Přejít na výpis diskuzí
Steam pro školy umožní výuku matiky a chemie s Portalem
21.6.2012 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
Smekam! Oni jsou fakt skveli!
-
Jo, na každý druhý. Co jsem chodil do školy, tak jsem měli zajímavou situaci. My elektronické obory jsme měli hrozný shity počítače a CRTčka a dělali jsme na tom různý blbinky jako CADy, Furierovi analýzy a podobně. Na škole byl také obor management a ti měli nadupaná 4 jádra a 21 LCDčka. Jeli si na tom word a Facebook :D :D
-
Pepa prošel tři místnosti. V první místnosti byl jeden turret, v druhé o šet více a ve třetí o dvanáct. Kolik turretů pepa potkal?
-
Njn když se jeden anglicky neučí tak je to hned ostuda :-D
-
česglinčtina
-
Kdyby u nás ve škole nebyli učitelé,kteří neumí zacházet ani se záknladníma programama,tak je na to upozorním.Ale co už,hlavně že si koupí nadupanej NTB za 20 tisíc a dělaj na něm max. něco ve Wordu nebo na netu...
-
Jó ale na intru a na koleji to byl mazec *1*
-
Souhlasím. Hodně by z toho mohla čerpat především tzv. živá historie.
-
super anglictina
-
1 glados + 10 turretts + 10 testovacích místností = 50 dead test subjects
-
"sami situace". Bleh.
Ale podle mě se to neuchytí, na to je společnost v tomhle ohledu moc konzervativní... -
v oblasti biochemie ( aj inych oblasti chemie )sa vzdy dobry editor hodi, vzhladom nato , ze povacsinou su 2D a tie 3D by mohli byt aj lepsie *4*
-
Buď odpovíš správně kolik 5+5 nebo Tě hodím do zacykleného portalu.
-
Jó, kdyby byla pančelka GlaDOS... *2*
-
Soudě dle obrázku je to editor, co je v herním enginu a nemá s Flashem nic společného.
-
Otázka zní - Co společného bude mít výukový systém od Nevella s Portalem ? Stylizaci training groundu nebo něco víc ?
-
Soudě dle obrázku .... sází na Flash :D
-
No pokud nebudou mentora nahrazovat roboti s firemními značkami ..... proč ne . Matematika je jedna z věcí které by šly učit s větší grácií a imaginací .
-
To maj nekde ve skole PC kterej by Portal 2 spustil? *4*
-
Čekám na to s čím se vytáhne Vávra ... husitství si na rozdíl od fantasy fabulací o edukativní přístup samo říká .