Přejít na výpis diskuzí
Survival horor Outlast rozšíří v dubnu příběh DLC Whistleblower
26.2.2014 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
No, on ten Outlast docela atmosféru ztratil po první hodině hraní, jakmile si hru člověk trochu očuchal, což je docela škoda, protože do té doby to bylo super (a to považte, že jeden z mých největších strachů je strach z mentálně narušených jedinců, kvůli jejich nepředvídatelnosti, a přesto jsem se nebál) a pak už to jen místy vysvitlo. Celkově 6, možná 7/10. Napohodu hra *4*
-
-
To já měl docela slušně nahnáno celou dobu. Pro mě je Outlast zatím nejlepší herní hororový zážitek.
-
-
Tak to aby jsi vyzkoušel tu spoustu dalších hororů, které jsi ještě nehrál, jinak bys nic takového neřekl ;) Penumbra serie, Amnesie, Cry of Fear, Condemned (ani ne tak horor jako spíše thriller, ale atmosféra topová!), SH1,3,4 RE1,3, 4 (super hra i když ne moc horor)... to jen tak pro začátek :-p
-
-
Penumbru jsem hrál, ale nějak mě nebrala; Amnesie mám za sebou všechny tři :) Každopádně díky za tipy :)
-
-
-
Tvuj strach se muze zhmotnit i na nektere ze zdejsich diskuzi, bud opatrny;-)
-
-
outlast je pre mna zatial najvacsie prekvapenie za poslednu dlhu dobu, bolo by super, ak by spravili aj oculus rift konverziu, kedze hra nema ziadne UI a vidiet cele telo, nemuselo by to byt uplne stratene... na dlc sa velmi tesim!
-
-
Jo,prekvapeni to je,ale jen na pc,na playstation platformach jen hooodne slabi prumer!Kondemned byl stokrat strasidelnejsi
-
-
Na to ako sa ti tá hra nepáčila tu u nej dosť veľa vypisuješ.
-
-