Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Hoax šéfe :).

Multiple people are confirmed playing it at 60 fps (EDIT - pre release copy) and even the Devs seem confused.
  • Co to jo za hnusné vyblité barvy? Vždyť to vypadá hůře než dvojka...
  • No to je ovšem strašnej problém.
  • BohumilCisar
    Je horší. Mají lepší technologii, ale očividně jim chybí šikovní grafici se smyslem pro detail. Mám ale takový pocit, že grafika bude ta poslední věc, která bude lidi štvát na nové Mafii *3*
  • Ty jsi na to kápnul! Mafia I a II měly dobrý dabing, protože to byl originální jazyk té hry, kdyby ho měla trojka, tak by to bylo otřesný (viz. Zaklínač, Far Cry, atd.)
    Jo a tohle nemyslím ironicky.
  • Páč sem už na angličtinu docela alergickej.Je mi jasný, že většina lidí tady ájinu zbožňuje, ale já prostě germánský jazyky moc nemusim.
  • Ta grafika je snad horší než co měla dvojka..... *8*
  • "... ani českej dabing, ..."
    Jen bych se chtěl zeptat k tomu "ani" co víc by to pro tebe mělo v lokalizaci mít než český dabing? Jinak jakýkékoliv předabování je otřesné. Nejlepší je jazyk, ve kterém je hra primárně vyvíjena (většinou eng).
  • "nejedná se o skutečné záběry ze hry" ... to nemaj ani koule na to ukazat jak hra vypada den pred vydanim? *1* *1* *1*
  • samuel.polak
    uf mozno sa to bude este dat jednoducho odomknut v suboroch...
  • 2016 30fps, lul
  • Kdybych nebyl nas*anej a pominul to, že to neni česká hra, která nemá ani českej dabing, řekl bych, že to bude celkem dobrá hra.
  • https://www.twitch.tv/cohhcarnage
  • Morraw
    Co jsem rychle proletěl net, tak to nedělá všem a možná je bug v pre-release verzi.
    A i kdyby, nic co by nevyřešila malá změna v nějakém souboru.
  • Neuvěřitelné. : D
  • Veskoslav
    Tak to je pořádný hřebík do rakve, jestli je to pravda *1*
  • Stream několika prvních hodin.
    https://www.youtube.com/watch?v=YUeMMlyj0LQ
  • Lukyz
    *1* M3 má možná lock na 30 FPS *1*

EDIT: Tak je potvrzeno, že lock tam opravdu je, ale plánují ho odstranit *1* To je fakt síla *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit