Přejít na výpis diskuzí
Sváteční GamesPlay: Star Wars Rebellion (...se spoustou spoilerů)
29.12.2017 | Redakce Games.cz
207 příspěvků
-
co tl;dr ale odstavce, člověče, slyšel jste o nich?
-
to vysvětluje, proč se mu to nelíbilo, světelné meče mají špatnou velikost a Kylo s Lukem se nezměnili v obří roboty a při průletu atmosférou nezměnili 5x barvu svých ježatých vlasů *8*
-
Potkávám možná bylo trochu přehnané, spíš řeknou
toprydén jakse maté
a já řeknu
dobře, a jak vy?
a na to už neodpoví -
Femto/Alucard se opět rozmnožil...
-
víš co je divný, má to být Vietnamka, ale vůbec nevypadá jako ty co potkávám ve večerce, ale svým způsobem bychom jí taky mohli označit za silnou hrdinku
-
Rey umí to, co se učí Jedi několik let, prakticky ovládá sílu lusknutím prstu, takže polovinu Jedi z éry před 66 strčí do kapsy atd. Ne, ta postava je napsaná tak kreténsky, že horší už to být nemohlo.
Ještě udělat z té "vietnamky" hlavní hrdinku v dalším filmu a máme vlhký sen všech multikulturních pomatenců: žena jako hlavní hrdina a zachránce Jedi, černoch, který dokáže mít akorát vytlemený výraz "ukradl jsem drogy a 20 let jsem na carcku" s hláškou "wau" při každé druhé explozi, co hravě porazí jednoho z velitelů i když je to obyčejný vojáček a nakonec čínská holčina, co hraje na srdíčko a zlé korporaci, co si hraje v kasinu a chudáčci zvířátka tam trpí. Jo, ideální. -
Ano jít na pokračování bez znalosti 1. dílu.....Navíc Jacku, tam musíš použít mozek. A málokdo překousne závěr 1. a "2." dílu v rámci průměrného publika.
-
s tím Fordem je to trolling nebo retardace?
-
JarJar> Rey
-
Dodám, ze Daisy Ridley prohlásila, ze její postava je silnější než Mace Windu. Strašnej hereckém výkon, tak nulová sebereflexe
-
ona uz ta scena s ovladacem poklopu na bomby u vesmirnyho litatka jaksi narazi na problem, kde se v tak malym stroji bere gravitace...
-
nepodceňuj stéblo, mladý padawane
-
a do tý chodby jí asi teleportoval jar jar abrams ne?
-
pořád se jen marně snažíš chytat stébla zoufalče
-
díky Leie se dostaly plány k Rebelům = uběhla 20 metrů chodbou, nahrála je do R2D2 a zbytek neřešila, ale ok *1*
-
Samozřejmě jsem měl na mysli tohle "Harrison Ford byl uměle a nesmyslně naroubovaný do macho role", ale už je mi to fakt úplně jedno. Už jsem se "dozvěděl" dost.
-
že byly osumdesátky a devadesátky éra mužských hrdinů? zcela vážně
-
Jyn Erso neexistuje, ale i kdyby, díky Leie se dostaly plány k Rebelům. Matka je AI jako HAL a nemá s hierarchií lidský posádky nic společnýho. Ripleyová je výborná a uvěřitelná postava. Nikde netvrdim, že není. Stejně jako Leia + postavy z původní trilogie a narozdíl od Rey + koholi jinýho z tý kopy hoven od disneyho.
-
"a pak ve vakuu bomby padaj dolůůůů omfg"
OLOL
Kdyz uz si das praci sepsat takovej elaborat tak alespon pouzivej spravny termity protoze vakuum s tim kde je "dolu" nema vubec nic spolecnyho.
Ale jinak s tim tvym rantem docela souhlasim a to sam nejsem zadnej velkej fanda SW.
V tom filmu davaj docela jasne najevo ze chtej zahodit stary SW a "sirsi universum" nebo jak se tem knizkam rika ale zbusob jakym to delaj je dost nestastnej a kopec nelogicnosti, nesmyslu a pokemonu tomu fakt vubec nepomaha.
Vizualne to bylo cely dost pusobivy ale sam si rikam na co hvezda smrt kdyz jako zbran staci "raketa" s hyperpohonem. -
Leia plány Hvězdi Smrti neukradla, ukradla je Jyn Erso, ale dobrej pokus *5*
když se Ripleyová ocitne v nesnázích, dokáže si sama poradit, tak bych taky definoval silnou ženu a upřímně, když bys tyhle dvě postavil do ringu, na koho by sis vsadil? *3*
loď ve Vetřelci řídila Matka, nuff said