Přejít na výpis diskuzí
Stylový trailer oznamuje vydání Mafie III
6.10.2016 | Aleš Smutný
139 příspěvků
-
Redakce by mohla udělat pořádek s lidma jako LV nebo Veskoslav. Kromě flamu a trolování nic k článku nenapíšou; akorát je zaspamovaná celá diskuze *7*
-
Já to pochopil jenže těch recenzí kde se řeší něco jinýho než jen fps je minimum. Zbytek je jen 30 fps 1/10, horrible game 30 fps gonna change once you fix this...atd. Prostě kret*ni. Ale zároveň dobře jim tak pokud jim tohle vadí nemají si hry předobjednávat *5*
-
Chápeš, co jsem ti napsal. Ta hra má lock na 30 fps a je to 2K, takže je 99,9% pravděpodobnost, že při náročných scénách to bude padat rychleji než kalhotky nadržené 16. A neřeší jenom FPS lock, ale i to, že nad 1080p rozlišení to padá, není podpora SLI atd.
-
Přijde mi usměvný, že všechny steam recenze zmiňují jen ten 30fps lock, a že dokud to nebude 60 fps tak nebudou hrát. Jo fajn, ale v roce 2008 si teda taky nehrál hry? protože tě z 30 fps bolela hlava? nebo oči? nebo něco jinýho? Prostě 30fps = nebudu hrát?
-
Zvrácím z komentů pod tímhle článkem. Běžte brečet k psychologovi
-
Až na to, že jakmile je to lock na 30 fps, tak tyhle hry strašně rády padají směrem dolů. A je rok 2016, ne 2008, aby byl 30 fps lock.
-
Maxíčku, jdi hajat.
-
Může mi někdo vysvětlit proč všichni pláčou po 60 fps? Jasný rozdíl mezi 30 a 60 poznám jede to rychleji atd. ale ve 30 fps je to hratelný úplně normálně stejně jako při 60.
-
Jdi jim to rict osobne ale to bys dostal do drzky
-
Bude zajimave sledovat jak do pribehu zakomponuji skutecnou mafii, t. j. italske rodiny, s kterymi se tahle mala skupinka nemohla merit ani co do mnozstvi muzu ani prostredku. Zatim to vypada jen na sarvatky malych bezvyznamnych lokalnich gangu, co neni mafie v pravem smyslu slova.
-
Jo tak teď už je parádní počteníčko na Steamu :D.
-
"Lock on 30 FPS is a incredible thing in this year,especially to 2K ,you've got to be kidding me!Low textures,no SLI support,and if you use the resolution ratio over 1920x1080 ,the game will be crushed,just wait for the patch or the game ready driver."
Takže kdo může, rušte preorder *1* Chudáci ti, co teď jdou na půlnoční prodej u Xzone. Venku hnusně a ještě hnusně udělanou hru k tomu -
Macíčku, jdi hajat.
-
Já se na tu Mafii tak těším! :) *15*
-
30 fps bohate staci, kdysi se za hranici plynulosti povazovalo 20 a 25 uz byl ideal.
-
O to více působí suprove zpráva z minulého dne o pc verzi Shadow warrior 2. Fov, 21:9 atd... Dmr free
Tomu říkám pc hra co se týká podpory a řádné práce. -
28% z 202 ohodnotilo kladně *1*
-
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1290116&page=3
Unlock fps asi nebude možný. Animace a fyzika je na fps napojena. Tedy po unlocku to bude dělat bordel jako jedno z nfs.
Refud. To bude častá akce. Snad to recenze řádně ocení. -
Dle lidí co to hrají již legálně v Austrálii nebo pres Australskou vpn to má 30fps. Viz kecy na steamu.
Má to ochranu Arxtan jak GTA V -
30 lock potvrzen. Australani už hrajou retail verze. A 30 fps není jediná katastrofa. Textury jsou hnusný a vyblitý, stutteringu jako nas****, AA neexistuje. Navíc to dle všeho vypadá, že si hoši vzali inspiraci u Bethesdy a fyzika je připoutaná k framerate.