Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super další serie Outlastu WhistleBlower a kdo se díval nebo dokonce hrál Outlast jednotku tak ví že tam někde bylo napsáno FINGER FIRST,THEN BALL,THEN TONGUE ale na konci WihstleBlower to bylo dojemne kdybych nevěděla že bude ještě jedna serie tak bych asi umřela *13* ale jinak super *1* *5* *4* *14* *3* *15*
  • toho zmrda na vozejčku na začátku zabiju :D
  • tonnymontana
    ach jo dalsi dlc:/
  • Jam97
    Už teď můžu konstatovat, že největším horrorem tohodle roku je Rambo : The Video Game a nic už ho nikdy nepřekoná :D
    • Rambo je výborný on-rail.
  • Uz neeee,prosim ne,utikat uz nechci!A porad potkavat furt toho jednoho stejnyho bosse at venku nebo
    uvnitr,to fakt neskousnu,a v blazinci plnech mas.vrahu si clovek nemuze vzit ani koste na obranu,to je name moc.Sorry 5.\10.jsem rad ze jsem mel zaplacene ps plus,to same biosock infinite,hruza hruza.Zlaty biosock 1,2.diky za plusko,nemusel jsem zbytecne utracet penize.To uz radsi The last of us,nebo rezi4 hd.
  • Jupii, Youtube zaplavi dalsia vlna letsplayou. Nesudim, len konstatujem.
  • nemuzu se dockat, outlast byl pro me urcite jeden z tech lepsich hernich zazitku posledniho roku
    • Tak to si kamo asi moc v zivote moc nehral kamo,ty se bojis furt toho sameho individua co te furt honi venku?Vdit ani nevypada strasidelne,vypaada jak seschlej deda.To nemesis v resi3 bylo jine kafe.Nejdriv si zahraj resi2 tam poznas co je strach!
  • Outlast je opravdu hlavně na sluchátkách masakr. Když sem to zapnul poprvé na PS4 musel sem to po hodině vypnout a dva týdny jsem se bál to zapnout:-D:-D:-D:-D je to vážně luxus
  • Do dubnu to snad vydržím :D... Jelikož je konec února, jsem rád, že to bude už na jaře...
  • Jack1947
    Az v dubnu ? i tak se tesim, bude to parada zas na chvily zabrousit do neprobadanych casti Sanatoria (jeste pred Milesovym pruzkumem) a zaroven se dozvedet i jake to bylo po konci puvodni hry. Takze se vlastne odkryje i trochu vice z pribehu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit