Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to je za naprostom dmntni clanek ? autor je clenem nejake ligy pro lidska prava ?
  • taky bych to podepsal
  • Aleš Smutný a ty si neni primitiv ked sa takto verejne vyjadrujes na ostatnych? Nechaj si svoje nadavky na osobny blog a nie na web kam chodia slusni ludia.
    • no no no. len sa nerozplac. kazdy ma prava na vlastny nazor. ked si ales mysli ze ten hacker je hajzel, tak si ales mysli ze ten hacker je hajzel. uraza ta tym nejak? lol
      • urazama ze odsudzuje ludi podla toho co nenavidia
        • dira
          Mně přišlo, že odsuzuje lidi podle toho co dělá. Stav se u mě před barákem, já ti ji napálim, pak se rozejdeme a ty mne za to neodsoudíš, protože jsem jen nesouhlasil s tebou a to není důvod k odsouzení člověka.

Občas mě todle brečení na fůrech jak sou lidi zlý, že někoho označili za darebáka dokáže zvednou náladu :o)
  • Co to tu všichni melou. Ten web se nesnaží nikoho cenzurovat, ale umožnit hráčů, aby si mohli účinně odfiltrovat troly a nebyli jimi obtěžování.
    Nadávat jakkoli rasisticky a sprostě budete moct jak se vám zlíbí.
  • Ještě k tomu co se snaží dosáhnout je tam přiloženo video z Extra Credits.
    http://penny-arcade.com/patv/episode/harassment
  • Gratuluji hackerům, že sundali tento web bojující proti svobodě slova.
    • dira
      Svoboda slova se nevztahuje na urazky, pomluvy a jine veci podobneho razu. Zajdi si na urad a poradne jim vynadej jako kamaradum z her a uvidis jakej je rozdil mezi "svobodou vyjadrit nazor" a nebo "omezovat svobodu a prava nekoho jineho" ;)

to je jako chodit po ulici mlatit lidi a rvat ze te nesmi zadrzet protoze mas mit svobodu pohybu a ty chces pohybovat svou pesti smerem k necimu obliceji :o)
    • proti svobodě debility možná
      • Tvojej...
  • hmm, a proč mám věřit že si milý Killerman stránku "nesejmul" sám aby měl zase trochu publicity ... přecejen s nasbíranýma 1500 podpisama zrovna díru do světa neudělal. Ačkoliv souhlasím s tím že množství nadávek ve hrách je místama opravdu neskutečné tak tihle "bojovníci proti _______" (doplň cokoliv proti čemu je zrovna populární bojovat) jsou dost často stejná nebo ještě horší verbež jako ti proti kterým bojují
  • podpis přidán. Také mne to už točí
  • jindra.veliky
    Ve hre si budu nadavat komu chci a jak se mi zachce *16*
    • A každý hráč by měl mít možnost tě odfiltrovat, aby tvým nadáváním nebyl otravován.
    • Opravil bych to na budusi nadávat kdykoliv kdekoliv a komukoliv se mi zachce. *3*
    • Protoze na MMO nejsou penizky a v singlu to nikomu nevadi? :)
  • Lidi, co tu stránku sundali, sami dokázali, jak si váží svobody vyjadřování. Já bych je zabanoval až do doby kamenné.
    • A to ze mi tady particka nejakych moralistu bude zakazovat mluvit sproste to neni proti svobode vyjadrovani ? Je ne ? Snad mi nikdo nebude diktovat jak mam s kym mluvit ? Kdyz nekomu chci nadat nebo ho proklit do desateho kolena tak to proste udelam :)
    • Tím že sundaly web, který de facto byl proti svobodě vyjadřování?
      • Tak buďto jsou pro to, aby se každý mohl vyjadřovat, jak chce, nebo nejsou.
        • smejki
          to jako že pacifista nemůže vzít flintu a jít střílet nácky?
          • dira
            Pacifista by po náckovi nevystřelil , bo pacifista neni ten kdo je proti nackum, pacifista je ten co je proti strileni lidi (i nacků).
          • Jo, nemůže, pokud mu to nedovoluje zákon. Překvapen?
            • Kdyz jde pacifista po nekom strilet, tak uz neni/nebyl pacifista. Kazdopadne existuji i pripady, kdy lide nezmenili svuj nazor a postoj ani v pripade kdy jim hrozila smrt.
            • Jít do války a střílet nácky se dá, když jejich hrůznosti pacifisty přesvědčí, ale jít do války jako skladník a postřílet bandu civilů protože si myslíš, že jsou to náckové už ospravedlnitelné není. Proto není ospravedlnitelný ani tento atak, kdyby napsali petici či podali žalobu či cokoliv, beru to. Násilí plodí násilí.
              Však až vás všechny postřílím, přestanu si tak krásný svět jen představovat. Vím, že to taky není zrovná fér, ale vám to bude jedno, já se tím budu muset užírat...
            • smejki
              a jít do války střílet nácky?
            • Kdo tu mluví o zákoně? Spíž jde o paradox ve stylu Čapkovy hry Matka. Tam je krásně vylíčeno, že jsou situace, kdy i pacifista uzná, že je nutné jít do války. Ale to odbíhám od tématu...
        • Považuje se za určitý civilizační standard, že člověku, se kterým nesouhlasím, oponuju a ne že mu strčím hadr do huby, protože se mi jeho názory nelíbí. A to přesně tihle "bojovníci za svobodu" udělali.
    • Zayl
      No jo, udělat si zálohu je hrozně těžké.
      • No jistě, a taky si domů pořídit bezpečnostní zámek. To je pak v podstatě moje chyba, když mě vykradou... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit