Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v dalším ročníku to navrhnu u nás na škole
  • :) No v českém školství postaveném na neustálém memorování od někoho co zvládne jen předhodit několik nových cvičení má akorát ...
    Hry mají učit ,ale aby děti imho dostávali další reklamní masírku na prvém stupni jako od Microsoftu .... :/
  • LTM3
    Doufám, že naše univerzita se zapojí také *1*
  • Black_Hand
    jedna kostka a jedna kostka jsou dve kostky.
  • Inquisitor
    Mě by tam už nikdo nedostal ani heverem :)
  • ZvacA
    Tomuto prosazování her, respektive jejich enginů a editorů do jiných oborových a hlavně školních sfér, naprosto fandím. Doufám, že tahle věc bude expandovat mnohem dál. Kupříkladu mám za to, že herní enginy mají nemalý potenciál třeba ve zhmotňování minulosti a jedinečnou příležitost udat do pohybu historii a umožnit si tak udělat představu, jak to mohlo tenkrát vypadat, hlavně mimo dob vývoje kamer a podobně, což je sakra rozdíl od statickýho portrétu nebo černobílé, ale i barevné fotografie. Je mi jasný, že klasičtí vydavatelé a vývojáři jsou limitováni vším možným od trhu po získání prestiže u svých titulů a stále dogmaticky si nedovolí usměrnit zábavu a autentičnost, ovšem kdyby se dala do spolku silná spolupráce kolektivu profesionálů přes počítačový vývoj a historiků, která by se čistě věnovala podstatě alternativnímu a vizuálnímu výkladu dějin a rekonstrukci událostí, samozřejmě stále na základě patřičnýho a kritického výkladu z klasických pramenů, potom si dovolím říct, že by se tu objevila silně edukativní alternativní základna pro studia nejen pro žáky, ale třeba i cesta všech badatelů k další k analýze a k lepšímu pochopení dané problematiky na základě vizualizace. Je fakt, že něco podobnýho už existuje už třeba v dokumentech, ale stále to postrádá to puntičkářství "hry" a naopak hrám věnujícím se historickým érám zase ta "vědecká" kritika a přesnost. Nehledě na to, že by to bylo pro řadu lidí záživnější při studiu nejen ve školách.
  • Já když vidím, co se ve školství děje, tak raději ne. A zpackané maturity jsou jen špička ledovce *11*
  • Gabe válí.. *5*
  • Kr.Pa
    ta fyzika určitě, ale tu matematiku a chemii
    (a předpodkladu že tu matiku budete potrebovat k vypoctum fyziky)
  • Wlad
    Neviem si to velmi predstavit v praxi, aka matika sa da naucit s Portalom?
  • Black_Hand
    you're little killing machines, arent you? yes. go to sleep my little killers. mommy's got a big day for you tomorrow.
  • cumpi3
    Akorát místo chemie bych napsal fyzika :) Ale jinak klobou dolů!! Tohle je skvělý nápad!!! Já chci zpátky do školyyyy :D
  • GENiální NÁPad GABen Je VIZIónář!

(v=drZ1SWxNYb0)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit