Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Mě to přestalo bavit, ještě než jsem se k němu dostal. *15*
  • I když je to pořád lehčí než Starlancer... (Nebo I-War 2 :D )
  • Mahcake
    Sorry, ale myslím, že jsi jediný. Holt tu není každý dětinský jak ty. A pardón ó velký hráči. *5* *5*
  • Inquisitor
    Ale česky to není dostatečně cool.
  • Khanemis
    No mně osobně celá ta myšlenka s lodí měnící se na mecha jako utečeného z klasického subžánru anime, přijde v tomto provedení spíše trapný než zajímavý. Aby to mělo nějaký smysl, musela by být celá hra silně stylizovaná do komiksové podoby, kde by se to hodilo. Ale tady se tváří hra spíše realisticky a v takovém settingu je to jako pěst na oko. V čem by měla být proměna v mecha (v jinak celkem hnusně vypadajícího) ve vesmírné bitvě výhodnější? Je to pořád stejný stroj (stejný součástky), jen ztratil manévrovatelnost a poskytuje takhle nepříteli mnohem větší objekt do kterého můžou pálit. Kdyby se to odehrávalo na planetě, tak neřeknu, tam by naopak mohl mít mecha lepší pohyblivost, ale ve vesmíru? Šílenost.
    Nicméně jinak je grafika i hudba celkem pěkná, alespoň z trailerů, to musím hře nechat:)
  • Shania
    Bohužel, Freespace 3 se nekoná, ale i tak je to hratelné, je to rozhodně lepší než ostatní hry z tohoto žanru v předchozích letech (že jich moc nebylo).

Doufám, že aspoň StarCitizen bude víc zaměřený na dogfighty než na hektické sestřelování desítek cílů za minutu.
  • Takze zas ziadne demo ? Mno tak zas ziadne peniaze odomna. Jednoduchy vztah. *6*
  • Trisska
    No jo, zase WTF... Náš jazyk asi není na vyjádření názoru dostatečně bohatej?! Už mě vy takzvaní Češi, kteří ste udivení / nadšení / vysmátí zásadně jen *po americku*, začínáte poněkud iritovat... *7*
  • Přestalo mě to bavit dřív než jsem se dostal k suitu, což je docela smutný a na druhou stranu i vtipný no.
  • Trisska
    Přiznám se, že tentokrát sem čtení recenze vynechala... Jen sem se koukla na obrázky a hnedka je mi jasný, že takovou hru nechci! *6*
  • Super, takovou přezdívku jsem si vždycky přál a konečně se mi to vyplnilo.
  • Ok, příště tam nechám to, co tam bylo, jen aby byl flame. To bude boží. Udělám retardům radost!
  • TheGGG
    We need reinforcement.
  • Boom
    Jupí pan třítečka dorazil:)
  • TheGGG
    No nechci dostat banán, tak nebudu reagovat nijak ostře jen nechápu proč máš potřebu tu každého napadat. Soucítím s tebou.
  • TheGGG
    Myslím. Kdy jsem lhal no? Vážně bych to chtěl vědět.
  • Smrtihlav2000
    A dorazil třetí do party. GGG, Joe a ty:) Nechceš zase napsat tři tečky a pak se vymluvit?:)
  • Smrtihlav2000
    Tu otázku myslíš vážně lháři?:) Proboha já se bavím s trolem:) No omluvte mě, jdu se vzpamatovat ze své vlastní blbosti, kdy reaguji na trolí pako:)
  • TheGGG
    Aha další samozvaný bojovník proti každému kdo nemá stejný názor jako ty.
    Už jste si z Veskol(slave)m popřáli k dobře odváděné práci. Možná by jste mohli nosit trička z nápisem Badass motherfu*ker. Jinak vůbec nechápu proč na mě reaguješ nevzpomínám si že bych kdy něco psal já tobě, vlasně si nevzpomínám že bych tě tu kdy dřív viděl (pokud sis ovšem veskolave ty lišáku jeden nezaložil další účet)
  • Ježiš ty jsi tak prolhanej až to bolí. Přestaň už s takovejma kecama, nikdo ti je nebaští (možná tak jen idioti) a většinu lidí z těch žvástů chytá migréna. Fakt už dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit