Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těhle hříček vychází řádově mnohem více než AAA her, tak co je tak těžkého na tom pochopit, že poměr recenzí tady bude podobný ?
  • Raziel_cz
    Tady panuje nálada jak v Čechách při volbě prezidenta. Skoro mám strach sem napsat, že se na Gods Will Be Watching těším od doby, co sbíralo peníze na Indiegogo a že se mi tenhle styl grafiky líbí.
    • Mart9
      upálit *16*

*1* *1*
  • maros.goc
    aky pixel art? ja tam vidim len jednu velku nevkusnu machulu :) ale hratelnost moze byt dobra:) koniec koncov aj atmosfera :) ..ale nedal by som za to ani cent
  • Prosím vás. Už toho nechte. Jenom ze sebe děláte k@koty. Nepoužívejte slovo hipster v jakékoliv podobě. Co jsem tu četl, tak většina z vás neví co nebo kdo to je. Přestaňte používat slovo "objektivnější" ve spojení s hodnocení her, filmů, literatury. Jenom snižujete svou cenu v diskuzi. Nelíbí se vám pixelová grafika? V pořádku. Respektuju to. Ale ty vaše zamindrákovaný názory jsou vyloženě k smíchu. Jsem proto, aby se zavedly povinný účty se jmény a věkem.
    • Varjag
      Hele? Nejsi ty tak trochu hipster?
    • Kozy
      Nelíbí se ti některé názory a hned takový pravidla? A čemu by to pomohlo, změní se něco když tomu člověku bude třeba 30?
      Vždyť to nic neřeší.
      • Já neříkám, že něco řeší. Nepotřebuju věk ani jméno na to, abych si podle textu uělal o tom člověku obrázek. ALE, když nebude anonymita, tak se tu budou lidi víc respektovat. Chce to pravidla. A vědět, kdo dává mínusy a plusy. Co se týče věku. Stereotypy a k nim vztažená pořeklada vychází ze zkušeností.
        • Carmamrdon
          Vrať se na Facebook a nevymýšlej tady pičoviny.
        • Kozy
          Hele já ti nevim. Na Novinkách máš taky jména a jak se tam lidi k sobě chovají.
    • V čem ti pomůže mé jméno? Je mi 17 a můžu mít názor jako 85 letý. Pokud hodnotíš autory přísěvku podle věku, ba jména vrať se do jeskyně....
      • Právě díky tomuhle komentáři jsem to napsal:) Jsi přesně ten příklad hloupých lidiček, který se ukazujou. Tím, že jsi argumentoval vyšším věkem, přesněji 85 rokem, jako respektujícím precedentem, jsi ze sebe udělal jen idiot@:)
        • Vydedukovat z 2 vět že jsem id!ot chce.... něco v sobě.... Každopádně pořád si neobhájil PROČ máme mít u nicku vlastní jméno a věk.
        • Carmamrdon
          Ty jsi ze sebe udělal idiot@ hned v prvním příspěvku, kde požaduješ povinné účty se jménem a věkem, a přitom tu sám vystupuješ jako anonym. *1*
          • "neanonymni" Max Damage
          • jasne anonyme, za to ty frajer jses tu na rane, co? dalsi pohadku, Maxi!
    • Máš pravdu, jdu dělat něco produktivnějšího, toto je stejně ztráta času.
  • Blbější komentář vypíchnutý na hl. stránce jsem tu už dlouho neviděl ( N7N7 ), buď se tu hackuje, nebo někdo v redakci upadl na hlavu.
    • N7N7
      A nebo ještě třetí možnost - že se mnou hodně lidí souhlasí.
      • To je možné, ale soudit hry podle vzhledu je nesmysl, tak nechápu proč to redakce podporuje.
      • A ještě 4 možnost, že s tebou i nějací nesouhlasí :P
    • Tady jsi totiž špatně, tohle je fórum nespokojených antihipsterů.
  • Co jsem si v poslední době všiml, tak vznikly dvě nový games.cz diskuzní módy. Hate na pixel-artovou grafiku a hate na Bioshock Infinite. Nepsal bych to, kdyby se to nedělo často, ale fakt se to rozjelo víc než bych čekal. Dokonce i CoD-hate se pomalu přesouvá do pozadí.

Ale to jsem odbočil... ehm, ke hře nemám co říct. Snad jen, co diskutující budou na grafiku říkat, až vyjde nějaká novinka k Hotline Miami 2? Kruci, to taky nebylo k téhle hře...
    • Hate Bioshocku Infinite je mezinárodní a z velké části zasloužený, zvlášť po recenzích, které tomu dávaly 11/10 a prohlašovaly to za nejlepší hru v galaxii. Ale s takovým hatem pixel-artu, jako na games.cz, jsem se nesetkal nikde. Pokud to nemá DX11, tak to není pořádná hra.
    • Kozy
      Tak pakliže to bude stejně povedená hra jako předchůdce tak ani neceknu. Zrovna Hotline Miami je pro mě jedna z nejlepších indie her co jsem hrál. Holt je to ta výjímka.

Teď si tak nějak uvědomuju že spadám do obou skupin.
    • Mart9
      S hrami s pixel-artovou grafikou se doslova roztrhl pytel. Evidetně nezávislí amatéři zjistili, že si to kupodivu někdo kupuje, tak se nesnaží dělat pěknou grafiku, když stačí tahle. A chytrá komunita proti tomu bojuje.
      • Keyz
        Je to jako móda. Jsou různé vlny a ono to často přejde a pak bude zase něco nového...

Klidně by to mohli udělat vyhlazený a náklady by neměli větší. Ale jako u módy nemá smysl vážně řešit proč nějaký mistr prodává roztrhané kalhoty a che za to prachy a lidi to kupují?

To mě více vadí, když nějaký HD remake od velké firmy není HD anebo když okleští port, případně technickou stánku obecně. Tam na to mají zdroje i čas. Jen se to chce rozhoupat.
      • Stejně jako se třeba roztrhl pytel s hororovými adventurami, ale proč by si někdo stěžoval, když her je spousta a každý má z čeho vybírat?
        • Mart9
          Přebytku hororových adventur jsem si nevšiml.
          • SOMA, Routine, Alien: Isolation, The Forest, Daylight, Asylum, Caffeine, Quadrant.

Třeba.
            • Mart9
              A kolik her z tohoto seznamu mě na první pohled "zaujme" otřesnou grafikou ještě na hlavní stránce games? To není dobré porovnání s roztrženým pytlem pixel artů.
  • Chtěl bych vidět, co by se stalo, kdyby se v Tiscali games najednou rozhodli, že v komentářích odstraní funkci hodnocení + a - Leckterým uživatelům, kteří se tu vyskytují by to absolutně zbořilo svět :D

Kdo je pro ať napíše komentáč (ups, že by další hodnotící metoda?)
    • Mart9
      Je vidět, že ti na hodnocení příspěvků dost záleží, když kvůli tomu zakládáš vlákno.
      • Aj, překlik pardon.
    • Veskoslavův fanoušek by pak ale ztratil smysl života.
  • Je tohle stránka o hrách a hraní, nebo o designu, proč vás tak strašně zajímá obal, žádné komentáře k hratelnosti, jen počítání pixelů,... pózér soudí hipstera...lol...
    • Kozy
      Každá z těch složek je nedílnou součástí hry, tak proč je nehodnotit.
      • Jasně, ale je to asi tak stejně relevantní jako barva na kvalitě auta.
        Kouknout na screenshot umí každý, zkušenost s hrou tu ale má myslím málokdo.
        • Kozy
          Tak vyzkoušet tu hru je to nejmenší si myslim a netroufám si tvrdit kdo jí tady hrál. Mě osobně opravdu nebavila ale jak řikám tohle provedení "hipster artu" je vcelku obstojný.
  • 5irp373
    Na tuhle hru se nemůžu dočkat.
    Jsem zvědavý jak se hra bude měnit, podle toho jak a kdy vám kdo umře. Tedy, doufám, že tam něco takového bude :).
  • Jaký hejt :-D omg když se vám ta hra nelíbí tak ji nehrajte a děte si hrát CoD, osobně si radši zahraju milion autorských her s horší grafikou, než abych utrácel za miliontý díl nějaké áčkové srajdy, která sice má grafiku jak z roku 2008, ale má milion pixlšejdrů, blůrů a antialijazingů, které tam sou jen proto aby si hráči museli každé tři roky koupit novou grafárnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit