Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta grafika je uplne paradni. Na tehle hre je videt, ze tam nekdo vedel co dela.
  • Proč se nedá sehnat na tuto hru a jí podobné čeština? Jsou nezávislé tituly pro lidi tak nezajímavé, že se nikomu nechce pro tu (asi) hrstku lidí vytvořit češtinu? Nebo je problém někde jinde?
  • Ringwraigt nebo jak (Pardon) :) Nechápu i dojem. Asi nejsem tak přemýšlivý :) Je to pořád dokola. Dle mého názoru jsou ty to stránky zaměřené na kompletně všechny herní platformy a hry. Z toho důvodu tyto stránky navštěvují lídé různých názorů na hry, ptotože si prostě každý vybere to své stejně jako si vyberete Vy. Lidi co nesnáší asijskou stylizaci si tu určitě taky něco vyberou :) To je přeco logický že jo? :) Asi v tom dojmu je skryto něco co nevidím:) Logicky je přece jasné, že když někdo napíše že je grafika odpuzující tak to naštve mnoho lidí protože lidi co si myslí že je to dobrá hra a že grafika odpuzující není, chápou jakým způsobem a za jakým účelem hra vznikla. Z toho důvodu zákonitě musí vzniknout oheň na střeše :) To je přece logický že jo :) Píši to s nadhledem a s úsměvem tak prosím aby mě někdo nebral smrtelně vážně. Určitý elitismus je v těchto diskusích vždy dle mého názotu, protože kdyby tady nebyl a nebyli tady lidé "neelitní" tak tady není tolik ohnisek na střechách :D Pokud autor článku který komentuji si můj příspěvek ještě přečte, prosím o vysvětlení významu slova sugarcoatnout a popravdě si nejsem úplně jistý vyznamem hate :D Omlouvám se za mou nevědomost :)Dodatek: Jinak si uvědomuji že tento tip reakce na komentář je v z velké části zbytečný a většina lidí to co jsem napsal je jasny a příjde jim logicky :) zbytečný :D Podobné věci se tu píší dle mého názoru zbytečně dnes a deně, tak jsem chtěl taky jednou něco napsat :) Pokud se někdo pročetl až sem tak děkuji za vaší trpělivost :)
  • Nezávislé tituly si zakládají originalitě a já si myslím že tato hra od nezávislích autorů je jedna z nejlepších jakou jsem si zatím mohl zahrát. Kdyby hra byla na mobil tak by rozhodně neměla takovou atmosféru jakou má. Lidé kteří stojí za touto hrou jí nevytvořili aby na ní vydělali, ale aby ukázali něco nového, osobitého, zajímavého, proto jsem schopen jí odpustit větší nedostatky v hratelnosti. Kdyby tato hra vyšla před 20lety což by zamozřejmě mohla, tak by neměla takou atmosféru, kterou vytváří úžasná hudba, ke která mám velmi blízko. Chápu že každého hra neosloví tak jako mě, hlavně pokud člověk poslouchá hudbu tipu Kabat a spol. Prostě ronicky komentovat, že jsme v roce 2012 mě jednoduše irituje :D
  • na ten uplnek/nov se samozrejme cekat nemusi..
    horsi je, kdyz nekdo (ja) jako uplnek identifikuje ten "skoro plnej mesic", protoze uz mu prisel uplne plnej..
  • Tohle me taky zarazilo. Z grafiky jsem byl nadseny, ze zacatku jsem si rikal, jak skvelou to ma diky ni a hudbe atmosferu, vtipnost, urcitou psychedelicnost. Ale vlastni HRA nestoji za nic, v pozdejsich fazich me to repetetivni pobihani mezi obrazovkami, opakovane zabijeni monstra a uvolnovani spritu jenom proto, aby se dej posunul (logicky, preci kdyz chci odvypraved A, musim aktivovat 5 spritu, kdyz B, dalsich 5, kdyz C.. proste zivot) maximalne frustrovalo. Nevidim ani jeden duvod, proc to hrat znovu napr.
    Taky je videt, ze je to primarne koncipovane pro stroje s dotykovym displejem a transfer na PC sice funguje, ale..
    Kacirsky (protoze je to skoda, pri tom malu skutecne vymykajicich se her) bych si dovolil tvrdit, ze to je nalesteny prd stejne jako kazda druha nova FPS, jen je tu ta mainstreamova hi-fi estetika nahrazena na nostalgickou vlnu hrajici lo-fi.
  • MickeyMutant
    Je pravda, že ve výsledku je to více méně jedno, pokud si tedy za těmi fázemi měsíce, krvácením a zvracením vysloveně nechceš dosazovat něco typicky ženského. Neurčité to ale opravdu není, Xai má ve všem, co napsal nade mnou, úplnou pravdu.
  • Promiň, ale neurčité to rozhodně není *3* Jde to poznat z textů, ale taky třeba z hlasu hlavní postavy v bojích (když pomineme vzhled, kde to podle mě vidět je, ale nedivím se, když někdo ty pixely interpretuje jinak). Že je to ve výsledku jedno je ale asi pravda.
  • Overwatch
    Při hraní čoveče ne, ve hře je to neurčité. Pak jsem se to někde dočetl, ale ve výsledku je to asi docela jedno.
  • GlaDOS
    Takže jsem to zkusil. Grafika je svým retro způsobem vážně skvělá, stejně tak i hudba a zvuky jsou vážně dobré ale samotná hratelnost mě prostě vůbec nevzala.
  • MickeyMutant
    Hraješ za ženskou Adame. Divné, že sis toho nevšiml.
  • skatulky
  • mirekdusinojc
    No a právě to společné oblékání a spousta další jednotících znaků z toho dělá popkulturu. Člověk, co se vymezuje vůči mainstreamu a cítí se kvůli tomu na výši může být klidně i pankáč nebo anarchista a za hipstery bych je rozhodně nepovažoval. A stejně tak wikipedia má spoustu dosti zkreslených informacích, především o věcech pevně neukotvených v čase, místě.
    Mimochodem hipsterský vizuál - nadměrné používání trojuhelníků, inspirace v stylech 19. století, především pak v secesi, barevná utlumenost, neobvyklé tóny zelených, modrých, hnědých, kompozice na střed atd. atd.
  • Overwatch
    Já bych spíš vycházel ze hry samotné, než z traileru.
  • Když vyjdu z původního traileru http://www.youtube.com/watch?v=HT6hIQkAHrM tak je to aluze na TIM z ME, už jenom stylizace vypraveče k hlasu Martina Sheena. Deadly Premonition je relativně okrajová záležitost k "ikoně" jako TIM s relativně malým potencionálem ke kulturnímu transféru.
  • Overwatch
    S Illusive Manem bych to úplně nesrovnával, ten plnil přece jen trochu jinou funkci. Napadl mě ještě G-Man, ale to by taky nebylo úplně přesné. Trefnější přirovnání by mohlo být možná k "vypravěči" z Deadly Premonition. K němu to sedne jak stylem, tak "self aware" narážkami. S trochou příměsi někoho z Metal Gear série. Takový plukovník z dvojky třebas.
  • Adam Homolovi - kouřící pán v saku - The Illusive Man (Mass Effect) - trošku víc popkulturního rozhledu.....
  • GlaDOS
    Máte problém vyrovnat se s grafikou? Váš problém. Nikdo vás nenutí si tyhle hry kupovat. Já jsem za ně v dnešní mainstramové době strašně rád.
  • Nevím, co přesně mají být hipsterské vizuály a hipsterská popcultura, hipstery neberu jako nějaký pevně definovaný směr s jednotnými pravidly (jako např. blackmetalisté nebo pankáči), možná mi něco uniká. Jasně, hipsteři se sdružují a často určitým podobným způsobem oblékají, ale především jde o lidi, kteří se extrémně vymezují vůči mainstreamu a cítí se kvůli tomu na výši. Takto to vnímá většina lidí (a třeba i wikipedie) a můj komentář byl k takovému chápání tohoto pojmu.
  • mirekdusinojc
    Označil jsem to za hipsterské, protože to opravdu vychází z hipsterské popkultury, sleduje trendy hipsterských vizuálů, a zdánlivě negativní postoj byl zamýšlen spíše v přesycenosti vizuálem této popkultury, jelikož se v poslední době z alternativního proudu stává téměř mainstream. Já sám však tento problém nemám, na druhou stranu chápu lidi, kteří přesyceni být můžou. Každá popkultura více či méně ovlivní mainstream a většinou v takové podobě, z jaké by bylo původním členům zle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit