Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spousta děl, hlavně námořních měla dostřel i mnohem větší, ale problém je se na takovou vzdálenost trefit. A i když se trefíš, tak potřebuješ aby ta střela měla dostatečnou energii a to při střelbě na tank je o dost míň než max. dostřel.
  • Wargame me zklamal jedine tim, ze technika si v klidku jezdila skrze lesy a pechota zakopana ve meste by nemela vychcipat po par granatech artilerie + mela byt vyssi ucinnost proti technice. Jinak je u mne ale wargame mezi tim nejlepsim, co jsem hral.
  • Lide, prosim Vas. To jste tak hloupi, ze skocite na spek Bobovi? Jinak Bobe, tohle se ti povedlo.
  • Nebyl zamer to proste trochu zjednodusit?
  • Taktiku ovlivnilo hlavně přesnost navádění střel na cíle. Zase na druhou stranu válka se vyhraje pouze při boji z blízka a tam se taktika nezměnila. K čemu je bombardování cílů v Sýrii když tam stejně vojáci a technika musí dojet a vyčistit oblast z blízka.
  • Ten by na ten jejich system sedl jak svina. Na druhou je tam strasne malo jednotek :(
  • Company of H. ma nejakou fyziku? Hral jsem jak jednicku tak i dvojku a rizene strely tam litaly furt :D
  • jamar28
    Méně filmů, více odborné a populárně naučné literatury.
  • nemusím drona vyslat z pozice kde je delostrelectvo, ale muže ho poslat nejaka jednotka ktera je par kilometru nedaleko cíle. moderní drony dokážou za hodinu letu pokrýt díky radaru 37 000km².
  • Nevím, nehrál jsem, ale kdy už vydají hru, která má lepší fyziku než Company of Heroes? Krajina vypadá krásně.
  • XorxoxTalarius
    Protoze v moderni valce muzes na satelit zapomenout, najdi si nejakou studii, satelity pujdou dolu jako prvni. A dronem k nepriteli nedoletis, obvzlast ne tech 48 kilometru.
  • Hra ze dneska by lepsi nebyla. Ja myslim ze wargame z druhy svetovy je skvelej napad. Jeste radsi bych videl ale prvovalecnej.
  • takže ty myslíš že dostrel neovlyvnil taktiku? podle mne jo, a hodne
  • nechápu proč bych ho nevidel, pošlu tam drona nebo se kouknu pres satelit
  • nedělej ze sebe hlupáka a přečti si, co jsi napsal : "myslím že taktika ve vedení války se dneska zmenila, už jen když si vezmeme dostrel tanku 2. sv. války (1 km) oproti 8 km dneska (približne)." :-D
  • XorxoxTalarius
    K cemu ti bude dostrel treba 50 km, kdyz nepritele neuvidis a kdyz uvidis, tak netrefis.
  • nepíšu že je to problém jen že je to krok zpátky a hra z dneška by byla lepší
  • Nejak nechapu proc by to mel bejt problem? Jako ze 2. sv. nebyla dost strategicka pro strategii protoze nemely tanky a houfnice takovej dostrel? WTF?
  • moderní houfnice houfnice M777ER dostrel 48 km.
    Taky ti z vikipedie dokážu stáhnout nejaké random čísla. To nic nemení na pointe že dneska je dostrel mnohem vetší a bojuje se jinak. Už jen proto že existují drony, satelity, pruzkumní letadla, elektronika a da se líp zamerovat na velkou vzdálenost.
  • Děkuji. Taky jsem už koukal na pár videí. Mrzí mě že tam není Fw 190 A ( snad dodají potom). Hra vypadá zatím fajn, ale těch málo jednotek a letadel to dost ubíjí. Má to větší potenciál a přeci jen vzdušná nadvláda to vyhrála na západě. To že tam přiletí jeden střední bombardér vypadá divně :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit