Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Manga je sama o sobě dost uchylná a je to kategorie sama o sobě, a pokud se nemýlim tak tebou zmíněná věc není zasazená do minulosti
  • ale jinak ani nejde o to, že je to černoch kriminálník...ale o to, že je to černoch kriminálník v misi převlečenej za fízla a nikomu to nevadí, asi jako by se v roce 1944 procházeli židi s židovskou hvězdou na rameni okolo říšskýho sněmu a ssáci by kolem nich chodili jakoby se nic nedělo
  • Jakože se tehdy do "rodiny" těžko dostal nezainteresovanej bílej, natož černoch...pro ně to jsou cikáni a lůza...a v tý době, kdy neexistovalo nic jako politická hyperkorektnost a italská komunita byla dost uzavřená se tam dokázal prodrat někdo, jehož největší zásluhou bylo nasazení ve vietnamu
  • Podle me, to na PC nemělo vubec vychazet a všichni by byli spokojeni. Vypada to jako hra na PS3, rovnako se to hraje, Qčkem se schovej a pak sa vystrkuj a strilej, hodne filmečku a to maj konzolisti rádi *1*
    ...nekoukal sem videa, hral sem to u kamoše, vobičejna tuctovka, spiš horši,
    písíčkari nebrat, na to jakej byl hipe a co sme čekali, celkem pr*ser...muj nazor...
  • Jakoze v te dobe cernosi nemohli byt v roli kriminalnika?
  • To je přirozená lidská reakce, když utratíš prachy za nějakou chujovinu a pak se snažíš sám před sebou a před ostatníma obhájit, že to vlastně neni tak špatný, aby sis nepřipadal jako blbec, ale neni to podle mě třeba, každej si snad může bez výčitek koupit co chce, naše esotericky založená sousedka si třeba koupila za 50 korun sáček magických kamínků a byl to normální štěrk co nasbírali někde u silnice v pytliku s nálepkou, smál jsem se tomu opravdu dlouho, ale což jsou to její peníze
  • Ted my mohl nekdo prelozit tu tvou nesmyslnou slataninu. Fakt jsem nepochopil co tim chtel basnik rict. Snazil jsi se nejak vysvetlit ze ho to bavi protoze ho to nebavi a jen si se v tom zamotal? Nebo to melo mit hlubsi smysl?
  • Já to s dovolením za kolegu přeložím - ze začátku ho to moc nechtělo chytnout, ale vzhledem k tomu, že za tu Deluxe edici vyhodil 1800.-, měl na výběr 2 možnosti - že to obrečí nebo že zatne zuby a bude to zkoušet pořád dokola a snad po pár hodinách mu svědomí přestane nadávat a dovolí smazat to z disku. Nejdřív zkoušel tu první cestu, ale nebylo to ono, tak se dal tou druhou a příspěvek je finální zakončení celé té tryzny. *1*

Podívej, netrap se, prostě to vyhoď do koše a přiznej si, že si vyhodil prachy za paskvil. Uleví se Ti a příště můžeš třeba využít ten leták s nabídkou výletu, oběda zdarma a zajímavou prezentací hrnců, co přišel včera babičce. Vyjde to nastejno.
  • Mam odehranych asi 8 az 10 h a zatim super.Ze zacatku me to moc nechtelo chytnout , ale to jen kvuli tomu ze ja koko* si ctu recenze pred vydanim hry kde na to kazdy nadava a ja si pak udelam v hlave peklo . Ale kdyz jsem to hral cim dal dele tak me to uz nepustilo a vtahlo me to do toho deje a uplne jsem zapomel jit spat kvuli praci .Koupil jsem si Deluxe Edition a uz jsem mel strach ze jsem za to dal sileny prachy ale vubec toho nelituju.Jsem nadseny jaka ta hra je. NJN Kazdy si musi udelat obrazek svuj *3* *4* *1*
  • Tak si to přepni do francouzštiny nebo italštiny. Jinak mi přijde dost blbý být "alergickej" na angličtinu, když je v současnosti ve většina světa považována za lingua franca.
  • A ještě k tomu pohádkář... *15*
  • Doporučil bych ti hru, či seriál Afro Samurai. Něco pro tebe *1*
  • BohumilCisar
    Já čekám, kdy natočí remake Chalupářů s rasově vyváženým obsazením. Evžena by hrál Idris Elba a paní Fuchsovou třeba Lucy Liu
  • Asi budeš smazán. Zde se tohle asi nesmí říkat. Bohužel i když to je debata k věci a Slušná.
  • Propaganda na všech úrovních. Cpát všude multikulti a homo.
  • Tak k dnešní Mafii musím říct, že mi vůbec nevadí vzhled postavy (Že se nehraje za bílého) ani CZ dabing spíše mě vadí délka a náročnost celé hry každopádně hra ihned vtáhne do děje a mě samotného hra opravdu CHYTLA! *6* *7*
  • Doufám, že v Kingdom Come bude i císař svatý říše římský a bude to černoch...prostě podle výplachu moderních her byli černoši všude, úplná normálka, černoch převlečenej za fízla v 60. letech 20. století, černej němec pobíhající po západní frontě, po americe se v době kolonizace proháněli černý Conquistadoři, siuxové byli taky černí

Představte si, že v příštím Shogunovi Total War budou jednotky černých samurajů. Přijde vám to debilní? Ano je to debilní, stejně jako je debilní cpaní neg...černochů do pozic v dobách, ve kterých prostě být nemohli...na tom neni nic rasistickýho, je to prostě jen debilní...černí samuraji, pamatujte na to, až budete mluvit o tom, že cpaní černochů někam...jen proto aby tam byli je prostě normální
  • Jasne borec a jazz a blues skladali bezne potajomky niekde v garazi a oslovovali vydavatelstva z Azie, ktore im to potom nejak pretlacili na trh v spojenych statoch.. Keby si ty a kolega vyssie nebol taky radoby dolezity mamlas, tka by si si o tom najprv nieoc aj zistil..
  • obcianske prava su ale trochu nieco ine. Kolega vyssie pisal o tom, ako tam pomaly ziadny cernoch nemohol ani na ulicu. Co neni pravda. O ich prava bojovat mohol, aby mohli trebars volit a boli brany ako iny obcania, ale zili tam, prechadzali sa po meste a dokonca sa s nimi aj ludia bavili.

Takze nemiesaj hrusky s jablkami a netvar sa pritom dolezito
  • BohumilCisar
    SW je přece fikce, která se odehrává ve velmi vzdálené multikulturní a politicky korektní galaxii *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit