Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Záleží, někomu STALKER sedne, někomu méně a někomu vůbec. Má to sice nějaké bugy, engine není dvakrát dobře optimalizován, ale takovou atmosféru, jakou má STALKER, sem nezažil nikde jinde. A těch módů co se ke hře nabízejí, radost pohledět. Jedna z mála her, ke které se mohu neustále vracet a vím, že mě nudit prostě nebude
  • Hanzales
    V podstatě u všech dílů tomu musíš dát čas, dostat se k lepšímu vybavení a nechat hru tak nějak rozjet na plnější otáčky ;o) Spousta herních momentů pak zaručeně zůstane zaryta v tvé paměti :o)
  • Hanzales
    No u mně po přečtení článku hrnec skepse odpadl, ty herní mody vypadají hodně zajímavě (samo záleží, jak to nakonec zvládnou). Ale to taky nemění nic na tom, že ať bude Survarium jakkoli skvělá hra, čistě singl atmosférický zážitek bych uvítal určitě více. I když třeba v případě hraní toho sandbox modu (sám za sebe) bude v některých lokacích o strach a atmosféru postaráno. Možná též lépe, pokud mně cestou k nějakému opuštěnému komplexu přepadne skupinka živých hráčů, než umělá inteligence, i když zase si neumím moc představit to v takovémto případě přežít :)
  • Do Stalkera sem se nikdy poradne nedostal ale spoustu lidi to chvali vazne je tak dobry?
  • rancor1223
    Ať žije Firefly!
  • Hairy_Ass
    Za pár let to bude čínština. *1*
  • Hádá se Obama s Putinem: Když vy nám vybombardujete Prahu, tak mi vám vybombardujeme Karlovy Vary.
  • Na co anglicke titulky, znalost rustniny to je zaklad bez ktereho se clovek dnes neobejde a to ani v Karlovych Varech. *6*
  • rancor1223
    Pořád jsem skeptický. Ale přes můj prvotní odpor k přenesení Stalkera do MMO to nezní vysloveně špatně. Teď hlavně jak to bude s atmosférou, ta je nejdůležitější a dost se bojím, že o ni Stalker (tedy Survarium) přijde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit