Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto
    ne, nepletu, SWJ - je nový termín po The Last Jedi. MaryReySue taktéž. Svět se vyvíjí :)

myslím, že za komika je tu člověk, co mění jeden nick za druhý a argumentační vrchol považuje: "LOL, ty jsi už na Chocholouška"
  • A jak ještě pořád pleteš SJW a SWJ, ty jsi prostě rozený komik *15* *15* *15*
  • Femto
    Co tak trochu zapnout mozek? Chtěl bych moc? Nikdo nic nenamítá nad ženskými hrdinkami ale nad zpracováním ženských a mužských hrdinů ve filmu. Co tak kouknout na film pokud tedy máš pár korun na lístek, pak se o tom můžeme pobavit, eventuálně dole můžeš na mě reagovat nějak smysluplně, ne že změníš nick a napíšeš prostoduchou sr@čku.
  • Feministickou agitku? to jako že si dovolili dát tam ženské hrdinky? Fíha, to teda přestřelili
  • Femto
    mě spíše zaráží, že je to tohle schopen někdo obhajovat, místo smysluplného příběhu dostáváme agitační trilogii psanou na koleně. Místo dobrých scén počítáme díry ve scénáři, ale díry ve scénáři, hloupé dialogy, trapný humor, nulovou premisu kritici neřeší, těm stačí SWJ téma a feministická agitka a máme 9/10 film. Dle mého svět se v prdeel obrací.

Kdyby to byl super film, tak tam tu agitku jsem schopen přežít, jenže ten film je naprosto debilní a ještě je tam prvoplánová agitka.
  • oni z tebe udělali blbce? to si skoro říkám, co jsi byl doteď *7*
  • TheGGG
    no v původní trilogii ovšem z nikoho nedělali úmyslně blbce...
  • vy toho naděláte, v původní trilogii byly všeho všudy 4 ženský (tetička Beru, Leia, Mon Mothma a žena co projde v Impérium vrací úder na Bespinu po chodbě) podle logiky některých diskutujících musí všechny ženy ty filmy nenávidět, protože je to macho jízda
  • TheGGG
    to skutečně nemá cenu blobe, když máš chápání zahnilého pařezu... normální člověk už by to dávno pochopil. Zkusím to tedy naposledy a velice jednoduše, tak aby se to dostalo i do tvé hlávky zelí.
    Hra má mnoho co nabídnout, příběh v ní není ta nejklíčovější věc, tudiž může být trochu jednoduší a přesto zábavný a zajímavý a utváří celkový zážitek a motivuje hráče v postupu. Pokud je tento příběh trošku jednoduší, lze to tedy odpustit, protože je součástí většího zážitku, stejně tak lze odpustit, pokud pracuje s postavami a dějem na jednoduší rovině než film. Stejně tak filmu lze odpustit něco, co by se nedalo tolerovat u knihy, protože normální člověk má různé požadavky na různé věci podle toho, jestli zrovna kouká na film, seriál, čte knihu, nebo hraje hru. Toto jsi snad pochopil. Takže když například dojde k drobné dějové nelogičnosti v ději mezi HALO 4 a 5, není to taková katastrofa, jako když se to stane u filmu ala Star wars. Nemluvě o tom, že si skutečně nevzpomínám na AAA hru, co by měla tak stupidní děj, práci s postavami, nabourávání lore a obecně failů v ději, jako nové star wars. Jistě, někdy může být příběh jednoduchý, jako v CoD, ale tento jednoduchý příběh většinou funguje dobře, má pár postav, ty mají jasnou motivaci a cíl, na nic si nehraje a funguje jako dobrá motivace, ala styl 80s akčních filmů s arnoldem a slyem atd. Pokud ovšem máme film jako star wars, kde je lore a děj dost důležité, pak jsou chyby a faily a stup*dita, jaká byla vidět v EP 8 naprosto neodpustitelné.Tys ovšem nové SW stejně ani neviděl, protože není na youtube, takže jaké pak vysvětlování čehokoliv... *5* *5* *5*
  • Proto jsem se taky ptal na těch 30-40% příběhového obsahu, o kterém jsi psal že si ho náramně užíváš. Ale tohle nemá cenu, napsali jsme 1 stránku textu a ješte jsme se ani nedopracovali k tomu abys pochopil otázku. No nic... *9*
  • funza
    díky ya svateční gamesplay. *4*
  • Mě překvapuje, že ještě chodíte na druhej díl, protože já úplně stejně trpěl u Force Awakens a Disney už ze mě nebude mít ani korunu.
  • Souhlas. SJW už je dneska všude (což teda nevidim jako pozitivum, ale co se dá dělat), ale že lidem nevadí nelogický děj, chyby ve scénáři a totalní kastrace SW lore, to opravdu nechápu. Hodněkrát jsem se chtěl v kině zvednout a odejít, ale jako fanoušek SW jsem vydržel. Co mě ale fakt dostalo, bylo dojení vesmírnejch mrožů - to bylo fakt přehnaný, nechutný, dokonce nevim, jestli to nebyla narážka na mlékarenský průmysl - vůbec bych se nedivil.
  • TheGGG
    a opět se dostáváme k tomu, že motáš paté přes deváte, protože hra =/= film a i když je to příběhová hra, tak pořát tam story tvoří tak 30-40 % celkového zážitku (a obvykle není třeba tak komplexní, stačí aby udrželo pozornost a vzbudilo zájem o postavy), zatímco u filmu je příběh mnohem důležitější. Navíc AAA hry obvykle neporušují lore, které bylo stanoveno v předchozích dílech, netlačí vyloženě zbytečné dějové linky a většinou ani nejsou tak plné nelogičností jako nové star wars... a i když jsou, pořád je to hra, takže tam je spousta jiných důležitých věcí, které mají na kvalitu vliv. Plus nové star wars selhává i v mnoha dalších věcech, nejen v příběhu. Souboje jsou nudné a bitvy generické, soundtrack průměrný a ničím speciální, takto bych mohl pokračovat. Stejně tak jako mnohé AAA hry zklamou, tak zklamou i mnohé filmy. Já hraji AAA hry, ale né všechny AAA hry, protože řada z nich je taky šunt viz nový wolfenstein, mass effect atd.
  • A opet se vracime k me puvodni otazce jak to ze ti stejne spatna prace s postavami a nelogicnosti atd. nevadi ve hrach, kde si ty pribehy obvykle pochvalujes
  • TheGGG
    ty jsi asi nesledoval ani toto video, ani jsi neviděl ten film co?
  • O jakém sluníčkářském blábolení to mluvíš? Tady v diskuzi každý mele něco o feminismu, ale v tom videu nic takového kluci neřešili, vy tu jste opravdu hysterky neskutečné...
  • TheGGG
    ano, bohužel na games je třeba se některým videím vyhýbat obkloukem, vždy záleží na tom, kdo se tam objeví a jestli tlačí nějaké své popletené agitky
  • TheGGG
    ovšem ve všem co napsal má pravdu--- to vidí každý, kdo není ušlápnutý hipsterský sluníčkový kavárenský submisivní jelimánek aka feminista....
  • Bože kde je Dobrovský a Olejník? Tohle to sluníčkářský blábolení ve streamu o hrách je fakt úplně mimo mísu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší