Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proti takejto grafike nemám nič, keď je hra dobrá. Je to napr. ako s prvými Falloutmi, izometrická grafika v nízkom rozlíšení a predstavivosť pracuje na maximum, stane sa tým najvýkonnejším grafickým čipom :) Pohltilo ma to oveľa viac, ako tie nové Fallouty

Fak ale je, že keby napr. Starbound dokázali urobiť vo vymakanej 3D grafike s plnohodnotným lietaním medzi procedurálnymi planétami, bola by to bomba *14*
    • Az na takovou podstatnou malickost-Fallout byl v dobe sveho vydani graficky hezka hra odpovidajici vyvoji PC. Kdezto tohle je proste des. Ano,existuje minorita hracu,kteri si podobne zpracovani vychutnaji,ale na podobne hry myslim existuji jine weby. Spoustu ackovych titulu tu x let po vydani ceka na svou recenzi (namatkou X3) a tady se cim dal vic hromadi recenze na mobily,tablety a nezavisle hry
    • Myslíš tu nádhernou grafiku Falloutů? A srovnáváš to s timhle? Myslíš rok 1997 vs 2014?
  • 5irp373
    Na tuhle hru se nemůžu dočkat.
    Jsem zvědavý jak se hra bude měnit, podle toho jak a kdy vám kdo umře. Tedy, doufám, že tam něco takového bude :).
  • Mart9
    A že se mají čím chlubit *1*
  • Chtěl bych vidět, co by se stalo, kdyby se v Tiscali games najednou rozhodli, že v komentářích odstraní funkci hodnocení + a - Leckterým uživatelům, kteří se tu vyskytují by to absolutně zbořilo svět :D

Kdo je pro ať napíše komentáč (ups, že by další hodnotící metoda?)
    • Mart9
      Je vidět, že ti na hodnocení příspěvků dost záleží, když kvůli tomu zakládáš vlákno.
      • Aj, překlik pardon.
    • Veskoslavův fanoušek by pak ale ztratil smysl života.
  • omg antialiasing jim asi nic neříká
  • Rovno tomu dajte titul hry roka, však čím menej pixelov - lepšia hra, retro hrateľnosť a retro grafika je cool -_- načo sa namáhať
  • To se tu musite vykricet, jak vam strasne vadi ty pixely ? Nestacilo by to ignorovat ? Decka...
    • joo kdyz nam vadi ty obrovite pixely tak nejsme dost cool co tyhle hnusne hry pochopi jen stari intelektualove ze jo oooo *6*
  • Prosím vás. Už toho nechte. Jenom ze sebe děláte k@koty. Nepoužívejte slovo hipster v jakékoliv podobě. Co jsem tu četl, tak většina z vás neví co nebo kdo to je. Přestaňte používat slovo "objektivnější" ve spojení s hodnocení her, filmů, literatury. Jenom snižujete svou cenu v diskuzi. Nelíbí se vám pixelová grafika? V pořádku. Respektuju to. Ale ty vaše zamindrákovaný názory jsou vyloženě k smíchu. Jsem proto, aby se zavedly povinný účty se jmény a věkem.
    • Varjag
      Hele? Nejsi ty tak trochu hipster?
    • Kozy
      Nelíbí se ti některé názory a hned takový pravidla? A čemu by to pomohlo, změní se něco když tomu člověku bude třeba 30?
      Vždyť to nic neřeší.
      • Já neříkám, že něco řeší. Nepotřebuju věk ani jméno na to, abych si podle textu uělal o tom člověku obrázek. ALE, když nebude anonymita, tak se tu budou lidi víc respektovat. Chce to pravidla. A vědět, kdo dává mínusy a plusy. Co se týče věku. Stereotypy a k nim vztažená pořeklada vychází ze zkušeností.
        • Carmamrdon
          Vrať se na Facebook a nevymýšlej tady pičoviny.
        • Kozy
          Hele já ti nevim. Na Novinkách máš taky jména a jak se tam lidi k sobě chovají.
    • V čem ti pomůže mé jméno? Je mi 17 a můžu mít názor jako 85 letý. Pokud hodnotíš autory přísěvku podle věku, ba jména vrať se do jeskyně....
      • Právě díky tomuhle komentáři jsem to napsal:) Jsi přesně ten příklad hloupých lidiček, který se ukazujou. Tím, že jsi argumentoval vyšším věkem, přesněji 85 rokem, jako respektujícím precedentem, jsi ze sebe udělal jen idiot@:)
        • Vydedukovat z 2 vět že jsem id!ot chce.... něco v sobě.... Každopádně pořád si neobhájil PROČ máme mít u nicku vlastní jméno a věk.
        • Carmamrdon
          Ty jsi ze sebe udělal idiot@ hned v prvním příspěvku, kde požaduješ povinné účty se jménem a věkem, a přitom tu sám vystupuješ jako anonym. *1*
          • "neanonymni" Max Damage
          • jasne anonyme, za to ty frajer jses tu na rane, co? dalsi pohadku, Maxi!
    • Máš pravdu, jdu dělat něco produktivnějšího, toto je stejně ztráta času.
  • to je zase blivajz to snad uz neni mozne to co kdo kreslil? nejake autisticke dite? to i ty staré hry na ktere se to snaži podobat vypadali mnohem líp, tohle je proste vylozene HNUS
  • Veskoslav
    Ta hra je divná. Ale přijde mi strašně humorné, jak N7N7 naprosto nemá rád tento typ her (chápu ho, vadí mi spousta těchto pseudointelektuálních pixelových srand), ale pokaždé se musí k podobným hrám vyjádřit nebo napsat do jiné diskuze, že hodnocení nízké kvůli tomu, že to není pixelová indie blbost. Už je to nudné psát pořád to samé dokola. Mě tyhle hry nezajímají, nekomentuji je a na výběr jsou stovky jiných her. Ale nemám potřebu to komentovat stále stejným stylem příspěvků. A k tomu se přidají další rádoby vtipní, co naroubují pixelové blbosti na CoD a spol a hned by tomu redakce dávala vyšší hodnocení. No je to už nuda....
    • Keyz
      Nějakou "módní" vlnu do toho ale zde počítat.

Stejně jako se dařilo akčním klasikám s Arnoldem, anebo se hráli hojně HC RPG a další. Tak se dnes asi daří pixelové grafice a klidně je možné, že to i někteří díky tomu lépe hodnotí.
    • Carmamrdon
      A mi zas přijde strašně humorné, že to říkáš zrovna ty. Zrovna ty, který se se svým bráchou Jackem1947 musíte zůčastnit každé diskuze, aniž byste měli vůbec nějaký názor. No taky je to už nuda... *6*
      • Superman_z_pekla
        Nevím, jestli je to počtem bouraček, co jsi absolvoval, ale zaprvé z"ů"častnit napíše jenom diletant, co propadl ve 3. třídě ZŠ a za druhé po rozkliknutí jeho profilu jsem si nevšimnul, že by měl X desítek komentářů u X desítek různých témat. To jenom u Tebe vidím, že co komentář, tak pokaždé do někoho ryješ.
    • Kozy
      Tak ty mínusy přiletěly hodně rychle :D

Náhodou, už to tak nějak patří k folkloru Games.cz, bez toho už by to tu nebylo ono.
      • Veskoslav
        No ona je nová móda zase. Pixel na jedné straně a pak lidi, co ho nesnášení na druhé. A musíš se přidat na jednu stranu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit