Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V poslednej dobe sa to lepsi, ale NVIDIA je pre Linux/Mac rozhodne lepsia volba. Hlavne starsie AMD karty su dost problematicke, u tych novych sa to uz da risknut.
  • XorxoxTalarius
    Zkus se podivat po nejakych "Legacy" ovladacich pro OpenGL na ATI kartu, urcite nejake takove budou
  • To: Robotron3@tiscali.cz Casto je to problem driverov, DirectX aj OpenGL zvladaju viacmenej to iste. Vychadza vela oprav driverov aj na Windows, takze Linux/Mac na tom rozhodne nebude s kvalitou driverov lepsie vzhladom na velkost uzivatelskej zakladne. Samozrejme problem moze byt aj inde, napr. dany engine nemusi byt pre minoritne platformy dostatocne otestovany a moze mat rozne bugy, ale najvacsi podiel si myslim maju prave tie drivery.
  • Jasne, ze sa to da, ale ako dlho myslis takto preziju? S predajnostou by isli vyrazne dolu.
  • Nikdo netvrdí, že Valve nemá své mouchy, ale kolik znáš firem dostatečně velkých na to, aby pomohly Pc gamingu jako takovému, a kolik z nich to dělá ? Možná bude SOS jeko skočit z bláta do louže, ale chci to zkusit, protože další místo kde se vymáchat není, za ty lééééta první dedikovaný OS pro hráče....
    Kdo nic nedělá, nic neskazí a tak trocha schovívavosti není od věci :)
  • A v Civce musis oznacovat jednotky tahem mysi? Asi ne, ze? Uz te vidim, jak oznacujes vice jednotek gamepadem...
  • to povídej mí mámě, která razí heslo dárek musí být překvapení.
  • Ethy
    Protože tu firmu mám rád, rád hraju jejich hry, kupuju si na jejich distribučním kanále hry a nelíbí se mi kam směřuje a jak se chová ke svým zákazníkům (čti hráčům jejich her).
  • JezboX
    Nějak nemůžu pochopit proč tě to tak moc se*e. Jsi snad nějaký akcionář Valve či co, že tě to tak všechno deptá? Když ve Valve nemaj vůli něco dělat tak to prostě nedělají. Můžeš zkusit prorazit s vlastní distribucí. Dělat všechno líp a všem ukázat jaký jsou Valve hlupáci. Máš možnost volby. Nelíbí se ti dění okolo Steamu? Nepoužívej ho. Alternativy jsou. Možná né tak kvalitní, ale jsou.
  • Ethy
    Ale prostě sakra uznej, že když mají evidentně peníze, tak proč sakra nenajmou pár lidí na PR a pár lidí aby jim testovalo hry na greenlight? To je prostě blbost a nelíbí se mi to.
  • Ethy
    Mám tady od začátku jako avatar logo Half Life. Vypadám snad jako někdo, kdo je VALVe hater? Jasně že jim přeju ať jim to vyjde, ale prostě mě na jejich přístupu hodně věcí štve a už dávne neuctívám Gabea jako třeba před rokem. Takže jim trošku ten pád na hubu přeju, ale přeju jim to proto, aby se vzpamatovali a spadli z oblak dolů. Jsou si podle mě svým postavením a monopolem až moc jistí a to nikdy není dobrý. Začínám objevovat ty nedostataky který ta firma má a prostě mě to štve. Mám Dotu 2 moc rád, ale mrzí mě, jak na to prostě VALVe prdí.
  • To bude zalezet na vyvojarich, samozrejme ze se nikomu nebude chtit makat pro nejake procento (zatim). Jinak HL2 snad nepovazujes za velkou hru? Vim, ze prislo trochu pozde.
  • Za poslední týdny jsem v diskuzích pod články o Valve našel spoustu Steam haterů s podstatně lepšímy argumenty než : "Sakra, když ty prachy mám, tak proč na nich sedět?", a proto i následná diskuze měla smysl a úroveň.
    Nechcu trollit, ale nemám rád zlomyslné lidi .....
  • Ghost47
    Podle toho ukázkového videa z hraní Civilizace se kvůli Steam gamepadu nic zjednodušovat nemusí, vzhledem k tomu, že to má touchpad místo páčky, není problém používat gamepad jako myš. Podle mě se bude hlavně dodělávat podpora pro tu dotykovou obrazovku, tam by se dala zobrazovat třeba minimapa, výběr skupin nebo tlačítka pro speciální schopnosti jednotek.
    Tenhle ovladač je od začátku dělaný na to, aby na něm šly bez úprav hrát PC hry...
  • Ethy
    Pro STS Chvojkovice Brod: Takže radši veřejně ukazuješ jakej jseš trouba co příjde do diskuze a uráží ostatní uživatele? Makes sense. A ano, přeju jim to. Protože si svou arogancí a prakticky tím svým monopolem na poli online distribuce myslí, že si můžou dovolit cokoliv a chovat se jakkoliv. A to bohužel nemůžou, a Gabe to brzy zjistí. Přeju jim to z dobrý vůle, možná potom pochopí, že anarchie ve firmě a hipísácký vedení, kde je Gabe a pak parta lidí co si jsou rovní, není úplně dobrá věc. Taky si třeba najmou nějaký lidi co konečně začnou nějak spravovat komunitu okolo jejich her a začnou s tou komunitou komunikovat i jinak, než že na redditu semtam něco napíšou. A to, že když napíšou odpověd k reddit postu (včera nějak k CS:GO) a dostane se to rázem na hlavní reddit feed, ukazuje akorát to, jakej je zázrak a jak jsou z toho všichni na větvi, když někdo z VALVe na něco někdy odpoví. Ale co se tady s tim vykládám, stejně to nevezmeš a budeš se chovat jako pitomec dál. Žij dál v iluze božského Gabea, brát ti to nebudu, ale uvidíš, že tohle (krom toho ovladače) rozohodně nebude zas až tak super jak se ti to zdá *4*
  • Pouč mě ...:) znáš ještě nějaké další zajímavé písmenka ???
  • XorxoxTalarius
    No pokud myslis Adminem zamestnance Applu, pripadne ze mas vyvojarske prostredi, pak ano ... jinak kdyz si to koupis domu, tak mas smulu (leda ze si priplatis za tooly a mas ono vyvojarske prostredi)
  • Tak až doděláš základku a tím pádem získáš zmiňovanou úroveň, tak se vrať.
  • S "lidmy" začínajícími: "Já se tak strašně moc těším, až si s tímhle VALVe nabije hubu"
    nediskutuju na úrovni.
  • pridej si dva baskety, jeden fotbal, jeden nuda sport - nfl, a co ti zbyde...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit