Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to proste normalni HALO v RPG stylu... fakt prevrat :D at nehypujou a vydaj to radsi na PC ...
  • Mato1987
    mne to nejako príliš strhujúce vôbec nepripadalo, skôr nuda, a to je čo povedať keď chlapci to robili s takým gigantickým budgetom...
  • Prozatim se veskerej next gen ukazal jako prinejlepsim prumernej. Kuprikladu novej killzone stal za prd a nic jinyho, poradnyho na ps4 zatim neni... akorat se mi na nej prasi v obyvaku
  • Samozrejme, ze to bude sr*cka, vzdyt je to na sr*ckozole. *14*
  • MrSanta
    Aleš se holt při psaní názvu nechal trochu unést. Mám pocit, že jediné, co je na tomto videu nové, jsou proslovy vývojářů a strhující to může být spíš pro ty, co žádné videa ze hry ještě neviděli.
  • Náhodička, zrovna pařím Halo: Reach. A ano, hra je výborná. Ale tady mám pocit, že strhující je pouze titulek. Bungie ale umí, tak uvidíme.
  • ROfl prej hra za 500 mega na konzoli a ovlada se gamepadem... To je jak kdybych jezdil ve ferrari po parkovisti a misto volantu mel kus dreva. *15*
  • MrSanta
    Nic. Těch 500 mil. $ je plán na deset let. Kolik stál samotnej vývoj Destiny se neví.
    Z tohohle videa ti možná připomíná COD (ale to pak COD připomíná každá FPS hra), ale jestli něčemu, tak je podobná spíš Borderlands. Má výrazně odlišné hráčské třídy, což má vliv nejen na MP, ale hlavně na SP kampaň. Dále pak náhodný loot v různých kategoriích kvality a přidává u některých zbraních možnost jejich vylepšení. Destiny má také navíc 5 částí zbroje. Hlava, tělo, ruce a botky a navíc má každá třída svou speciální část. Hunter má pláštík s kapucí (Cloak), Titan 'utěrku' (Bond) a Warlock jakýs náramek (Badge).
  • 500 mega a neumi udelat poradne animace a pohyb.
    btw co mne vadi jsou fps v kombinaci z ruznymi jetpacky, sčasti proto že když každej skáče mam problem neco trefit a sčasti protože je to nerealne. i když uznavam že je to vec preferenci a do nekterych her, napr. unreal t to skratka patri. ale ja bych radši hru kde jste prikovanej k zemi diky gravitaci ktera pusobi na 95kg vojáka a nemužete hopsat jako králik. pak se samozrejme taky chováte víc takticky
  • Co na tom k*rva stojí 500 mega $ ? Já tedy vidím obyč sci-fi CoD..
  • Hru nehodnotim, ale tohle video tezko nekoho ohromi. Tezkej prumer.
  • TheGGG
    tak to si velký frajer, teď si to celé té ohavné konzolové komunitě nandal. A teď šup někam se schovej a čekej 20 let jestli nevyjde nějaká dobrá exklusivní hra na PC.
  • NonSuch
    uz jsem asi starej, ale tohle jako ne...
  • God-of-War
    A ty si stejně debilní jako vždy. *3*
  • vlastně když nad tím tak uvažuju.....kdyby nebylo postrannách banerů na různých stránkách,a všelijaké otravné reklamy,ani bych nevěděl,že nějaký plejstejšn či iksboks v r.2014 ještě existuje *2*
  • Ta miliardova reklamni kampan nam to brzy vysvetli *1*
  • TheGGG
    Nikdo tu nebrečí? No, že tu je na každou hru která nemá vyjít na PC padesát příspěvků o tom jaká to bude sr*čka je fakt. Jinak nevím co máte na PC tak super, dej mi nějaký příklad, který bude žánrově stejný jako tato hra.
    Sakra, to jsem napsal blbě, já sám na PC hraji, nejsem hater PC jen komunita je arogantní až hanba.
    Každopádně otázka trvá.
  • TheGGG
    brečet budu štěstím, až budu hrát tudle pařbu. Jinak přeji hodně zábavy při sledování mého gameplaye na YT.
  • Aby si vedel nikto nebreci, Destiny je sice pekne no to je tak vsetko, vsetko ostatne tu uz bolo - poradim ti - ked autor povie ze je to unique a sexi jedine co chce je aby si to kupil. Mimochodom na PC keby islo hned len o to ako to vyzera, na PC mame omnoho krajsie.
  • Tak jo, pane podpaží. Ale uz tady nebul plz *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit