Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Tss být mnou budeš děkovat osudu do skonání věků, ale bohužel takové štěstí mít nebudeš. A mimochodem kdy přesně jsem lhal?
  • Smrtihlav2000
    No Joe a GGG trolí kamarádi......Nechcete se seznámit? Určitě by jste měli moc krásné děti. Sice krásné, ale tupé jak poleno:)
  • Smrtihlav2000
    No jelikož ty jsi jeden z nejvěších lhářů, jaký kdy games stvořřilo. Být tebou bych držel hubu a šoupal nohama:)
  • Veskoslav
    Jsem v 5. misi:) Ano není to daleko, ale aspoň jsem to hrál:)
  • Pokud hrajes 20 minut denne tak jsi docela kanonýr tu navrhovat hodnocení hry když jsi ji hrál tak 2 hodiny :D
  • Ze zacatku me hra hodne bavila, ale paradoxne se suit lodi me to prestalo bavit. Radsi prece jen litam, nez je stat a palit.
    Co je ale v tehle naprosto dokonale je soundtrack a grafika, ktere z toho delaji super zazitek.
  • TheGGG
    Toto je příběh z dávných časů. Z času mýtů a legend, kdy antičtí bohové byli malicherní a krutí a stíhali lidstvo útrapami. Jen jeden člověk se jim dokázal postavit. Veskoslav
  • Veskoslav
    Jo hraji již nějaký ten čtvrtek:) Peněz rozhodně nelituji s hodnocením bych se odvážil posunout na 7/10, nicméně s recenzí souhlasím. Největší zklamání je pro mě "pohled" z kokpitu, který je vyřešen zcela hloupě. Většinou člověk stejně používá ten, kdy vidí svůj stroj. Hru ale nedoporučuji lidem, kteří počítají s tím, že přiletí, nepřátelé bude sestřelovat jak na běžícím pásu. I na normal úroveň Vám dají protivníci co proto a mnohdy restart checkpoint bude to nejčastější, co budete muset mačkat. Obzvlášť u misí, kde chráníte své lodě. Je to taková krásná vzpomínka na doby a na nejlepší sci-fi "simulátor" Wing Commander Prophecy:)
  • TheGGG
    A teď se chytáte za hlavu že jste do toho ty prachy dávali co
  • ten trailer si pamatuju z fight clubu hlavne kvuli hudbe a tak to asi i zustane :)
  • http://www.myfacewhen.net/uploads/92-what-the-fuck-is-this-shit.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit