Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26166763_1770891052944958_8781263645237771395_n.png?oh=a20cb62939dad532f2e1a4e1a25932d1&oe=5ABBF5F0

.....
  • Vaše videa sleduju a jak jsem, ale poslouchal debatu o SW8, tak mě donutilo napsat můj asi první komentář. Jsem překlvapen, po zjištění, že Lukáš je fanoušek, jak moc se mu to líbí. Moje knihovna, čítá asi všechny sehnatelný knížky z lore SW a po shlédnutí epizody 8 moje naděje pohasly. Jediná jistota je, že na další SW do kina, už mě nikdo nedostane. A budu se snažit zapomenout. Tak vyzdvihovaný souboj se Snokem? Vizuálně pěkný. Nevíme kdo to je, jak se stalo, když byli Sithové vždy pouze 2 (znalci vědí, že od doby Dartha Banea) a Císař je mrtev a Anakin se na sklonku života obrátil zpět ke světlu, že se objeví Sith, kterej dokáže nějakým způsobem přetáhnout Kyla na temnou stranu, přímo Lukovi pod nosem. Propojuje jim mysl navzájem(Kylovi a Rey) vkládá jim do hlavy i myšlenky a nápady( Což nedovedl ani Císař takhle přímo! Ten si pomáhal chytrostí a intrikama to jsou zbraně sithů! ) a pak nepozná, že meč na kterej myslí jeho student, je ten vedle něho a ta nenávist směřuje na něj? Palpatine (Sidious) byl vyvrcholením tisíce let snažení od doby, co Darth Bane zavedl pravidlo dvou a konečně skoro definitivně porazil Jedie. Snoke byl prezentován, ještě jako mocnější než Sidious a pak zemře takhle uboze ? Luke se projektuje miliony kilometrů a mluví monology, že to nikdo nepozná ( ještě ho u toho vidí desítky lidí a ne pouze uživatelé síly ), ani sith se kterým bojuje? Yoda za života dokázal pouze vycítit pocity a posílat ty nejniternější vnuknutí a to byl největší mistr Jedi, kterej si prošel i na kraji temný strany. A po smrti ho dokázali vidět zase jen uživatelé síly. Yoda jako duch pouští blesky wtf? Scéna, kdy hyperpohonem zlikvidujou ten křižník je vizuálně nádherná (ale proč to neudělali už 100x předtim s prví malou stíhačkou která má hyperdrive? Neobětovali jednoho a nechali umírat další lidi? Proč to neudělali v prvních šesti filmech a nezničili tak hvězdu smrti a pracně se tam Luke trefoval? Protože to je blbost ). Vesmírnej souboj na začátku, byl taky super a opět jen vizuálně. V době Tie Bomberů nalítavaj nad cíl, jak za druhý světový a pak ve vakuu bomby padaj dolůůůů omfg. A jesti maj ty bomby pohon, tak proč musí přímo nad něj??? A argument Lukáše, že o císaři jsme taky nevěděli, kdo byl a kde se vzal bych taky možná překousnul. Ale tady mám pocit, že Disney si s předchozíma dílama a veškerou prací špičkovejch scifi autorů jako James Luceno,Timothy Zahn atd. atd. vytřel s prominutím zadek. Všchno to krásný co se tady 40 let buduje, celý universum a jeho pravidla poslali k šípku a to jim nikdy nezapomenu. Prostě všecko museli, udělat větší, lepší a velkolepější, jako když sem koukal na SW:Avengers (A to Marvel a DC taky sleduju), až mě nepřekvapilo, že se kámoš zmínil, jestli tam bude něco po titulkách. Vůbec jim nedošlo, že tenhle vesmír, už má svoji fyziku, psychiku a pravidla síly nastavený a potřebovali hlavně vyždímat co nejvíc peněz a podle toho to vypadá. Já už při sedmičce sem skřípal zubama, když Kylo zastavil blasterovou střelu v letu!!!To jsme ještě neviděli že? Práva máme, tak se vykašlem na všechno předchozí a ukážeme jak to umíme udělat všechno lepší. A pak ho skoro porazí nevycvičená holčina! Ale chtěl sem tomu dát šanci, právě proto, že SW vesmír mám tak rád. Doufám, že se najde aspoň pár fanoušků SW, kteří to cejtí stejně a na potřetí jim do kasičky nepřihodí. Jinak krásnej novej rok vám přeju všem a pokračujte v super videích. Jen sem chtěl vyjádřit svůj názor, tak mě nekamenujte:).
    • Respektuju Tvůj názor, přestože s ním nesouhlasím. Naopak souhlasím s většinou toho, co řekl Lukáš.
    • proste mainstreamek, stejne jako v herním prumyslu. cos čekal
    • co tl;dr ale odstavce, člověče, slyšel jste o nich?
    • "a pak ve vakuu bomby padaj dolůůůů omfg"

OLOL
      Kdyz uz si das praci sepsat takovej elaborat tak alespon pouzivej spravny termity protoze vakuum s tim kde je "dolu" nema vubec nic spolecnyho.

Ale jinak s tim tvym rantem docela souhlasim a to sam nejsem zadnej velkej fanda SW.
      V tom filmu davaj docela jasne najevo ze chtej zahodit stary SW a "sirsi universum" nebo jak se tem knizkam rika ale zbusob jakym to delaj je dost nestastnej a kopec nelogicnosti, nesmyslu a pokemonu tomu fakt vubec nepomaha.
      Vizualne to bylo cely dost pusobivy ale sam si rikam na co hvezda smrt kdyz jako zbran staci "raketa" s hyperpohonem.
      • To byla nadsázka s těma bombama. Samozřejmě, že ve vakuu je jedno co je dole a co nahoře, ale celá scéna tak byla natočená ne? Byla natočená tak, že to budilo dojem, že padaj dolůůůůů. Chápeš?:)
        • Jenže s tím, že tam není gravitace, nemá vakuum nic společného. Vakuum můžeš vytvořit i na Zemi a tam gravitace bude. Rozhodně nejsem žádný fyzik, ale letmý náhled na wiki to člověku trochu osvětlí.
          • No dobře, pro hnidopichy.Ne ve vakuu, ale mimo gravitační pole planety nebo jiného tělesa. Určitě jste to pochopili jak to bylo myšleno.Protože mimo gravitační pole vesmírných těles je co??Vakuum. A to že si ho někdo vytvoří uměle o tom snad řeč nebyla. Myslet si můžeš co chceš od toho to je diskuze. Ale neoddiskuvatelnej fakt je, že z pohledu rozšířenýho univerza a lore SW, je to s...čka film. Tečka
    • Většina fanoušků s mozkem tohle pošle do pekla, Grygar ztratil kontakt s realitou...
    • TL;DR

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/10/vader_didnt_read.gif
  • TheGGG
    Nový film SW je bez debaty to největší h.vno co tento rok vyšlo. Nemluvím ani o tom SJW humusu, ale ten film selhává v tolika věcech, že je to až k neuvěření. Dějově nelogické, dobré postavy nevyužité, ty otravné a těch je většina, tam akorát s.rou. Žádný souboj a zapamatovatelná bitva, otřesný humor a trapné potvory co mají prodat merch. Tato nová trilogie je ostudou co kašle na lore a logiku. Moje pořadí oblíbenosti jednotlivých epizod: 5>4>3>RO>6>2>1>7>8.
    • Souhlas. SJW už je dneska všude (což teda nevidim jako pozitivum, ale co se dá dělat), ale že lidem nevadí nelogický děj, chyby ve scénáři a totalní kastrace SW lore, to opravdu nechápu. Hodněkrát jsem se chtěl v kině zvednout a odejít, ale jako fanoušek SW jsem vydržel. Co mě ale fakt dostalo, bylo dojení vesmírnejch mrožů - to bylo fakt přehnaný, nechutný, dokonce nevim, jestli to nebyla narážka na mlékarenský průmysl - vůbec bych se nedivil.
      • Mě překvapuje, že ještě chodíte na druhej díl, protože já úplně stejně trpěl u Force Awakens a Disney už ze mě nebude mít ani korunu.
    • Veskoslav
      Už tam chyběla jenom černá muslimská lesbička a bylo by to kompletní.
      • TheGGG
        ta by se pochopitelně naučila ovládat Sílu během pěti minut a v souboji porazila bez problému klidně i pět (bílých) sithů
        • Veskoslav
          5? Proboha ona by lusknutím prstů vyhodila Hvězdu smrti!
    • TheGGG
      A 45 minut zbytečného story v kasínu ala cringe space las Vegas, to byla vyloženě urážka. Ale dnes stačí tlačit správné názory a na samotné kvalitě už pak moc nezáleží.
      • tak museli vyobrazit ty zlé bíle může, kteří prodávají zbraně a týrají děti a zvířatka, bez toho by SJW propaganda nebyla úplná.

Ta linka je tam jen kvůli SJW, protože je pro film jinak úplně zbytečná.
    • proti tomu Battlefront II s Lootboxy je Star Wars nirvána a to myslím bez přehánění.
  • Když SJW Grygar tomu dal pět hvězd. Může mi zdůvodni scénu s kostkami? Proč tam jednu dobu jsou realné a pak realné nejsou. Je to jen proto, aby si fanoušci mysleli, že tam Luke opravdu je?

Jak může kritik tomuhle dát pět hvězd jde mimo mě.
  • Může mi jenom někdo říct, komu a čemu by ublížilo, kdy Luke k*rva první čast filmu dal Rey dlouhej, tvrdej a nemilosrdnej jedi trénink? Fakt by to TAK vadilo všem těm hipsterům, kteří adorujou VIII? Ta postava by aspoň dostala punc reálnosti a konečně by jí člověk aspoň trochu mohl brát vážně, že fakt umí s lightsaberem, že fakt zvedne skálu etc.
    Větší problém mám s tím, že mezi sedmičkou a osmičkou je minimální časový odstup ( myslím tím čas uvnitř filmu - neuběhlo několik let od událostí v sedmičce),ale naopak to dáme úplně jinému režisérovi (navíc Rian je ultrahipster umělec, což po JJovi je prostě skok hyperprostorem). Jenom si vemte, že koukáte na ten emotivní konec sedmičky, ihned si pak dáte osmičku a Luke veme meč a zahodí ho...Schválně si tohohle všímejte,až/jestli budete dávat maratón SW filmů..Fakt nechápu tu logiku. Evidetně nemaj vůbec vymyšlený větší plán a kam to celé směřuje( což zase nepochopim, pže ať Marvel milujete nebo nesnášíte, tak upřít se mu nedá velká provázánost a jasný směr kam všechno vede - viz fáze etc). A i přesto, že Disney vidí, jak tohle Marvelu šlape, tak u SW to z toho není cítit.
    Další pr*ser je, že se ten celej děj pocitově odehrává během jednoho dne/té vesmírné honičky. Pak vypadá spousta linek vynucených, zmatených a postrádající logiku..
    Teď už jenom počkat na fin.průšvih u Sola a snad to odstřeli K. Kennedy. Pže ta ženská na tohle fakt nemá. Bez urážky. Napsal bych to samé,i kdyby měla pindíka *1*
    • To vsechno patri k tomu planu zahodit to "stare" aby si mohli vymyslet nova pravidla SW vesmiru a posledni dil tohle uplne zavrsi. Vsichni ze starejch SW umrou a prijdou novy a lepsi. Vymyslej si svoje "pravidla" toho co Jedi muze umet a jediove budou silou nicit cely vesmirny stanice a treba konecne nekdo vymysli nejakou zbran na bazi hyperpohonu kdyz je to doted nenapadlo a v kazdym dile nam predstavi alespon 6 novych pokemonu.
      Na strane imperia uz konecne zase budou bojovat jenom bily muzi protoze jedinej cernoch jim utekl a nalestena pani umrela a na strane rebelu se snad konecne objevi nejakej transgender velitel.
    • treáningová sekvence ala Rocky je hrozné klišé, dobře, že to tam nedali
    • Taronyu
      No ten tréning tam asi nedali, pretože sa báli, že to bude moc pripomínať V. epizódu. No v konečnom dôsledku je tam aj tak kopec scén, ktoré sú variáciou scen jak z V. tak aj VI. Ep.
      Čo sa týka K. Kennedy súhlas. To je pre SW pohroma.
    • Johnson a J.J spolu vůbec nekomunikuje, trilogie nemá základ, proto to tak vypada
      • prý šli minulou středu na kafe
  • Nejvíc mě fascinuje, že se někdo chlubí tím, že na takovou kravinu šel do kina 2x? To byl předtím 4x na lobotomii? :) Zašlou slávu Hollywoodu (osmdesátky a devadesátky) si pamatuje už jen popcorn, který se tam otáčí už tři dekády a jen na vršek se přisype další várka. Všechny ty nový pokračování slavných sérií mají společné rysy v tom, že mají špatný scénář, špatné herce a dialogy, každých pět nebo deset minut logickou botu, nikdo s tím nedal práci a nic nepromyslel, chybí tam humor a nadsázka, kromě momentů "teď se všichni budete smát", což je zábavný asi jako sraz KSČ. A lidi se "smějí", proč by ne, když jim někdo řekl, že se právě teď smát mají.. masová demence.
    • Ten smích mě zarazil, když jsem se omylem vyskytl na druhých Avengers. Zejména náctiletý holky se tam pořád něčemu smáli a ve výsledku mě víc bavily (pro mě) překvapivý reakce publika než samotnej film. Co se týče Force Awakens, tak tam bylo v plným sále slyšet víc zvuků jak jsme se plácali do čela, než smíchu. Asi jsem měl ten den zrovna štěstí na inteligentnější spoludiváky.

Občas se ale najde výjimka. Blade Runner dostal na dnešní poměry důstojnej sequel.
      • Jack1947
        Blade Runner je spíše film pro pamětníky a protože jsem neviděl originál i tenhle druhý díl mi přišel docela jako nuda. Respkt film neurazil, ale uvidím ho nejdříve znovu až bude v tv.
        • Veskoslav
          Ano jít na pokračování bez znalosti 1. dílu.....Navíc Jacku, tam musíš použít mozek. A málokdo překousne závěr 1. a "2." dílu v rámci průměrného publika.
          • Jack1947
            Serš zbláznil ne že bych na to šel do kina - prostě tyhle malancholické nebo jak nazvat filmy moc nemusím ale dokážu je doma ještě snést, mám totiž hranici hnusu a nekoukatelnosti notně nataženou.
        • Jsou to filmy pro inteligentnější publikum, ale rozhodně ne pro pamětníky.
      • Jo to jsem ještě neviděl, Sicario a Arrival od stejného režiséra mě ale zrovna neuchvátili, akorát Prisoners bylo ok. Tak jsem zvědavej co z toho bude.
    • tvrdíš, že Grygar který na tom byl 3x je po lobotomii? To si teda vostrej hoch
      • Grygar ten který tvrdí, ze nejlepší hra od Piranha je Risen? Grygar pozer až do morku kosti
        • Co je špatného na tom, že se někomu nelíbí Gothic? To, že má jiný názor než Ty ještě neznamená, že je pozér. Lidi, naučte se respektovat názory druhých.
        • Risen 2 samozrejme*
      • Být fanoušek a ignorovat veškerý chyby je blbost.
        • To, že člověk byl na nějakém filmu víckrát nutně neznamená, že musí ignorovat.
          Prostě se mu ten film líbí a byl na něm víckrát navzdory tomu, že v tom filmu byly nějaké chyby.

NEWSFLASH: Kdyby se lidi měli přestat dívat na filmy kvůli (logickým) chybám, tak by jsme se mohli dívat asi tak na 3 filmy během desetiletí.
          Ono to není totiž úplně jednoduché, protože se říká "jiný kraj, jiný mrav". Nám některé věci mohou ve filmu připadat nelogické, ale jinde to můžou brát jako samozřejmost.
          • Tak samozřejmě by diváci měli vyvíjet tlak na filmaře, aby netočili takový blbosti. A ono nejde o nějaké minoritní chyby, ale o celkovou stavbu těch filmů a úplně základní věcí jako scénář, herci atd.
  • Femto
    Já měl po tomhle filmu chuť poslat všechny ženy v sále do kuchyně a to jsem spíše kavárník. Cpát mi socialní propagandu do mého milovaného universa? Paní Kennedy asi šmikla panu Johnsonovi koule, jinak si tenhle film nedokáži vysvětlit.
    • jamar28
      A jak se to tam třeba konkrétně projevovalo?
      • Femto
        Myslíš v sále nebo ve filmu?

Jestli myslíš to fiknutí koulí režiséra, tak tím že všechny ženy jsou výjímečné a většina chlapů jsou tupci. Leia umí létat ve vesmíru. Admirálka Holdo pak celou dobu mlčí a pak všechny zachraní, během to mlčení chlapi udělají záchranou misi(která k ničemu nevede) a převrat(který k ničemu nevede), nebudu tu rozebírat, že kdyby se jenom slovem zmínila, že má plán, tak ten film má o hodinu kratší stopáž. Ten převrat ukončí Leia s tím, že umravní hloupého muže. Rose chce obhájit smrt své sestry, ale když Finn chce zachránit den, tak ho ve finále propleskne, co blbne, zachraňovat den můžou jenom ženy, předtím samozřejmě Rey z čistajasna přiletěla a všechny imperialisty pokropila. Jinak Rey je unikát, umí vše, tím že ukázali, že Kylo byl trénovan jak Lukem tak Snokem, tak z něho udělali největšího žabaře, protože jí stači poprvé vzít meč a je lepší, a co teprve proti více protivníkům? Hádej, kdo zachranuje nebohého Kyla? Ano, zase je lepší s mečem i proti přesile. Co síla? Na ostrově má Luke historii Jedi, Yoda se mu zjeví, historii zapáli a řekne, že Rey všechno umí. Ve finále pak zvedne celou skálu a zachrani rebely.
        • 2 Femto: ( "...Yoda se zjeví, zapálí historii,..." )

Yoda jenom zapálil strom, aby Luka poučil a zbavil jeho posedlosti. Ke konci filmu je na nějakém záběru vidět, že ty Jedie-ovské texty jsou ve skutečnosti zachráněné a schované v nějakém šuplíku.
        • Fňuk fňuk fňuk :))))
          • TheGGG
            ano anonymku jen breč a ještě můžeš vystřídat pět nicků, ale stejně ti to nijak nepomůže, když nemáš žádné rozumné protiargumenty...
            • TheGGG
              bože, ty jsi fakt případ... *15*
            • To je mi fuk jen zkousim jestli nemam ban
            • TheGGG
              ne neargumentoval... ale já jsem nereagoval na grygara, ale na toho anonymka blobe...
            • Grygar argumentoval solidne
        • TheGGG
          pěkně řečeno, ale toto feministovi nevysvětlíš... z huxe, poea a dalších chlapů tam úmyslně dělají blbce a o tom co udělali se snokem, lukem nebo kylem ani nemá cenu mluvit. Dokonce i chudák finn tam byl za šaška a ani mu multikulti status nepomohl... kdepak, disney tlačí propagandu matriarchátu horem dolem. Kvalitní spisovatel dokáže napsat dobrou a silnou ženskou postavu, i bez toho, aby srazil mužské postavy na úroveň úplných idiotů, ten kdo nedokáže napsat ženskou postavu co obstojí vedle stejně schopných mužů, ten se uchyluje k odpadu jaký lze vidět v novém star wars, nebo star trek seriálu. Pořád se mele o gender vyrovnanosti, ale z pohledu všech těch sociologů a gender expertních netáhel to obvykle znamená, podkopnout chlapům nohy a ženám dát všelijaké výhody, kterými se bude zakrývat prostý fakt, že prostě chlapi a ženský nejsou ve všech ohledech 100 % stejní a každé pohlaví má své silné a slabé stránky... to ovšem dnešní kavárenská gender netáhla nechtějí přijmout a pak brečí, když se v reálným světě žádná ženská nedokáže dostat ani přes první kola výcviků na speciální jednotky a piští o snižování standardů...
          • Femto
            Ono stačí si udělat seznam hlavních hrdinů: Rey - super žena, Leia - super žena, Holdo - nadřazená žena, Rose - asijská žena, Poe - Latino(v hierarchii hrdinů pod Leiou a Holdo), Finn - Afroameričan(v hierarchii hrdinů dokonce i pod Rose)

a hlavních záporáků: Kylo(bílý muž,tak trochu neschopný a emočně nestabilní otcovrah), Snoke(bílý, znetvořený muž, ve finále arogantní pitomec, kterému se směje ta hloupější část kina, protože ho ještě ponížili ocucaným jazykem ), Hux(bílý pitomec), Lamač(přiopilý zrádce, který by prodal i svoji matku).

Neutrální je pak Luke(senilní, bilý děda, kdysi bílý hrdina, který žije jako poustevník na pustém ostrově, všechno a vše chce zahodit za hlavu, jen proto že viděl ve svém synovci trochu temna, proto ho šel ve spánku zabít světelným mečem, tak připustil vzestup Kyla, místo aby se s tím pokusil něco udělat, tak odjel na ostrov, tam pije mléko a loví ryby. Tak trošku reklama na klišé poustevníka. Ve finále se pokusí zachránit den, udělá pár rádoby cool triků, nakonec se zjisti, že z ostrova ani neodjel, den nakonec taky nezachránil, to byly ve finále zvířátka, které ukázaly rebelům cestu, takže nakonec umírá - splyne se sílou, ve filmu nic neudělal, byl tam úplně k hovnu a konec filmu).
            • TheGGG
              ovšem ve všem co napsal má pravdu--- to vidí každý, kdo není ušlápnutý hipsterský sluníčkový kavárenský submisivní jelimánek aka feminista....
            • LOL, ty jsi už na Chocholouška *1*
            • TheGGG
              no nějaký feminista co má doma dominu a miluje, když ho celé dny mlátí a komanduje, si toto určitě užije... každopádně bych chtěl někdy vidět tu hollywoodskou tabulku nadřazenosti postav. Vždy mě zajímalo, jestli je víc transexuální mexická žena, nebo černý tolerantní muslimský doktor....
          • TheGGG
            BTW: např. hlavní hrdinka v rogue one byla naprosto skvělá a působila schopně i vedle ostatních silných týpků z toho týmu...
            • misto techhle slohu stačilo na moji puvodni otazku ("A že jsou AAA hry slátaniny ti nevadí?" ) napsat nevadí.
            • TheGGG
              to skutečně nemá cenu blobe, když máš chápání zahnilého pařezu... normální člověk už by to dávno pochopil. Zkusím to tedy naposledy a velice jednoduše, tak aby se to dostalo i do tvé hlávky zelí.
              Hra má mnoho co nabídnout, příběh v ní není ta nejklíčovější věc, tudiž může být trochu jednoduší a přesto zábavný a zajímavý a utváří celkový zážitek a motivuje hráče v postupu. Pokud je tento příběh trošku jednoduší, lze to tedy odpustit, protože je součástí většího zážitku, stejně tak lze odpustit, pokud pracuje s postavami a dějem na jednoduší rovině než film. Stejně tak filmu lze odpustit něco, co by se nedalo tolerovat u knihy, protože normální člověk má různé požadavky na různé věci podle toho, jestli zrovna kouká na film, seriál, čte knihu, nebo hraje hru. Toto jsi snad pochopil. Takže když například dojde k drobné dějové nelogičnosti v ději mezi HALO 4 a 5, není to taková katastrofa, jako když se to stane u filmu ala Star wars. Nemluvě o tom, že si skutečně nevzpomínám na AAA hru, co by měla tak stupidní děj, práci s postavami, nabourávání lore a obecně failů v ději, jako nové star wars. Jistě, někdy může být příběh jednoduchý, jako v CoD, ale tento jednoduchý příběh většinou funguje dobře, má pár postav, ty mají jasnou motivaci a cíl, na nic si nehraje a funguje jako dobrá motivace, ala styl 80s akčních filmů s arnoldem a slyem atd. Pokud ovšem máme film jako star wars, kde je lore a děj dost důležité, pak jsou chyby a faily a stup*dita, jaká byla vidět v EP 8 naprosto neodpustitelné.Tys ovšem nové SW stejně ani neviděl, protože není na youtube, takže jaké pak vysvětlování čehokoliv... *5* *5* *5*
            • Proto jsem se taky ptal na těch 30-40% příběhového obsahu, o kterém jsi psal že si ho náramně užíváš. Ale tohle nemá cenu, napsali jsme 1 stránku textu a ješte jsme se ani nedopracovali k tomu abys pochopil otázku. No nic... *9*
            • TheGGG
              a opět se dostáváme k tomu, že motáš paté přes deváte, protože hra =/= film a i když je to příběhová hra, tak pořát tam story tvoří tak 30-40 % celkového zážitku (a obvykle není třeba tak komplexní, stačí aby udrželo pozornost a vzbudilo zájem o postavy), zatímco u filmu je příběh mnohem důležitější. Navíc AAA hry obvykle neporušují lore, které bylo stanoveno v předchozích dílech, netlačí vyloženě zbytečné dějové linky a většinou ani nejsou tak plné nelogičností jako nové star wars... a i když jsou, pořád je to hra, takže tam je spousta jiných důležitých věcí, které mají na kvalitu vliv. Plus nové star wars selhává i v mnoha dalších věcech, nejen v příběhu. Souboje jsou nudné a bitvy generické, soundtrack průměrný a ničím speciální, takto bych mohl pokračovat. Stejně tak jako mnohé AAA hry zklamou, tak zklamou i mnohé filmy. Já hraji AAA hry, ale né všechny AAA hry, protože řada z nich je taky šunt viz nový wolfenstein, mass effect atd.
            • A opet se vracime k me puvodni otazce jak to ze ti stejne spatna prace s postavami a nelogicnosti atd. nevadi ve hrach, kde si ty pribehy obvykle pochvalujes
            • TheGGG
              blobe blobe... vyšla najevo akorát tvoje neskutečná de*ence... *3* jak už jsem tu totiž psal v mém původním komentu, film považuji za odpad a SJW agitky jsou jen jedním z mnoha problémů co ten tento produkt má... už jsem tu koneckonců hovořil o nelogičnostech v ději, špatné práci s postavami, nabourávání lore, zbytečných dějových linkách atd. Chápu že pro někoho kdo akorát celé dny sleduje bandu youtuberů s downovým syndromem, musí být neskonale těžké se soustředit, uvažovat a třeba jen dát do hromady jednu rozumnou větu... ale pls blobe snaž se. BTW: co hraji nebo nehraji je nyní irelevantní, ty nejsi hráč a já v této diskuzi řeším film SW, takže se zkus držet tématu... BTW: braky jsou hlavně v indie scéně, obvykle nějaké rádoby artové blbinky, kterým se normální člověk vysměje, stejně jako tobě *14*
            • P.sss
              Napis co hrajes, je to k tematu. Abychom vedeli jestli hrajes kyc nebo skutecne hry pro fajnsmekry
            • P.s. nene lepsi prirovnani je kurak, ktery nekouri protoze nema cigy a nechce kourit nedopalky z popelnic
            • Aha takze tobe se film libil akorat ti vadil feminizmus. Problem filmu ale byl jinde, co ti asi uniklo no nic. (Myslel jsem ze slovo slatanina bylo oznaceni filmu jako takoveho, ne jen narazka na feminizmus).
              Myslel jsem ze kritizujes film kvuli naraci a pribehu, postavam a hereckym vykonum a tak jsem se zadivil, proc ti tyto nedostatky nevadi i u her (obecne zadna hloubka na ukor pozlatka, audiovizualni stranky).
              Vyslo ale nejspis na jevo ze krom feminizmu se ti film libil, neprekvapive protoze ty oblibujes brak, kyc a trapnosti a povrchnou zabavu.
            • TheGGG
              pleteš se blobe, plácáš páté přes deváte... tvůj názor na AAA hry nijak nesouvisí s protlačovaným feminismem a mary sue postavami ve star wars... trochu si to srovnej a ujasni si, o čem se bavíme, tady nejsi v Otázkách václava moravce, aby jsi skákal mezi tématy jak se ti to hodí... a to že jsi hráč, ale jenom nehraješ, to je jako když člověk co nekouří řekne, že je kuřák jenom nekouří, protože není závislej... to je prostě bob, to nevymyslíš. Malá rada, možná zkus hrát nějakou z těch her, co sleduješ na youtube
            • P.S. ja jsem hrac jen nehraju protoze neni co a nejsem na hrani zavislej.
              P.S. napis jakou hru hrajes a ja ti pak napisu co hraju ja. (Nebo to muzeme udelat tak, ze napiseme pet poslednich co jmse hrali)
            • hry, kultura, hudba, filmy jsou produkty ktere maji k sebe dost blízko. je to zábava nebo umení. už chápeš?
            • TheGGG
              blobe, blobe... ty a to tvé plácání mimo téma a žvatlání pátého přes deváte... předně jak s tím souvisí hry? a za druhé mary sue je normální běžně používaný pojem, popisující určitý typ postavy, to ví každý... to by jsi ovšem nesměl být blob ve stádiu rozkladu. Vrať se radši ke sledování youtuberů, nebo sázení brambor ve své mobilní hře a hlavně pryč z games, toto je stránka pro hráče
            • A že jsou AAA hry slátaniny ti nevadí? Btw to mary sue jsi okopíroval ze zahraničních diskuzí. Skus myslet sám za sebe prište *11*
            • TheGGG
              to víš že jo tlamičko... nemám rád mary sue postavy a myslím, že jsem to vysvětlil dost jasně, aby to pochopil i ten pos*ední sluníčkoví debí*ek... pokud ti nevadí slátaniny, kde se ze všech mužů dělají neschopní idioti, pak zřejmě ty nesnášíš muže... *3*
            • čekal jsem že mainstreamovemu konzumentovi jako jsi ty se bude film líbit. úkázalo se že proste jen nenávidíš ženy
    • Tvl to je slušnej brekot, koule šmikli spíš tobě ne? :))
  • Daisy Ridley je jeden z nejhorších herců/eček co kdy hrál ve SW, ten výkon nestačil snad ani na po*no... Nicméně díky bohu, že už si jsou toho vědomi a v posledním filmu této trilogie bude naposled... Opravdu nerozumím kdo dělá casting na tyhle filmy...?
    • Walt Disney / Daisy Ridley - zrejme nejaka luxusni disney k...a.
    • ale hezka a roztomilá je, sice neumí hrát a ten charakter je ještě horší než její výkon, ale co... Rose je horší.

TVL stejně když si vzpomenu na ten brutální hate na Haydena, který vlastně byl uplně v klidu v III epizodě, tak opravdu si říkám, že je nejlepší věřit jen vlastnímu názoru.
      • U trilogie ze staré republiky jsem si říkal, není to ono ale je to fajn star wars. U force awakens jsem po promítání vykouřil 3 cigarety a šel mlčky vypleštěnej do baru. Po last of th jedi se musím force awakens omluvit, protože to byl celkem dobrý film. Ale na této nové trilogii neni dobře skoro vůbec nic.
        • To zase musim rict ze ten posledni se mi proti tomu predeslymu libil vic.
          • Force awakens byla kopie New hope ale tak nějak se zavřenýma očima a kudlou v mozku to fungovalo, u pokračování dle mě nefungovalo nic + autoři si tam přimysleli tunu nesmyslů a doslova výmyslů, které do universa vůbec nepatří.
  • Filmové databáze by měly zavést pro podobné filmy ještě stupnici pod bodem mrazu. Pak bych se s grygarem a podobnými gurmány shodl alespoň v čísle.
    • Navrhujete něco, co už dávno funguje: CSFD má v hodnocení "odpad" *5*
  • TheGGG
    když se tak dívám na tu diskuzi, skutečně potřebujeme zavést povinnou registraci pro psaní komentářů... protože to množství nepřihlášených anonymků s nicky typu: tak, cože, kdo, proč, Lol, haha, dd, teda, nono a cokoliv co se dotyčnému v té hlávce zelí zrovna urodilo je otřesné... celé to vede k tomu, že si tu jeden člověk pod deseti nickama snaží něco dokázat a předstírá, že jeho argument podpořilo hodně lidí...
    • 1. nepotřebuju si dokazovat, že se mi nějaký film líbì, to potřebují jen zamindrákování smrkáčci bez seběvědomí, jako třeba ty, já samozřejmě dávno vím, co se mi líbí a co ne, vůbec k tomu nepotřebuji názor nikoho jiného a už vůbec vůbec místního cringetrollíčka bez vkusu

2. pokud s povinnou registrací přijde funkce blokování příspěvků vybraných uživatelů, a nepoučitelných trollů, abych nemusel číst jejich žvasty (ano, opět tvoje) budu jen rád, ovšem myslím si,že rakovinu internetu jakou představují tvoje příspěvky je třeba vymítit, nikoliv jen skrýt

3. však jsi taky anonymek, jenom s ikonkou, nebo si myslíš, že z tebe 4 vteřinová registrace dělá něco víc? dokus tu nebudeš pod pravym jménen, vždycky budeš anonymek *1*
      • TheGGG
        a už tu jednoho máme... *1* hlavně nebreč chlapče, klidně si mě pak můžeš bloknout, hlavně když tu přestaneš spamovat pod deseti nicky a něco si dokazovat. Každopádně jestli se ti líbil ten odpad s nálepkou star wars, tak nejenom, že NEVÍŠ, co se ti líbí, ale očividně potřebuješ skutečně někoho, kdo ti poradí a pomůže do příště s lepším výběrem filmu... víš, já tu mám registraci a obrázek a vystupuji tu pod jedním nickem, takže ano, oproti všem generickým trollům a chlapečkům/bl*ečkům jsem über-diskutující. *5* BTW: on totiž budulínku každý účet na games vyžaduje vytvoření nového e-mailu a jsem si celkem jist, že podobní spameři s dvaceti random nicky, by se nebabrali se zakládáním nových e-mailů, kvůli každé diskuzi, do které se musejí vy*vracet....
        • Takovej straw grasp, prej email... :DD Email si můžu dát jakej chci... pořád seš anonym.

#tryharder

Mimochodem, to, jestli máš stejný nick, obrázek nebo ne, nemá žádnou souvislost s obsahem. To bys jako údajný student VŠ měl vědět. To je skutečně otázka základní logiky a průměrného IQ...

https://rationalwiki.org/wiki/Style_over_substance

Doplň si vzdělání, anonymku, ať se zbytečně neznemožňuješ.
          • mně se líbí, jak si vždycky změníš nick při každé nové reakce :)
          • TheGGG
            jen střídej ty nicky trapáčku, ale ementální způsob jakým píšeš tě prozradí... zkus chvíli nebýt edgy jak pětileté dítě a zapoj mozek... email můžeš použít jen pro jednu registraci, tzn. pro každý nový účet by jsi potřeboval nový email. Věřím že řada místních trollíků s milionem nicků by radši táhla o dům dál, kdyby si musela založit účet a nemohla tu zvracet tak jako nyní ty. Ono totiž psát tu jako anonymek a střídat random nicky co tě napadnou každých pět vteřin, nebo si pořád dokola zakládat emaily a účty, to je docela rozdíl.
            Zbytek tvého komentáře už nedává žádný smysl a protože nejsi zaregistrovaný a jsi jen zbytečný anonymek co nemůže postnout aktivní link, nebudu se ani namáhat s čtením nějaké wiki. Ostatně rozdíl mezi anonymkem a zaregistrovaným uživatelem, by mohl pochopit i takový trumbelín jako ty, ostatně ten rozdíl chápe i games.tiscali. Obrázek, nick a účet má docela souvislost se vším, protože já zde vystupuji jako jeden uživatel a píši vždy zaregistrovaný bez potřeby střídat nicky a vytvářet falešnou představu toho, že zde je více uživatelů s určitým názorem.
      • Potrefená husa
        • ...jménem Klement.
          • TheGGG
            i když si dáš nick třeba v azbuce, stejně bude poznat, že to je za stolem pořád to stejné vemínko..., takže sorry, ale ta husa jsi tu ty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit