Přejít na výpis diskuzí
Sváteční GamesPlay: Star Wars Rebellion (...se spoustou spoilerů)
29.12.2017 | Redakce Games.cz
207 příspěvků
-
Čtyřka SW podle nových standardů: https://www.youtube.com/watch?v=PE2at2Wo9sU
Pětka podle nových standardů: https://www.youtube.com/watch?v=GoLJYGS0ZUI
*4* -
ona uz ta scena s ovladacem poklopu na bomby u vesmirnyho litatka jaksi narazi na problem, kde se v tak malym stroji bere gravitace...
-
Dodám, ze Daisy Ridley prohlásila, ze její postava je silnější než Mace Windu. Strašnej hereckém výkon, tak nulová sebereflexe
-
Nejtupejsi film desetileti
-
-
Bright
-
-
naopak, to byl vedle TLJ naprostý filmový poklad...
-
-
hlasuju
1. Emoji the Movie
2. Babovřesky
3. Jurassic World -
-
Babovresky jsou tupe jako prase, ale rozpočet mají 1% TLJ
-
-
jako že kdyby Troška režíroval TLJ, dopadlo by to líp? Nejsem si uplně jistý... *7*
-
-
vsaď se, že by tam Troška vrátil Jar Jara a ne jednoho
-
-
ani Troška by nenatočil něco tak trapného jako tu pasáž s kasínem... takže by to klidně mohli Troškovi hodit
-
JarJar> Rey
-
-
Nejsem ji jistý, ze by to dopadlo hůře, coz bych nevěřil, ze kdy napisi
-
-
-
-
-
Bože kde je Dobrovský a Olejník? Tohle to sluníčkářský blábolení ve streamu o hrách je fakt úplně mimo mísu...
-
-
Dobrovský a Olejník. Jedině tito dva zde drží úroveň, ten zbytekto je neforemné lehce zapomenutelné želé.
-
O jakém sluníčkářském blábolení to mluvíš? Tady v diskuzi každý mele něco o feminismu, ale v tom videu nic takového kluci neřešili, vy tu jste opravdu hysterky neskutečné...
-
-
Mluvím přesně o tom že když je tam retro dvojce Olejník - Dobrovský, tak si aspoň něco člověk poslechne o historii a vývoji té hry, a né nějákej ginger power fláky úplně o ničem. Co jsem se u tohoto streamu dozveděl o té hře? Kromě toho že to SW ?
-
-
Tak byl to takový mezisváteční gamesplay, tak to bylo spíš takové příjemné povídání. Třeba já jsem si to užil, ale uznávám, že se dost považuji za Grygarova fanouška, takže co já můžu vědět.
-
Vyspoilerovali ti celej film takže ti uštřily čas a ne tobě to je málo *7*
-
Já se dozvěděl, jak se hraje a o co v ní jde a v čem je dobrá a zajímavá. I když pak kecali o filmu.
-
-
ty jsi asi nesledoval ani toto video, ani jsi neviděl ten film co?
-
-
ano, bohužel na games je třeba se některým videím vyhýbat obkloukem, vždy záleží na tom, kdo se tam objeví a jestli tlačí nějaké své popletené agitky
-
-
Nechoďte tady na mě se ženami, naopak ženy si zaslouží lepší vyobrazení, než prezentuje tenhle film. Inteligenci, krásu, něžnost či schopnosti se dají vyobrazit jinak než Mary Sue postavami. Znovu jsem teď viděl Anglického pacienta a tam jsou ženy vyobrazeny sice idealisticky ale nádherně.
-
-
Han Solo byl šovinistický macho floutek, Ford několikrát říkal, že jemu samotnému je ta postava kvůli tomu nesympatická, ale to nikomu nevadilo, protože to je chalp?
-
-
to je sice pravda, ale taky to nebylo ve filmu prezentováno jako ideál muže. Pokud vím, tak Solo je ve staré trilogii odpadlík, který dluží kam se podívá a svůj jediný majetek vyhrál v kartách. Vzhledem k tomu, že původní star wars čerpají charaktery postav z historie, tak Solo představuje typickou šablonu pistolníka z divokého západu. Nové Star Wars čerpají charaktery ze starých Star Wars a v tom je ten problém. Proto sou ty postavy tak ploché a publiku je vlastně fuk, co s nimi bude. Ve staré trilogii člověk fandí rebelům, tady jen čeká až se někam posune příběh.
-
Neni pravda, ze by Ford nemel rad Sola protoze to byl sovinisticky macho floutek - treba Indiana Jones byl zahrany uplne stejne - toho taky nemel rad ?
Ale vzhledem k popularite jakou postava Hana Sola ziskala, to evidentne nikomu nevadilo. -
-
mohl bych ti ten citát od Forda vygooglit, ale myslím že jsi šikulka a zvládneš to sám *3*
-
-
-
-
díky ya svateční gamesplay. *4*
-
https://www.youtube.com/watch?v=Mdm8rpv045U
-
Díky za gamesplay, udelali jste mi radost.
Zrovna dneska jsem se chystal na Epizodu IV. -
slivovica ci vodka v pet flasi , kapesnicky :D to ste cely vy , alkáči ,nejak moc chlascete poslednu dobu vo videach, to ste mi teda profesionalové :D
-
-
Pokud se nepletu, tak i skoro v každém vánočním speciálu Fight Clubu něco pili. Zase bych z toho nedělal bůh ví co.
-
Však ať slopou :-D
-
Navíc v programu pro děti. Byl to takovej drunk stream.
-