Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tak, jen něco nemá vyjít na jejich bohem vyvolenou platformu, tak se tu zas vytvoří brekot našich "PC master warez race" a už hromadně sepisují petice. Zajímavé, že naopak petice za port PC her na konzole nejsou. Asi to s tou hrdostí PCčkářů, kteří odmítají cokoliv mainstreamového, moc žhavé nebude.
  • TheGGG
    cokoliv co ti udělá radost chlapče.
    Dám ti hádanku, víš jakej je rozdíl mezi mnou a tebou?

Určitě jich je hodně, ale jeden je hlavní, já budu již brzy hrát na PS4 ty nejluxusnější next gen pařbičky z hlubin mokre*ch snů každýho gamera. *5*
    Prosím už na mě nereaguj, zabíráš těmi svými duchaplnými příspěvky místo na internetu.
  • Ty ses dobrej ubulenec *13*
  • TheGGG
    brečíš tu jen ty a tobě podobní *5* já spíš nedočkavě čekám až vyjde tadle pařbička.
    Jinak Destiny vypadá na hodně zajímavou střílečku, PS4 bude brzy doma a tak není žádný důvod váhat s nákupem. Zatím nejlepší sci-fi FPS co jsem hrál byly killzone a resistance série, takže třeba se Destiny přidá.
  • A sejmuls ji?!
  • dankaspar
    Na to jsem tez zatim neprisel na to, co je na teto hre tak unikatniho a uzasneho, co jine hry nemaji nebo proc bych po tom mel sahnout. Mozna ten marketing stal jeste vic nez u ostatnich her. Ale to se dozvime snad po vydani.
  • Nebul tady furt *15*
  • TheGGG
    jak tu PCčkáři brečí, to je neskutečný, ten hate na hru od lidí co si ju nemohou zahrát mě baví. Hra rozhodně vypadá fantasticky, možná zase po killzone kvalitní sci-fi fps. Takže očekávání veliká *14*
  • MrSanta
    ?
  • co je VR? :) nějak mne napdaá jen "Virtuální Realita" :D
  • Zahraj jakékoliv Soulsy (Demons Souls, Dark Souls nebo Dark Souls 2), je to sice také hra na velký počet hodin, ale můžeš od ní kdykoliv odejít a hrát když budeš mít čas zase pokračovat. Multiplayerovou složku to má také (čím vyšší díl tím větší orientace na MP), ale je tak nějak přirozeně zakomponovaná do singleplayerového zážitku a je možné hrát v offline režimu. Pozor na PC ne tak úplně, alespoň Dark Souls 1, protože využívá ten nesmysl Games for Windows Live a kvůli tomu se, když jste úplně offline nedá pokrok ve hře uložit. Multiplayer je potřeba pouze pro splnění úkolů od někdterých "spolků", jinak hlavní hlavní,ani různé vedlejší (kromě "spolků"), dějovou linku nijak neovlivňuje Právě jsou to hry které by mohly splnit i tvůj požadavek na obtížnost :).
  • co je tom videu strhujiciho ?
  • FPS na gamepadu to je stejne uchylne jako sex se zviraty.. Hra vypada docela dobre ale online multak a kobzole to proste nejde moc k sobe.
  • Naposledy som hral HALO s mojou babkou cez telefon.
  • jindra.veliky
    snad to nebude stejne nudna FPS jako HALO *6*
  • Vyčkej času. Jsem na tom teď podobně jako ty s názorem na SP hry, ale velkou naději vidím ve VR a ta se blíží mílovými kroky *3*
  • O čem se tu stále diskutuje???? Pokud to nebude na PC,jsou předčasné nadšení u nás zbytečná.....
  • Kdybych viděl jen videa, tak pro mě další CoD.
  • pre koho vlastne robia tieto hry? ja si myslim, ze hram pomerne vela hier, avsak nemam cas travit pri nich konstantne dlhy cas, takze akykolvek trening skills odpada -- tak ako titanfall, tak aj toto, tak aj starcrafty... vsetko vyzaduje - aby bol clovek aspon porovnatelny s ostatnymi hracmi - invesiticu casu na trening... na druhu stranu, ostatne hry (napriklad gta5, ktore mi lezi v mechanike alebo nfs:rivals) su sice velmi pekne ale vulgarne jednoduche... je velmi malo takych, ktore su SP a aspon trochu challenging a nie uplne indie (nic proti indie hram, za poslednu dobu som ich dohral kopec, ale niekedy sa chcem zviest aj na vlne AAA... a tam je velmi pusto)
  • zase MP *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit