Přejít na výpis diskuzí
Středověké For Honor se chlubí realistickými souboji na blízko
16.6.2015 | Adam Homola
56 příspěvků
-
Konkurence K_D *7*
-
Vypadá to skvěle, tato E3 byla prostě boží. Toto bude pořádná řežba, Vávra by se měl klepat
-
-
Proč? Obě hry na to jdou jinak a jsou to i odlišné žánry.
-
-
Protože si Mr.Ber KD:C nezahraje a přijde o potencionálního hráče! Cpt. out.
-
-
-
Hmm... další hra na jedno brdo.
-
-
hh tu je dalši člověk co to komentuje podle kratich recenzi a blbosti a hlavně podle beta verzi hry lol lidi lidi kdy se zamyslíte někdy nad věci pořadně a nekecate hned an začatku ho.... :D
-
-
jsem tady jediný kdo tady vidí vyžírku Chivalry a k tomu ještě s nápovědama jak pro děti? No někoho tohle fantasy asi bavit bude ale prosím nesrovnávejte s historickým RPG od Vávry, jsou to uplně jiné hry a kecama že Vávra by se měl bát to je jako říkat že Kobe bude muset zavřít protože nejlepší burgry má mekáč
-
Dostanu hromadu mínusek ale já to prostě musím říct... Vávra by měl začít brečet pač takhle si představuju provedení šermu do hry.... Ne ten jejich paskvil z první osoby...
-
-
Tohle na Vávru nemá, sorry ale nějaký mačkání akčních čudlíku podle toho kam mi ukáže šipka k tomu ještě ve třetím pohledu to je jak pro děti. K tomu ještě nesmyslný údery
-
-
Božíí božíí božííí! Tohle jsem vždycky chtěl, ale Chivalry ani War of the Roses mě moc nezaujaly. Skvělá stylizace, souboje a animace. Taková menší verze Dynasty Warriors. Škoda, že to už nevyjde letos, ale příhlásil jsem se do alfy tak snad.