Přejít na výpis diskuzí
Sváteční GamesPlay: Star Wars Rebellion (...se spoustou spoilerů)
29.12.2017 | Redakce Games.cz
207 příspěvků
-
No dobře, pro hnidopichy.Ne ve vakuu, ale mimo gravitační pole planety nebo jiného tělesa. Určitě jste to pochopili jak to bylo myšleno.Protože mimo gravitační pole vesmírných těles je co??Vakuum. A to že si ho někdo vytvoří uměle o tom snad řeč nebyla. Myslet si můžeš co chceš od toho to je diskuze. Ale neoddiskuvatelnej fakt je, že z pohledu rozšířenýho univerza a lore SW, je to s...čka film. Tečka
-
Pokud se nepletu, tak i skoro v každém vánočním speciálu Fight Clubu něco pili. Zase bych z toho nedělal bůh ví co.
-
Tak byl to takový mezisváteční gamesplay, tak to bylo spíš takové příjemné povídání. Třeba já jsem si to užil, ale uznávám, že se dost považuji za Grygarova fanouška, takže co já můžu vědět.
-
Klement: Přece nejde o to, že by Poa podezírala ze zrady, ale ve chvíli, kdy ona je velící důstojník a on v tu chvíli degradovaný obyčejný pěšák, mu rozhodně nemusí vysvětlovat nadcházející plán. Poe je v tu chvíli v pozici, kdy se od něj očekává, že bude držet hubu a krok, jako obyčejný voják.
-
Co je špatného na tom, že se někomu nelíbí Gothic? To, že má jiný názor než Ty ještě neznamená, že je pozér. Lidi, naučte se respektovat názory druhých.
-
Respektuju Tvůj názor, přestože s ním nesouhlasím. Naopak souhlasím s většinou toho, co řekl Lukáš.
-
Jenže s tím, že tam není gravitace, nemá vakuum nic společného. Vakuum můžeš vytvořit i na Zemi a tam gravitace bude. Rozhodně nejsem žádný fyzik, ale letmý náhled na wiki to člověku trochu osvětlí.
-
i když si dáš nick třeba v azbuce, stejně bude poznat, že to je za stolem pořád to stejné vemínko..., takže sorry, ale ta husa jsi tu ty...
-
mně se líbí, jak si vždycky změníš nick při každé nové reakce :)
-
jen střídej ty nicky trapáčku, ale ementální způsob jakým píšeš tě prozradí... zkus chvíli nebýt edgy jak pětileté dítě a zapoj mozek... email můžeš použít jen pro jednu registraci, tzn. pro každý nový účet by jsi potřeboval nový email. Věřím že řada místních trollíků s milionem nicků by radši táhla o dům dál, kdyby si musela založit účet a nemohla tu zvracet tak jako nyní ty. Ono totiž psát tu jako anonymek a střídat random nicky co tě napadnou každých pět vteřin, nebo si pořád dokola zakládat emaily a účty, to je docela rozdíl.
Zbytek tvého komentáře už nedává žádný smysl a protože nejsi zaregistrovaný a jsi jen zbytečný anonymek co nemůže postnout aktivní link, nebudu se ani namáhat s čtením nějaké wiki. Ostatně rozdíl mezi anonymkem a zaregistrovaným uživatelem, by mohl pochopit i takový trumbelín jako ty, ostatně ten rozdíl chápe i games.tiscali. Obrázek, nick a účet má docela souvislost se vším, protože já zde vystupuji jako jeden uživatel a píši vždy zaregistrovaný bez potřeby střídat nicky a vytvářet falešnou představu toho, že zde je více uživatelů s určitým názorem. -
Takovej straw grasp, prej email... :DD Email si můžu dát jakej chci... pořád seš anonym.
#tryharder
Mimochodem, to, jestli máš stejný nick, obrázek nebo ne, nemá žádnou souvislost s obsahem. To bys jako údajný student VŠ měl vědět. To je skutečně otázka základní logiky a průměrného IQ...
https://rationalwiki.org/wiki/Style_over_substance
Doplň si vzdělání, anonymku, ať se zbytečně neznemožňuješ. -
...jménem Klement.
-
Force awakens byla kopie New hope ale tak nějak se zavřenýma očima a kudlou v mozku to fungovalo, u pokračování dle mě nefungovalo nic + autoři si tam přimysleli tunu nesmyslů a doslova výmyslů, které do universa vůbec nepatří.
-
To byla nadsázka s těma bombama. Samozřejmě, že ve vakuu je jedno co je dole a co nahoře, ale celá scéna tak byla natočená ne? Byla natočená tak, že to budilo dojem, že padaj dolůůůůů. Chápeš?:)
-
ani Troška by nenatočil něco tak trapného jako tu pasáž s kasínem... takže by to klidně mohli Troškovi hodit
-
naopak, to byl vedle TLJ naprostý filmový poklad...
-
Bright
-
a už tu jednoho máme... *1* hlavně nebreč chlapče, klidně si mě pak můžeš bloknout, hlavně když tu přestaneš spamovat pod deseti nicky a něco si dokazovat. Každopádně jestli se ti líbil ten odpad s nálepkou star wars, tak nejenom, že NEVÍŠ, co se ti líbí, ale očividně potřebuješ skutečně někoho, kdo ti poradí a pomůže do příště s lepším výběrem filmu... víš, já tu mám registraci a obrázek a vystupuji tu pod jedním nickem, takže ano, oproti všem generickým trollům a chlapečkům/bl*ečkům jsem über-diskutující. *5* BTW: on totiž budulínku každý účet na games vyžaduje vytvoření nového e-mailu a jsem si celkem jist, že podobní spameři s dvaceti random nicky, by se nebabrali se zakládáním nových e-mailů, kvůli každé diskuzi, do které se musejí vy*vracet....
-
Potrefená husa
-
1. nepotřebuju si dokazovat, že se mi nějaký film líbì, to potřebují jen zamindrákování smrkáčci bez seběvědomí, jako třeba ty, já samozřejmě dávno vím, co se mi líbí a co ne, vůbec k tomu nepotřebuji názor nikoho jiného a už vůbec vůbec místního cringetrollíčka bez vkusu
2. pokud s povinnou registrací přijde funkce blokování příspěvků vybraných uživatelů, a nepoučitelných trollů, abych nemusel číst jejich žvasty (ano, opět tvoje) budu jen rád, ovšem myslím si,že rakovinu internetu jakou představují tvoje příspěvky je třeba vymítit, nikoliv jen skrýt
3. však jsi taky anonymek, jenom s ikonkou, nebo si myslíš, že z tebe 4 vteřinová registrace dělá něco víc? dokus tu nebudeš pod pravym jménen, vždycky budeš anonymek *1*