Přejít na výpis diskuzí
Sundání odstřelovače ve videu z Battlefield 3
16.3.2011 | levis
220 příspěvků
-
V první chvíli jsem měl dojem, že se dívám na Mirrors Edge 2 protože všechny ty rádoby ventilace (a jiné objekty za kterými se kryli) na střeše jsou ůplně stejné jako v prvním Mirrors Edge *1* je vidět, že to dělá DICE
-
Crysis 2 nebo BF3? radu by to chtělo ;)
-
-
datum vydani maji od sebe hodne vzdalene, takze by se dalo nasetrit na oboji *3*
-
-
Já si koupím PORTAL 2 a potom si předplatím limitovanou edici BATTLEFIELD 3 krása ne ? :D
-
-
BF2 určitě , crysis mám demo na steamu a je to naprd.Nic se tam nerozpadá (max. tak okna květináče) a to je asi tak vše... jinak celé je to suché a nezáživné , jenom chodíš a střílíš , žádná týmová spolupráce a každou chvíli to schytáš od nějakého campera co má v jednom kuse neviditelnost... ( můj názor )
-
-
To plazení je nějáké čudné. Jinak jako joóo.
-
drzeni zbrane je divny,jinak to vypada dobre
-
Už ať je to na světě - spolu se Zaklínačem jediné dvě hry co jsou u mne jasně předobjednané. Věřím klukům z DICE, ještě mě nezklamali.
-
takhle se to dělá...na co plýtvat časem, když s ním můžu sunadat i několikapatrovou budovu jednou ranou *1*
-
-
ne že bych byl nějakej expert, ale nezdá se vám trochu přehnaný že by jedna střela z AT4 takhle vyřídila barák? Vždyť to pomalu vypadalo jak záběry z náletu na WTC
-
-
trochu hodne,zelezobetonove skelety jsou stavby,ktere zustali i po vybuchu atomove bomby a tady to sunda jedna strela.Ale tak kdyz uz tam dali tu radoby cool zpomalovacku,tak tam muselo byt neco efektniho ne? *1*
-
Ta budova by musela bejt blná trhavin
-
-
-
Tomu ja rikam Nejlepsi Hra vsech dob *3*
-
-
Spíš nejlépe vypadající hra všech dob.
-
vtipalku,podle 2 gameplay ukazek uz vykrikujes nejlepsi hra vsech dob? *1*
-
-
Těšim se jak na single tak na multiplayer,vypada to velmi zajímavě.
-
Fakt lama ten sniper
-
-
presne to iste ma napadlo...ked idu 4ja vojaci za sebou medzi prekazkami ... no pochybujem ze jeden by to neschytal
-
-
Ber to tak, že kluci měli štěstí a narazili na špatného odstřelovače :).
-
-
to mi připomíná jak před nějaku dobou běhalo po internetu video "testování pušek v iráku" nebo tak nějak :D
-
-
no to je jasný že je to skript ale co bys jako chtěl aby je ten sniper oddělal všechny do pár sekund a bylo po hře
-
-
Ty jeho střely vypadají naskriptovaně...Nevím,nevím *7*
-
-
Tomu já řikam grafika roku 2011 *3*