Přejít na výpis diskuzí
Steam rozjíždí prázdniny velkým výprodejem
1.7.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Borderlands GOTY tam je za 12,50€ jenže klasický Borderlads i DLC balík je taky ve slevě a koukal jsem, že to vyjde levněji. Je v tý GOTY verzi něco navíc kvůli čemu se to vyplatí kupovat?
-
-
ne, tuhle přepočetní chybu tam měli i u minulé akce s Borderlands. obsah budeš mít shodný.
-
-
Shogun2 TW ::yahoo
-
Všade čítam, že je v akcii Operation Flashpoint: Red River, ale nikde na steame ho neviem nájsť. Je tam len OF: Dragon Rising. Chcel by som Red River kvôli multiplayreru, len neviem či ho hráva dosť ľudí. Alebo skúsim ešte počakať či nebude zľava na nejaký Battlefield.
-
-
je to hned na úvodní stránce mezi hrami, které jsou dnes v akci. jinak stačí zadat do vyhledávání RED a přejít na kartu se hrou takhle... sleva ale není nijak závratná, v nějakém shopu v anglii byla už krabicovka mnohem levněji.
-
ja som minule len tak prechadzal po jednom hypermarkete a mali tam Bad company 2 za 10 eciek. täsco
-
-
Jo, EA měla akci v Tescu, u nás to bylo za 200,-. Bohužel já prošel dvě Tesca a tahle hra vždy chyběla :)
http://www.ea.com/cz/news/tesco-zavadi-vice-jak-50-slevy-na-klasicke-pc-tituly -
-
já ji za 2 kila našel a koupil. Sice to neni můj šálek, ale na poličku do výstavky dobrý:)
-
-
-
-
Dobřeee STEAM dobře.
-
neviem ci som ja slepy ale ten flashpoint red river na steame nikde nevidim
-
-
This item is currently unavailable in your region ...mi to pise na slovensku.
-
asi má regionální zámek, páč já ho tam vidim. nechte si to kdyžtak koupit od českého kamaráda ;-)
BTW stojí 23euro -
Práve som to písal aj ja, že ho tam neviem nikde nájsť.
-
-
Protože mi nejde se přihlásit, tak píšu bez svého červeného avataru.
Na Steam sale jsem se osobně dost těšil. Tu hru kolem kašlu, nějaký odměny do pár her mě nezajímají, spíš chcu samotné hry.
Dneska pro mě nic moc, jasný pecky jsou Oblivion a Recettear, ale ty už mám koupený od Vánoc, kdy byly dražší. No, neštvě mě to, s tím se musí počítat, že budou čímdál vyšší slevy s postupem času.
Rád bych taky upozornil, že ve slevě je mnohem víc her, než jen ty co vidíte na přední stránce. Některé se možná dostanou na přední stránku v dalších dnech, ale některé ne. Tak ať nepropásnete nějakou dobrou pecku. Já osobně doufám v Morrowind GOTY za cenu kolem 7.5E, to bych si dal líbit. -
Ten Borderlands je jen na dnešek?
-
-
Jistě..pak bude sleva o něco menší..
-
-
jo dík, a nevíš jestli se do hry může stáhnout čeština když to je ze steamu? Ještě jsem nikdy ze steamu nekupoval tak nevim :)
-
-
Jo,hlavně aby ti tam šla narvat.Steam je trochu v tomhle jiný*
-
-
Trochu říkáš? *1* No takhle, do Half Life 2, sem češtinu narval. Skusit to můžeš :)
-
-
čeština jde v pohodě narvat i do steam verze, sám již delší dobu vlastním a s češtinou hraju :)
-
-
-
Zkusit to můžeš..hra však nemusí chodit správně.Zakázané to snad není.Ale u střílení nepotřebuješ češtinu..
-
-
-
-
Hi,nemáte někdo náhodou *Capsized* ? uvažuji o koupi.Mohl by někdo napsat dojmy.Děkuji mnohokrát.
-
-
hra má demo, které je poměrně dlouhé...
-
-
Takový postřeh, pokud vás něco zaujme, neváhejte s koupí, včera večer jsem pořídil TDU2 za 5 ojro...sleva byla nějakých 85 procent, teď už to je "pouze" 50 za 10 ojro.
-
-
taky jsem toho využil, ale to udělali asi pouze chybu na straně steamu. spíš oni mají ve slevě spoustu dalších věcí (skoro všechno), je lepší počkat s některými do konce akce, protože se nevylučuje, že ta hra bude v té denní akci levněji...
-
-
Ten Test Drive právě v akci dne byl, ale teď koukám, že jiná hra má slevu 85 procent. Možná tuhle cifru během dne točí vrámci toho balíku. No každopádně to chce sledovat, já dofám v Mass Effect 2 a Crysis 2 *3*
-
-
ne, steam nikdy žádné slevy netočí v rámci jednoho dne. ty ceny jsou pevně dané (tedy jejich slevy). prostě udělal steam se slevou u TDU2 chybu a už ji napravil... nebylo by to poprvé, kdy s cenou přešlápl.
-
Crysis 2 na steamu není.
-
-
-
-
Doporučuju ted sem si koupil counter strike source a garrys mod jen za 4.74 eur *3*