Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašně se mi nelíbí ten dnešní trend označovat věci za hipsterské - neříkám že to děláš, jen ses o tom zmínil + u nás to zatím není tak rozšířené. Jo, "hipsterství" existuje, ale strašně moc lidí dneska odepisuje všechno, co je trochu jiné nebo osobité za hipsterské už podle obrázků a dále neřeší. Něco podobného lidi dělali u her vždycky, ale teď je tady pro ně lehce uchopitelný a použitelný pojem "hipster" s návodem, jak se k tomu postavit (je to jiné - označím za hipsterské, hipsteři fuj, dále nepřemýšlím a neřeším) a přijde mi, že to trochu oproti dřívějšku zhoršuje situaci.
  • http://img.artknowledgenews.com/files2010feb/Picasso-Le-baiser.jpg ART?

To PS bylo myšleno ke grafickému zpracování hry. Picassa si hodnotit nedovolím, nedopadlo by to pro něj dobře... *12*
  • Ringwraith
    No tak to hej, to už pisatel asi trocha přestřelil.

Jen pro korektnost -> zrovna jsem připsal malej dovětek kurzívou.
  • janchor
    Dojem chápu, toliko mě pobavil ten suverénní soud Picassa.
  • mirekdusinojc
    Musím uznat, že na první pohled může grafika působit trochu hipsterským trendy dojmem, ale jen do doby, než se celá mašinérie zapne a vtáhne vás do sebe jako...eh...no jak to jen popsat...nejlépe asi nějaká spánková paralýza, kdy je vaše vědomí probuzené a vy tak nějak tušíte, že jste ve snu, ale přitom stále funguje vaše podvědomí a servíruje vám podivné fantazie neslučující se s realitou.
  • Ringwraith
    Já vám nevím pan Grygar. V novém podcastu si pan Poláček stěžuje na elitismus v diskuzích, kde jsou mainstream hry pořád zatracovány, ale já se pořád nemůžu dojmu, že právě recenze jako tato, ta na Journey, vaše videorecenze atd., tu "elitistickou náladu" mohou vyvolat.

V této recenzi je hra vychválena, označena za audiovizuální dílo a její dáno 9/10. A podle toho vypadá začátek diskuze - všichni píšiu jak se na hru těší a jak je super. Ale dále někdo podotkne, že ho vizuální stránka hry odpuzuje a hned je oheň na střeše. Jistě, "rmt" to podotkl možná mírně neurvale, ale stejně je to jeho názor.

Já jsem taky musel video kritizující prázdnost a fádnost indie platformerů sugarcoatnout, že ho nemyslím na tuto hru, jinak bych byl někde v mínus pekle...

Co říkáte na tento dojem?

I když asi je to logický, že jo? Články vychvalující indie hry na stránku táhnou čtenáře, kteří tyhle indie hry bezmezně milují. Nízké recenze na CoD sem táhnou lidi, co zatracují mainstream FPS.
    Hmm, co ale pak na Games.cz táhne lidi, co nesnáší asijskou stylizaci ve hrách? Protože u té mi nepřijde, že byste ten hate jakkoliv podporovali články... ale přesto je to v diskuzích také velmi rozšířená forma určitého elitismu.
  • mirekdusinojc
    Měl by si mít svoji vlastní stand up comedy show v kulturním domě v Dolních Ohařovicích.
  • Ringwraith
    Protože kdysi dávno se obrovsky vysoká hodnocení dávaly hrám o kterých recenzenti věřili, že budou mít hráčům co nabídnout i v budoucnu.

http://www.metacritic.com/game/nintendo-64/the-legend-of-zelda-ocarina-of-time
    A game that can't be called anything other than flawless...This is the masterpiece that people will still be talking about ten years down the road.

This is, without a doubt, one of the all-time greatest games made. 50 years from now people will still be playing and enjoying this game... thoroughly.

http://www.nintendolife.com/reviews/2007/01/legend_of_zelda_a_link_to_the_past_virtual_console (Posted Tue, 23 Jan 2007)
    Amazingly the game doesn't feel like a retro title, even when played today. That's the sign of a true classic. A welcome addition to the Virtual Console library.
  • a preco by si ju nechcel hrat 5 rokov? tajky skyrim dostal tiez vyseke hodnotenie ale urcite by som si ho znova nezahral
  • janchor
    Watch out guys, we’re dealing with an art critic over here.
  • Ringwraith
    Protože číslo pod recenzí v dnešní době znamená velký kulový. Stačí se podívat po velkých světových stránkách, jak to tam lítá...
  • proč tyhle hry dostavaj hdonocení po ktrejch by je meli vsichni hrat aspon 5 let?
  • bobsh
    pleteš dohromady stylizaci (která, uznávam, nemusí sedět každýmu) a kvalitu zpracování grafiky, která je (v rámci zvolený stylizace) prostě dobrá
  • Popravdě styl grafiky podobný Another Worldu mne na téhle hře zaujal . Ovšem ani na potřetí jsem z videa nebyl schopen posoudit o jaký herní styl půjde ..... Adventury nemusím , naopak RPG by se mi líbilo . A koukám, že to bude mix obojího ..... No snad se objeví v Humle Bundle .
  • No řekl bych , že vizuál tu hraje prim a hra je na druhé koleji .....
  • Ringwraith
    Jejich normální recenze jsou ostře míněné vtipy a pak jsou taková hodnocení potřeba.
  • Co to používají za styl hodnocení? Čím míň, tím líp? Nebo jak?
  • Tohle co? Muzes byt konkretnejsi? Vadi ti ze je tam moc malo pixelu? Nebo se ti nelibi celkova stylizace? Co je jeste pro tebe urcita stylizace tak abys ji bral?
  • Grafická stránka je horší jak u her na 386ku. Určitou stylizaci beru, ale tohle? Někdo vidí umění v obrazech od Picassa, tak se vlastně nakonec nedivim že někdo může vidět umění i v tomhle...

PS: Mě to právě jako grafickej paskvil přijde...
  • mirekdusinojc
    Končim s LSD, tohle je mnohem lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit