Přejít na výpis diskuzí
Stojí za odkladem BioShock Infinite multiplayer, nebo GTA V?
10.5.2012 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
mam z toho akorad zavrate :-D ale je to pekny jeste bych chte to ve 3d
-
Doufám teda že ani jedno
-
Přestaň už pičovat s tím multiplayerem, není to poprvé. Už jsi otravnej, vocásku. Kupovat si to nemusíš, držet pysk bys ale měl.
-
Souhlas *1*
On boreček je celej pomatenej, radši ho neřeš. -
Jasně že vypadá *3*
-
Mně upřímně je jedno, jestli to bude nebo nebude mít MP, protože už jen z toho singleplayerovýho vizuálu (rozuměj prostředí - lítání ve vzduchu po trolejích či co, a vůbec to, že se to odehrává v nebi je úplně úžasný) jsem totálně odzbrojenej. No schválně, zkoukněte tohle video http://www.youtube.com/watch?v=UyhVT8QCuuE a řekněte, že to nevypadá úžasně.
-
Aha, takže ze všechno může Digital Extremes, který celýho BioShocka 2 podělali tím, že se věnovali jen multiplayeru? Končím s debatou, nemá smysl...
-
Tak skaven123 nema rad multak, ja uz bych tohle tema opustil, to spis ted mi to prijde zbytecne rozvadet.
-
to ze som dal nazor ze ked 2x sa robi to iste, a vysledok by mal byt ten isty, som napisal az 2/3 diskusie, teda odvtedy rad uznam, ze som sa mylil, ale to ze singleplayerovej hre odobera multak financie a kvalitu, toto si nevyvratil.. ani ma nepresvedcis o opaku
edit: nemozem v kazdom prispevku pisat celu historiu diskusie, nic som neopustil :) -
On primárně vycházel z toho, že mulťák je zlo a že může za špatnej singl. Když se dozvěděl, že BioShock 2 dělalo jiný studio, tak tuhle svou teorie záhadně opustil. O tenhle "zkrat" mi šlo...
-
Jak jsem psal, jedna věc je se splést, druhá věc je zarytě přesvědčovat, že vím, o čem mluvím. Multiplayer BioShocku 2 dělalo externí studio Digital Extremes, takže neměl žádný vliv na výslednou podobu singlu, takže vlastně všechny tvoje příspěvky tady jsou úplně zbytečný. Si to po sobě znovu všechno přečti.
-
Teo: Asi uhel pohledu. Podle me skaven123 vychazel ze spatneho faktu a udelal si proto spatny zaver. No a diskusi jsme se k tomu faktu dobrali a k tomu prave ty diskuse jsou, podle me :) Kdyby kazdy vedel vsechno, tak by to byla nuda :)
-
Jasný, ale tak tady šlo o to primárně nakydat špínu na multilpayer a obvinit ho z (ne)kvality BioShocku 2, takže od začátku nebylo moc o čem diskutovat *7*
-
tak na to zareagujem pan dokonaly
ked to vyslo pod 2K tak maju tam nejakych testerov, ked zistili ze 2jka je horsia, ako jednotka tak si nasssrali do vlastneho mena, ked to vydali -
Do háje s "do háje s multiplayerem" *7*
-
Ale tak kazdy se muze splest... Me spis nekdy vadi diskuse s lidma, kteri vedi uplne vsechno. (Ale to jsou jiny pripady :)
-
Do háje s multiplayerem ..
-
Spíš škoda diskuze s lidma, kteří vlastně neví, o čem mluví *5* Nevědomost... neomlouvá? *1*
-
Tak aspon sme se dopatrali k dulezitymu faktu :)
-
ok, ok,som si to checkol beriem spat :)