Přejít na výpis diskuzí
Stojí za odkladem BioShock Infinite multiplayer, nebo GTA V?
10.5.2012 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Jenže to on právě neví. Škoda vůbec něco říkat.
-
beriem spat, takze uz viem preco 2jka bola blbsia
-
skaven123: Dole uz nejde reagovat... A neni to mozna tim, ze na Bioshock 2 delal prave jiny tym, nez jednicku? (Neco takoveho jsem cetl, jestli si dobre pamatuju).
-
skaven123: No vidět, že jsi mimo, protože na dvojce pracovalo úplně jiný studio než na jedničce.
-
no, ked 1 tym 2x robi tu istu hru, mala by vyjst podstate rovnako kvalitna
Single 2jky bol kratsi a nevyladenejsi, v horsej kvalite ako bol v 1dnotke -
hruza: A zrovna tak ne. Fakt nechápu, co tu řešíte.
-
A proto raději držím hubu a na mulťák jen tak z bůhdarma nenadávám.
-
zrovna tak moh nekdo externe za ty usetreny prachy na MP doladovat kvalitu SP
-
Teo, to znamena ze varime z vody obaja, ked to nevies tiez :)
-
Bioshock 2 jsem teda nehral, jen jednicku, ale co na nem bylo slabsi? Nebyl to hlavne pribeh? Dej hry? Jestli ano, tak na to preci nemuze mit dalsi prace na multiplayeru vliv, to vse je dano uz od zacatku vyvoje hry.
-
Vaříš z vody. Multiplayer mohl klidně dělat někdo extarně, jak tomu nezřídka bývá.
-
Není, co řešit: pokud u Infinite bude multiplayer, pak jako sekundární věc, singl bude primární, případně bude mulťák tak vyladěnej jako u Portalu 2 a pak není, co řešit, dvojnásob *5*
-
podla mna ano, kvoli tomu ze minali cas na vytvorenie multiplayeru, kt. mohli venovat singlu *5*
-
MP by mohl být zajímavý a je to další způsob, jak na hře jednak více vydělat a déle ji udržet při životě. Já jsem už dlouho nehrál žádný MP, naposled FEAR, který byl skvělý, pak tam začali chodit malý uplakaný děcka a rozmohl se tam nešvar s používáním různých podvodů (neviditelnost, průchody zdí, viditelnost skrze zdi). To mně natolik odradilo od hraní že jsem už více jak 4 roky nehrál žádný MP. Na BIOSHOCK se těším kvůli SP, Ken Levin vždy dostál svých slov a vždy nabídl skvělý příběh o kterém se jiným AAA hrám může jen zdát. Jen tak k zamyšlení, poslední dobou jsou na trhu jen hry, které v první řadě staví na MP a jsou si natolik podobné. SP složka hry je absolutní odpad a je to pořád dokola recyklovaný první titul u nějž se trochu mění jen grafický kabát aby to vypadalo více a více COOL...
-
Ovšem ne kvůli multiplayeru *7*
-
No, kdyby se prodavala hra ciste single za polovic, nebo o neco malo pres polovic a s multakem za plnou, to by nebyl spatnej napad. To chce nekde navrhnout ;) Taky multaky nehraju, i kdyz chapu, ze pro spoustu lidi jsou prave multaky skvelym vyzitim u hry, kteryzto single uz davno dohrali (vetsinou podle me lide, kteri tech her kupuji spis mene a chteji se tak vydovadet u te konkretni hry).
-
apriori nemam nic proti multaku, len ho nehram. Skoda ze pri takych produktoch, ako hry, ktore su v podstate skladackami nema zakaznik moznost si vybrat za ktore casti produktu chce zaplatit
-
SP te jeste prezije, neboj ;)
-
Tak asi z tabulek vidi, ze hry s multakem se prodavaji o neco lepe, tak se jim to vyplati, kdyz na tom utrzi vic penizku, ktery zase vyuziji pri tvorbe dalsich her.
-
mas pocit ze vyroba multaku je zadarmo? ergo sa nepouziju fin. prostriedky, ktore by hypoteticky boli pouzite na vylepsenie singlu?