Přejít na výpis diskuzí
Sváteční GamesPlay: Star Wars Rebellion (...se spoustou spoilerů)
29.12.2017 | Redakce Games.cz
207 příspěvků
-
Grygar ten který tvrdí, ze nejlepší hra od Piranha je Risen? Grygar pozer až do morku kosti
-
TL;DR
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/10/vader_didnt_read.gif -
Blade Runner je spíše film pro pamětníky a protože jsem neviděl originál i tenhle druhý díl mi přišel docela jako nuda. Respkt film neurazil, ale uvidím ho nejdříve znovu až bude v tv.
-
Vaše videa sleduju a jak jsem, ale poslouchal debatu o SW8, tak mě donutilo napsat můj asi první komentář. Jsem překlvapen, po zjištění, že Lukáš je fanoušek, jak moc se mu to líbí. Moje knihovna, čítá asi všechny sehnatelný knížky z lore SW a po shlédnutí epizody 8 moje naděje pohasly. Jediná jistota je, že na další SW do kina, už mě nikdo nedostane. A budu se snažit zapomenout. Tak vyzdvihovaný souboj se Snokem? Vizuálně pěkný. Nevíme kdo to je, jak se stalo, když byli Sithové vždy pouze 2 (znalci vědí, že od doby Dartha Banea) a Císař je mrtev a Anakin se na sklonku života obrátil zpět ke světlu, že se objeví Sith, kterej dokáže nějakým způsobem přetáhnout Kyla na temnou stranu, přímo Lukovi pod nosem. Propojuje jim mysl navzájem(Kylovi a Rey) vkládá jim do hlavy i myšlenky a nápady( Což nedovedl ani Císař takhle přímo! Ten si pomáhal chytrostí a intrikama to jsou zbraně sithů! ) a pak nepozná, že meč na kterej myslí jeho student, je ten vedle něho a ta nenávist směřuje na něj? Palpatine (Sidious) byl vyvrcholením tisíce let snažení od doby, co Darth Bane zavedl pravidlo dvou a konečně skoro definitivně porazil Jedie. Snoke byl prezentován, ještě jako mocnější než Sidious a pak zemře takhle uboze ? Luke se projektuje miliony kilometrů a mluví monology, že to nikdo nepozná ( ještě ho u toho vidí desítky lidí a ne pouze uživatelé síly ), ani sith se kterým bojuje? Yoda za života dokázal pouze vycítit pocity a posílat ty nejniternější vnuknutí a to byl největší mistr Jedi, kterej si prošel i na kraji temný strany. A po smrti ho dokázali vidět zase jen uživatelé síly. Yoda jako duch pouští blesky wtf? Scéna, kdy hyperpohonem zlikvidujou ten křižník je vizuálně nádherná (ale proč to neudělali už 100x předtim s prví malou stíhačkou která má hyperdrive? Neobětovali jednoho a nechali umírat další lidi? Proč to neudělali v prvních šesti filmech a nezničili tak hvězdu smrti a pracně se tam Luke trefoval? Protože to je blbost ). Vesmírnej souboj na začátku, byl taky super a opět jen vizuálně. V době Tie Bomberů nalítavaj nad cíl, jak za druhý světový a pak ve vakuu bomby padaj dolůůůů omfg. A jesti maj ty bomby pohon, tak proč musí přímo nad něj??? A argument Lukáše, že o císaři jsme taky nevěděli, kdo byl a kde se vzal bych taky možná překousnul. Ale tady mám pocit, že Disney si s předchozíma dílama a veškerou prací špičkovejch scifi autorů jako James Luceno,Timothy Zahn atd. atd. vytřel s prominutím zadek. Všchno to krásný co se tady 40 let buduje, celý universum a jeho pravidla poslali k šípku a to jim nikdy nezapomenu. Prostě všecko museli, udělat větší, lepší a velkolepější, jako když sem koukal na SW:Avengers (A to Marvel a DC taky sleduju), až mě nepřekvapilo, že se kámoš zmínil, jestli tam bude něco po titulkách. Vůbec jim nedošlo, že tenhle vesmír, už má svoji fyziku, psychiku a pravidla síly nastavený a potřebovali hlavně vyždímat co nejvíc peněz a podle toho to vypadá. Já už při sedmičce sem skřípal zubama, když Kylo zastavil blasterovou střelu v letu!!!To jsme ještě neviděli že? Práva máme, tak se vykašlem na všechno předchozí a ukážeme jak to umíme udělat všechno lepší. A pak ho skoro porazí nevycvičená holčina! Ale chtěl sem tomu dát šanci, právě proto, že SW vesmír mám tak rád. Doufám, že se najde aspoň pár fanoušků SW, kteří to cejtí stejně a na potřetí jim do kasičky nepřihodí. Jinak krásnej novej rok vám přeju všem a pokračujte v super videích. Jen sem chtěl vyjádřit svůj názor, tak mě nekamenujte:).
-
To, že člověk byl na nějakém filmu víckrát nutně neznamená, že musí ignorovat.
Prostě se mu ten film líbí a byl na něm víckrát navzdory tomu, že v tom filmu byly nějaké chyby.
NEWSFLASH: Kdyby se lidi měli přestat dívat na filmy kvůli (logickým) chybám, tak by jsme se mohli dívat asi tak na 3 filmy během desetiletí.
Ono to není totiž úplně jednoduché, protože se říká "jiný kraj, jiný mrav". Nám některé věci mohou ve filmu připadat nelogické, ale jinde to můžou brát jako samozřejmost. -
jestli hádku 5 lidí/trollů (někteří z nich střídali různé anonymní nicky) považujete za směrodatnou, tak vám není pomoci...
-
Navrhujete něco, co už dávno funguje: CSFD má v hodnocení "odpad" *5*
-
2 Femto: ( "...Yoda se zjeví, zapálí historii,..." )
Yoda jenom zapálil strom, aby Luka poučil a zbavil jeho posedlosti. Ke konci filmu je na nějakém záběru vidět, že ty Jedie-ovské texty jsou ve skutečnosti zachráněné a schované v nějakém šuplíku. -
Být fanoušek a ignorovat veškerý chyby je blbost.
-
to je sice pravda, ale taky to nebylo ve filmu prezentováno jako ideál muže. Pokud vím, tak Solo je ve staré trilogii odpadlík, který dluží kam se podívá a svůj jediný majetek vyhrál v kartách. Vzhledem k tomu, že původní star wars čerpají charaktery postav z historie, tak Solo představuje typickou šablonu pistolníka z divokého západu. Nové Star Wars čerpají charaktery ze starých Star Wars a v tom je ten problém. Proto sou ty postavy tak ploché a publiku je vlastně fuk, co s nimi bude. Ve staré trilogii člověk fandí rebelům, tady jen čeká až se někam posune příběh.
-
Jo to jsem ještě neviděl, Sicario a Arrival od stejného režiséra mě ale zrovna neuchvátili, akorát Prisoners bylo ok. Tak jsem zvědavej co z toho bude.
-
Šovinistická sexistická břečka, kde je Leia "degradovaná" na jednu z nejsilnějších hrdinek filmů ze 70. let? Nová trilogie je výsměch vedle kterýho je neskutečně stupidní osmej díl Rychle a zběsile relativně konzistentní film.
-
Ten smích mě zarazil, když jsem se omylem vyskytl na druhých Avengers. Zejména náctiletý holky se tam pořád něčemu smáli a ve výsledku mě víc bavily (pro mě) překvapivý reakce publika než samotnej film. Co se týče Force Awakens, tak tam bylo v plným sále slyšet víc zvuků jak jsme se plácali do čela, než smíchu. Asi jsem měl ten den zrovna štěstí na inteligentnější spoludiváky.
Občas se ale najde výjimka. Blade Runner dostal na dnešní poměry důstojnej sequel. -
takže resumé diskuse je, že stará trilogie je šovinistická sexistická břečka kde jdou ženský degradovány na bezvýznamné poskoky, čekající až je chlapi zachrání (v lepším případě) a nová trilogie pouze vrací úder
škoda, už se na ty filmy níkdy nebudu dívat stejně -
tvrdíš, že Grygar který na tom byl 3x je po lobotomii? To si teda vostrej hoch
-
mohl bych ti ten citát od Forda vygooglit, ale myslím že jsi šikulka a zvládneš to sám *3*
-
Nejvíc mě fascinuje, že se někdo chlubí tím, že na takovou kravinu šel do kina 2x? To byl předtím 4x na lobotomii? :) Zašlou slávu Hollywoodu (osmdesátky a devadesátky) si pamatuje už jen popcorn, který se tam otáčí už tři dekády a jen na vršek se přisype další várka. Všechny ty nový pokračování slavných sérií mají společné rysy v tom, že mají špatný scénář, špatné herce a dialogy, každých pět nebo deset minut logickou botu, nikdo s tím nedal práci a nic nepromyslel, chybí tam humor a nadsázka, kromě momentů "teď se všichni budete smát", což je zábavný asi jako sraz KSČ. A lidi se "smějí", proč by ne, když jim někdo řekl, že se právě teď smát mají.. masová demence.
-
Jinak vyplývá s měkkým i jsem dlouho nevide
-
Neni pravda, ze by Ford nemel rad Sola protoze to byl sovinisticky macho floutek - treba Indiana Jones byl zahrany uplne stejne - toho taky nemel rad ?
Ale vzhledem k popularite jakou postava Hana Sola ziskala, to evidentne nikomu nevadilo. -
Poe zničil druhou hvězdu smrti a ona ho podezírá ze zrady? WTF!!??