Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak.. tak..je to tady samej voják *1* Až to bude o autech,tak tu budou zase profi řidiči z formulí.
    • Takže když doma hraju nejrealističtější dostupný simulátor bojového vrtulníku, tak musím být hned pilot a to i když jsem nikdy v ničem neletěl. Já si myslím, že jde spíš o mechanismy.
      • Nepochopil si mne,Jaromíre.. *3*
        • Vím, jak to myslíš, ale to je spíš narážka na ty, co by měli šoupat nohama.
  • Krása, ale zase je to vymýšlené pro "neschopného" hráče používat mířidla místo kříže v klasických střílečkách pro děti. Vypadá to jako béčkový americký válečný film.
    • kdybys to delal ty .. chtel bys to prodat 10 narocnejsim hracum touzicim po alespon minimalni vyzve nebo 1000 hracum kteri chteji velke vybuchy, peknou grafiku, nenarocnost a jednoduchost .. do the math .. podle me uplne racionalni rozhodnuti a smerovani herniho prumyslu .. bohuzel
      • Souhlasím, Bohužel pro mainstream jsem ten pan "náročný" co denně prohledává haldy indie her a méně známých vývojářů. Hlavně mi teď v hlavě tkví Portal2
        Mimo to se také dájí dělat kompromisy.
      • Indie hry jsou jediná naděje.
        • v tomhle případě je ještě naše naděje tým Project Reality, a že DICE časem uvolní toolkit : )
  • Daniell605
    Vypadá to nádherně ale .. přiznejme si že to kazí na dojmu když sniperku drží zřejmě 8 letý kluk.
    Dobrý odstřelovač přece nepálí na slepo 20 ran =)
    • prumerneho cod hrace by to deprimovalo,kdyby ten sniper strilel dobre a hrac by se opravdu musel snazit *2*
    • To je pravda.. taky jsem si toho všimnul a po chvilce už je to dost divný *4* ..
      • Tak ti arabáči jsou pakini zmatkující... vše je možný však uvidíme na konci roku no *2*
        • Daniell605
          Nwm, myslim si že by ses divil jak sou *arabáči* dobrý a dobře vybavený =)
  • Doufám, že těch zpomalených záběrů bude ve hře, co nejmíň. Kazí to efekt. A ten odstřelovač >.< ale co. Jsem si už zvykl na to, že amíci jsou nesmrtelní :D
    • RakeW
      “You cannot shoot me unless the game goes into slow motion for some reason and I become easy to shoot.”
      • jj klasika *1*
    • omg to tam je jen pro efekt toho videa.
      • A co třeba to minulý? Taky pro efekt? *1*
  • Nejlepší na celém videu je naprosto geniální znělka na závěr k logu hry. Miluju glitch. Konečně nějaký posun i v mainstreamové prezentaci.
  • chapu ze vybiraji skriptovane casti hry aby udelali dojem a podali atmosferu, ale doufam, ze tyhle pasaze budou tvorit minumum hry, pac zatim to vypada na jeden velky skript, at uz prvni video a odtazeni partaka/rpg do dodavky, nebo padajici budovy nebo tohle druhe ktere bylo vlastne jen sled skriptu v spojeni s sipkou dopredu a kliknutim mysky ..
    • singleplayer je většinou o scriptech.. od téhle hry se čeká hlavně jaký bude multiplayer, i když nepochybuju, že single taky nebude špatný, teda přinejmenším průměrný oproti jiným střílečkám..
      • no ja taky doufam ze bude dobry .. ale to co jsme zatim videli bylo vsechno jen na efekt (ohromit sirokou masu lidi) .. vizualni stranka a atmosfera 9/10 ale hratelnost tak 2/10 .. proto doufam ze to rozume prolnou mene skriptovanymi, nebo mene svazujicimi pasazemi a ohromi pak i prumene narocne hrace ... a vim ze je to hra silne orientovana na MP ale me treba zajima vic SP a ten zatim silne propagujou
        • Zajímalo by mě, jak si představuješ Single Playerovou část s minimem scriptů. Trochu nechápu, proč se každý u FPS hned opře do scriptů slovy "Zase plný předpřipravených animací a efektů.." Bez scriptů by to bylo úplně o ničem.. pokud jsou ve hře servírovány s adekvátním množsvím solidní akce, a u BF3 předpokládám i s potřebou taktického postupu.. pak si myslím, že není proč si stěžovat. Podle mě jde jen o to, vyvážit herní akci s tou, co se děje okolo.. *5*
          • jak pisu .. "doufam ze to rozume prolnou mene skriptovanymi, nebo mene svazujicimi pasazemi" .. skripty mi nevadi, jsou nutnost ale jsou dvousecnou zbrani ...
  • Amerika!!! sami posraty hrdina *11*
  • Tady je to samej válečnej veterán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jste k smíchu
    • ty taky *3*
  • To je ten slavnej novej singleplayer? Vypada naprosto stejne jako Bad company 2: nesmrtelni partaci kteri celou praci udelaji za vas a vy ste jen v roli divaka. *11*
    • spíš naopak ne? byli nesmrtelní a hovno dělali a ty jsi musel všechno udělat sám..
  • K tomu špatne strílícímu sniperovi - byl v stejné úrovni jako ti vojáci, takže nemel nad nima žádnou výhodu v pozici.. navíc byl pekne daleko, takže pokud fouká vítr, není s obyc puškou a optikou (pochybuju že ten arabác mel nejakej kalibr) prdel na takovou vzdálenost trefit cíl. Hra je uveritelná rozhodne, jen to chce premýšlet;)
    • Má padesátku, dokonce to tam říkají.
      • no nevim .. podle inpaktu kulky to 50 nebude a vojak nejspis spatne videl ;)
        kazdopadne co kazi dojem z jinak perfektniho videa je, ze sniper pri prebihani mezi krytim nereaguje na ostatni, pouze na hrace .. tj. 3 vojaci probehnou v pohode a az kdyz probiha hrac tak se strili ... uveritelnejsi by bylo kdyby reagoval na druheho prebihajiciho ..
        • podle tech explozi betonu bych tu .50 i veril, na nejakou mensi razi se mi ty efekty zdaji nejak prehnany, i kdyz nazivo sem to teda nikdy nevidel takze je to ciste muj laicky dojem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit