Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemáte někdo zkušenosti s nákupem her na steam ze zahraničí (konkrétně z Německa, kde kvůli zákonům je možné koupit u některých her pouze " low violence verzi"?). By me zajímalo, jestli po návratu do ČR budu mít k dipozici "normální" verzi, nebo nějakou upravenou. Dík.
    • Nebudeš. Jakou verzi si koupíš, taková ti zůstane, tzn. když si koupíš cenzurovanou, zůstane ti ta, ať se stěhuješ, jak chceš. Navíc Steam toto checkuje podle IP, takže pozná, že jsi v Německu a jinou ti koupit nedovolí.

Jediné řešení v tvém případě, jsi-li tedy v Německu, je, aby ti ji koupil někdo třeba z ČR a dal ti ji jako gift (místo "purchase for myself" dá "purchase as a gift") - tam se region příjemce nekontroluje a dostaneš tu verzi, kterou kupující koupil. (Bohužel i opačně - pokud bys v Německu kupoval hru pro někoho v ČR, dostane jako dárek tu osekanou.)

(Zdroj: STEAM Support - taky mě to zajímalo.)
      • Díky moc za info. Bych si to přes víkend na foru snad nasel sam. Jsem ráno trochu nestíhal. Snad to pomůže i ostatním *3*
  • Ten Oblivion je taky GOTY *1* asi za 180 korun. Já už sem zakoupil ten Bordel za pěkný 3 stovky. A sem zvědavý jaké hry tam budou zítra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit