Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luckiller
    Chtěl bych vidět Vávrův výraz ve tváři, když je sledoval *1* PS: "realistickými souboji" je hodně přehnaný superlativ
    • Vávra se nemá proč bát ;)
  • JezboX
    Proč by to měla bejt konkurence KC:D? Když vývojář řekne, že mají realistické souboje, ještě neznamená, že opravdu realistické jsou. Tohle je pořád spíš sekací arkáda.
    • Proč? Třeba proto, že tohle je MMO patrně. :)
  • Grafika pěkná, ale to je asi tak všechno, co to má s KC:D společného. Chtěl bych vidět, jak někdo v brnění nabodné jiného na meč a odhodí o pár metru dál :)
    • hele nechci te nak urazit ale nebude to tim ze treba v te dobe se jen valcilo ? a mnoho bojovniku byla trenovana ? to je jako kdibys ses postavil do ringu a sel protitobe skusenej boxer dostal bys takovou delovku zebys odletel ani nevis jak a pak by nekdo napsal hele o nejde xD sorry za cz
    • hele nechci te nak urazit ale nebude to tim ze treba v te dobe se jen valcilo ? a mnoho bojovniku byla trenovana ? to je jako kdibys ses postavil do ringu a sel protitobe skusenej boxer dostal bys takovou delovku zebys odletel ani nevis jak a pak by nekdo napsal hele o nejde xD sorry za cz
    • Řitíři na steroidech
  • to mi pripomina ty asijsky uchylarny jako jsou dynasty warriors, jen to je tak nejak zapadnim stylem roztomilejsi *5*

no a srovnavat to s vavrovym kcd, kde boj ma bejt jen koreni neni na miste, tady to bude gro cely hry, masit a masit
    • Spíš mě napadá srovnání s Chivalry, jen trochu doplněné o boty
  • pff.. hlavně že mají "realnej" combat, když tam běha 150kg týpek sprintem jak laňka..
    • Red Bull mu dává křídla *6*
  • kkING
    k realismu bych se radeji moc nevyjadroval, ale souboje vypdaji pekne
    • a jak byto melo vypadat kazdej tu pise realismus ze tam neni tak me zajima co tim myslite ?? vy umite cestovat v case ?? ze vyte jak to vypadalo
      • kkING to nebyla otazka natebe sorry ale na vsecky
  • Magister_Peditum
    Řekněme, že to vypadá efektně, ale do toho, o co se snaží KC:D, to má ještě daleko.
  • Vávrovi se musel vysunout meč z pochvy :D Aspoň je na další hejt do Levelu vystaráno :D
  • Jsem sám kdo vnímá jak se ti "rytíři" vlní v bocích vyloženě ženským/buzerantským způsobem?
    • XorxoxTalarius
      Nekteri jsou zensky, tak mozna proto ...
  • Nějak jsem si nevšiml toho realistického souboje. Vlastně co je v té hře realistické??? Může mi někdo napovědět??? Určitě tohle Vávra jako konkurenci nebere, ale nejspíš ho to velice pobaví až shlédne ten realistický gameplay. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit