Přejít na výpis diskuzí
SteamOS začínají podporovat i velké hry, třeba Total War: Rome II
8.11.2013 | Adam Homola
79 příspěvků
-
Aby se to dalo hrát slušně i na tom Steam gamepadu MUSÍ upravit ovladaní. Výsledkem podobných úprav bylo zatím vždy zgurvene klasické ovládání. Ve všem.
Konec Total War se blíží... -
Admin snad pořád může nepodepsané aplikace povolit (běžný uživatel má smůlu, ale to má ve většině případů i na Windows).
-
tak urcite, angry birds, contrast, flower, divekick, trine2, super motherload, sound shapes, just dance, skylanders, to je skoro 50% *5* (a z mensiho zakladu, 20 her)
-
Bude to na Steam OS. To jest počítač. Dnes již nepostradatelnou součástí počítače je klávesnice a myš, takže strategie se na nich hrajou jedna báseň. A kdo si to bude chtít zahrát na gamepadu, klidně může. Ale nemusí....
-
Rome 2 na gamepadu ? to si děláte snad už srandu .... opravte nejdřív pořádně hru a pak ji cpěte třeba do mobilu! bože už mě to zjednodušování všeho s...re. Rome 2 je zatím pro mě nejhorší Total War hra jakou vydali ....
-
Zatím tady vegetíš jenom ty. Takže bych s tou lobotomií brzdil, když si mě zatím jenom urážel a nepodložil si svoje tvrzení žádným podmětem k diskuzi.
-
No kdyby jsi mel nVidii, tak tohle resit nemusis a hra ti pojede normalne pres DirectX :)
-
Ahaaaa !!! A dá se s tou " lambda " provést třeba lobotomie ? To by hodně vysvětlilo ....
-
Jeste ti tam chybi poznamka ze ti tam pojede jenom aplikace a ovladac ktery je posveceny Applem
-
U nich ve Chvojkovicích-Brodě měli jen první stupeň.
-
No jo, jenze se na tech "200" her podivej. Pres 90% z nich jsou fakt jenom male indie projekty, pripadne DLC do hry od Paradoxu *5*
-
V OS X není problém nainstalovat aplikaci staženou z webu autora nebo koupenou na DVD, uživatel není odkázaný jen na Apple obchod. Vždyť i ten Steam tam funguje. Jediné omezení je, že OS X oficiálně běží jen na Apple železe.
-
Pokud jsi aspoň dokončil druhý stupeň základní školy, měl by jsi vědět, že je to řecké písmeno "Lambda".
-
Co je to za znak ? - Half Brain ?
-
200 her jeste daleko pred launchem, kolik jich ma next-de-gen v dobe launche? 20? tak se nabizi otazka, co je skutecne malo her? *5*
-
Evidentně to stejný neni. Shadowrun Returns běží na enginu Unity, který podporuje Win, Mac i Linux (a to je na grafiku poměrně jednoduchá hra). Jelikož mám všechny OS a na Steamu fungují všechny verze, tak jsem si mohl vyzkoušet, jak to běží na každém počítači. Na Win bez problémů. Na Mac a Linuxu nejdřív byly problémy v grafice a po aktualizaci už hra nejde ani spustit. Takže to fakt asi nebude tak jednoduchý...
-
Nevím, co tady všichni pořád řeší DirectX vs OpenGL. Oboje umí vpodstatě to samé a pracuje se v tom stejně. Velké herní enginy běžně podporují oba layery včetně hromady dalších pseudo-layerů. Teď mluvím o Unreal Enginu, Unity3D tom Blizzardím enginu. Umí to i malé enginy jako Ogre3D nebo Irrlicht. Popravdě to jsou všechny enginy, které trochu znám a všechny podporují řadu zobrazovacích layerů.
Metro Last Light jsem nehrál, ale jestli je problém s portem na Linux, tak to prostě po***li ti, co to portovali. Grafický stack Linuxu umí přesně to samé jako DirectX. -
potřeboval bych radu, jak doinstalovat Opengl na svou noťasouvou kartu Hd 6400. Rád bych zapařil Doom 3 ale ten po mě chce Opengl.
-
Tak to ale nemáš pravdu, protože vývojáři vybrali takovou verzi, která je přístupná v linuxu a na macu. A problém opengl a her je, že právě v linuxu a na macu nikdy neni opengl aktuální verze.
-
Jo tohle ma hlavu a patu, sice preklad bez souhlasu distributura delat nemohou a myslim ze je lepsi to spis nechat na nem.
Kazdopadne s tim testovanim toho co prodavaji a tak dale se neda nez jenom souhlasit