Přejít na výpis diskuzí
Survarium od tvůrců S.T.A.L.K.E.R.a bude mít 3 herní módy
9.7.2012 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
Čau hele chcu se zeptat zde to bude hra ke stažení a hraní zadarmo a nebo bude nutné si ji koupit a hrát ji jako multiplayer???? to je věc na kterou jsem nějak nenašel odpověď :) ... tak díky za odpověď :)
-
Nechapu tve minusky. Zrejme od hracu kteri s zadnym modpackem poradne nehrali a pro ktere je spravna instalace modu nadlidsky vykon, jinak si to neumim vysvetlit :)
-
Opet, staci jen nainstalovat nektery z nescetnych modpacku kde je upraveny a nalezite redukovany a ve vysledku uveritelny respawn a hned byl dojem v tomto ohledu zcela jinde. Zkratka uz zadna masova vybijena po chvilce se spawnujicich panaku jako v prvnich verzich. :)
-
Tak zalezi samozrejme na jeho preferencich a co od Stalkera jako takoveho ceka, pro me osobne je koncept Stalkera v podobe do jake jej dostalo kuprikladu zminovane dmp s durazem na realisticnost, lepsi chovani zbrani a dalsich aspektu hry teprve tim pravym orechovym, nicmene rozhodnuti je samozrejme na nem. Co se tvrdosti tyce, staci hrat jen uvazlive a trpelive, vyvarovat se stylu ala Rambo a o zadnem vetsim skripeni zubu nemuze byt rec, o to nejsem zadny profi hrac strilecek - nicmene ciste jen muj nazor.
-
pripadne sleva od NPC... zachranis nekomu rit a on ti za to da kalacha
-
Take my love, take my land, Take me where I cannot stand,
I don't care, I'm still free, You can't take the sky from me! -
za specialní zbraně a zbrojě a reputaci získáš asi u určité frakce a ta ti za reputaci prodá ty nejlepší zbraně co mají
-
ako sa da platit reputaciou v neprenesenem slova smyslu
-
Je to velká škoda... *13*
Ale alespoň že herci se uchytili v kvalitních seriálech, i když v úplně jiných žánrech. -
předevčírem jsem asi podesáté dokoukal :-D kéžby to neskončilo u Serenity a pokračoval dál seriál jako takovej, potencionál to mělo jako dnes málo co... ale to je trochu OT :))
-
No tak to by na poprvé mohlo trošku bolet, nemyslíš? *3* Já bych radši doporučil Stalker Complete, nepřidává žádný content, spíš původní hru leští k dokonalosti, grafika, zvuky, fix bugů apod.
http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009 -
Pocit takový mít můžeš, ale hra jede na jejich vlastním enginu X-Ray, na kterém byla postavena série Stalker.
-
Nevim co máte všichni s těmi mody, nepopírám, že jsou kvalitní, ale podle mě by si každý měl hru nejdřív zahrát a pak ji pomocí modů vylepšovat dle svého uvážení. Já dohrál několikrát jak Clear Sky tak CoP bez modů a nic mi nechybělo.
-
Když si čtu že ze Singlu přešli na MMO a koukám ve videu na ty průlety kamerou ve hře tak mám takový pocit že to běží na těch omalovánkách CryEngine 3 což by hru snad asi úplně zabilo. Už jen to že poslední dobou je ohlášená kdejaká konina na tom engine v MMO mi jde proti srsti nemám v zásadě nic proti tomu engine jen prostě ty východní hry si na svém engine vždy dokázali udržet ponurou atmosféru a to u Cry 3 prostě není možné.
Ani se v tomhle ohledu tomu Grigorovičovi nedivím z mého pohledu jsem tedy hodně skeptický jen doufám že když to vydávaj na MMO trh počítají i s tím že né každý paří MMO na PC ale mnoho hráčů se uchyluje k ntb, tak by mě zajímali ty HW nároky -
carnage: Hlavne nehraj jen vanillu, pouzij mody jako opravnene vychvalovany Datastoruv modpack (vynikajici duraz na realisticnost, spousta hernich aspektu pozmenenych a dovybrousenych) a podobne. Mody jsou tim co tu herni serii ve vysledku udelalo do podoby v jake dnes je..
-
Hlavně je to jiný a svý, nepodbízíse to. V dnešní době už rarita :)
-
atfosfera byla skutecne skvela, jedince co to tak trosku kazilo, ze zona byla naprosto prelidnena
-
hmm to je uplne jasne ze to zase zmrsej, proc proste nemuzou udelat pokracovani k stalkerovi pod jinym nazvem a normalni atmosferickej singl, vsechny dobre singl rpg kazej tim, ze z toho delaj mmo. Ja vim ze chce kazdej vydelat, ale prislo mi ze tydle lidi az tak ne a delaji hru skutecne pro urcitou skupinu hracu a nee vylozene pro masu, ale zradili. Preji brzky definitivni zanik.
-
Hlavně to nehrát bez modu.
-
Dobre diky dam tomu sanci.