi proste ostuda rodiny a na pokraji spolecnosti.. proste sebevrazda.. :) kasli na ne.. hrej jak te to bavi ;)
-
-
Však si to hrát jak chce může ja neřekl že ne. Když ho to baví hrát to špatně ja mu to brát nebudu ale hrdej bych být ním na to taky nebyl. A nemusiš byt HC hráč abys v dotě použival klávesnici. To tě učí už i podělanej tutorial. *7*
-
-
Tak ja som už starší človek, nestíham veľa klávesových skratiek :D Aj WoW či SWTOR klikám na ikonky a nerobí to problémy. *1*
-
-
-
-
-
Jednou jsem hral na gamepadu. Skoncilo to vykloubenym palcem a bolavým zapestim... Pro sadomaso mozna dobry. *7*
-
-
Tím pádem jsi lama. Na gamepadu se samozřejmě hrát dá, ale je to tááák pomalé a omezené. Někdo tomu říká pohodlné.
Typický jednoduchý příklad je otočení o 180 při akci. Nedejbože se třba ještě mrknout nahoru. S myší zkrátka uděláš libovolný pohyb jakkoliv rychle, jsi pán svého pohybu jako v realu. S gamepadem zmáčkneš páčku a čekáš než se pomalu otočíš třeba, to je hnus. Další věc je, že s k+m děláš intuitivně spoustu věcí zároveň a do toho se ještě můžeš libovolně rozhlížet při 360° jakou rychlostí sám chceš. Ta omezenost a pomalost gamepadu je prostě pro mě neakceptovatelná, hru si tak nedokážu užít podle sebe a cítím se omezený ovládání. Ovládání má být přirozené a intuitivní.
Zkrátka chci být pán svého pohybu, nehledě na makra, mapování apod. -
-
Tak napriklad Saint's Row 3 a 4, Mafia II, nebo Space Marines jsou v pohode a rekl bych ze se i na kontroleru hraji lepe. A nejake pomalosti nebo tak si nevsimnes. Ovsem, vsechny ty hry si dali zalezet aby se na nem hraly dobre, takze to ze nekdo podporuje game pad (nebo K+M) tak to jeste nic neznamena
Ale timhle jsem chtel jenom rici ze se to ovlada lepe a rychleji nez na klavesnici (tyhle hry, za ne muzu dat ruku do ohne *15* ). -
-
Už z principu se žádná hra nemůže ovládat rychleji na gamepadu. Ty jsi vylezl z jaké díry?
Heh, vždyť samotná myš má víc funkcí, nastavení, tlačítek a možností než nějaký gamepad.
A když už gamepad využiju u pár her líp, tak si ho kdykoliv můžu připojit.
Ale aby to bylo primární ovládání, to fakt ne, to je bez urážky pro omezence nebo nějaké casual "hráče".
Já hraní věnuju dost času a chci si ho náležitě a kvalitně užít. V dnešní době snad není problém si našetřit na dobrý hw a periferie. Ale jasně, opět je pohodlnější brečet a mít konzoli a myslet si jak se na tom suprově nehraje. Pouhá neschopnost a blbost lidí. -
-
Ja vim, ze to nepochopis, ale ten omezeny jsi ty sam :-).
-
Bojovky, závody, hopsačky. To jsou hry, u kterých beru do rukou ovladač jinak bych tu klávesnici rozmetal na milion kousků. To ti řekne i každej pro hráč platformovek, že prostě klávesnice ne-e.
-
-
První assasiny a batmany jsem hrál ještě na k+m a šlo to v klidu, ale třeba Gears of War, Saints Row, GTA, Witcher 2, Dark Souls, Skyrim to už jedu furt na gamepadu a na snes/nes/sega hry mám http://www.snesfun.com/wp-content/uploads/2013/03/snes_usb_controller_pc.jpg a to je božárna prostě :D
-
Mně nějak nevyhovuje ani ta citlivost kláves. Celkově jsem šolva ohledně závodních her, ale třeba GRID na klávesnici? To byla pro mě muka. Na gamepadu si pěkně dávkuju plyn i sílu zatáčení, kdy ten trigger a analog se podle mě líp regulujou, ale tak jiná ves jinej pes.
-
90% TPS se hraje lépe na gamepadu-- neumím si představit hrát na klávesnici AC, Batman, PoP atd... PS. I RPG žánr, kdysi výhradně k+m se velice dobře transformoval na gamepad a Witcher 2 se hrajé lépe na gamepadu, Dark Souls nebo si celkově Dragon Dogma má skvělé ovládaní. K+M ujíždí hodně rychle vlak.
-
Popravdě, u závodních upřednostňuju klávesnici, jelikož s gamepadem jsem lamák. Ale oproti tomu si více užiju hru, lepší zážitek ze hraní.
-
-
A všiml jsi si, že tady ti, co hrají na konzoli nebrečí??? Brečí tu jen tobě podobní hardcore pc-káři, kteří s K+M dělají bůhví co *1*
-
-
Ano, konzole jsou zlo. Ve středověku by konzolisty určitě upalovali a pc-čkáře prohlašovali za svaté *1*
-
Proč asi, protože ti jediní si uvědomují jak konzole ničí kvalitu her. A proč si to uvědomují? Protože poznají kvalitu a chtějí ji. Konzolistovy to je jedno. To je ovce s padem v ruce, která nic neřeší.
-
-
zastřel se pro dobro vsech.. O jednoho čurááka na světě mín. děkuji..
-
-
Kam te mam prijit odbachnout?
-
-
Vse to jsou PC verze, jak asi jinak bych mel porovnani s K+M, ze ano. To jsi trochu prestrelil frajere *1*
-
-
-
-
A to mělo být jako vtipné? Tak ať máš radost. Haha
-
-
A jeste si ted de…bil naklika pluska.
-
Clovek tady napise svoje zkusenosti a hlupak jako ty musí prijit a smat se. Jak ubohe. *7*
-
-
-
Podle mě postavy, co nebudou naprosto hratelné kvůli rychlosti: Invoker (jak píše kolega níž), Pudge, Clockwerk (obzvlášť když chcete uniknout zničením vlastní pasti), Shen (nebude prostě stíhat klikat vlastní schopnosti+předměty), Earthshaker v kombinaci s Blink Dagger (portovací dýka pro neznalé), Kunnka a jeho načasování schopností, Earth Spirit to samé, co Kuňkal atd. U nich rozhoduje rychlost a přesnost. A to jsem vypsal zatím jenom "silové" hrdiny. Věřím, že u takové Drow Ranger to půjde jakž takž hrát nebo Shadow Fiend. Ti mají převážně pasivky, takže si vystači i s autoattackem. Ale přesto bych osobně nechtěl mít v týmu někoho, kdo bude mít gamepad.
-
-
Můžeš mi říct proč se opakuješ. To samé píšeš na první stránce, tak proč tu tapetuješ dál svými moudry? Koho ty tvoje "moudra" zajímají, tak si je může přečist na první stránce. Pak tady zas neplač, že máš mínusy to kokso.
-
-
Zato tvoje sra…cky zajimaji koho? On aspon uved nejaky argumenty.
-
-
-
půjdou na tom dělat bunny hopy?