Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    blobe, blobe... ty a to tvé plácání mimo téma a žvatlání pátého přes deváte... předně jak s tím souvisí hry? a za druhé mary sue je normální běžně používaný pojem, popisující určitý typ postavy, to ví každý... to by jsi ovšem nesměl být blob ve stádiu rozkladu. Vrať se radši ke sledování youtuberů, nebo sázení brambor ve své mobilní hře a hlavně pryč z games, toto je stránka pro hráče
  • Fňuk fňuk fňuk :))))
  • A že jsou AAA hry slátaniny ti nevadí? Btw to mary sue jsi okopíroval ze zahraničních diskuzí. Skus myslet sám za sebe prište *11*
  • TheGGG
    to víš že jo tlamičko... nemám rád mary sue postavy a myslím, že jsem to vysvětlil dost jasně, aby to pochopil i ten pos*ední sluníčkoví debí*ek... pokud ti nevadí slátaniny, kde se ze všech mužů dělají neschopní idioti, pak zřejmě ty nesnášíš muže... *3*
  • Navíc v programu pro děti. Byl to takovej drunk stream.
  • Jack1947
    Ještě že jsem neviděl, teda ne že by mi to až tak vadilo ale takhle spojlovat v živém streamu je teda už trochu za hranou *16*.
  • michaliuz18
    slivovica ci vodka v pet flasi , kapesnicky :D to ste cely vy , alkáči ,nejak moc chlascete poslednu dobu vo videach, to ste mi teda profesionalové :D
  • čekal jsem že mainstreamovemu konzumentovi jako jsi ty se bude film líbit. úkázalo se že proste jen nenávidíš ženy
  • TheGGG
    BTW: např. hlavní hrdinka v rogue one byla naprosto skvělá a působila schopně i vedle ostatních silných týpků z toho týmu...
  • TheGGG
    pěkně řečeno, ale toto feministovi nevysvětlíš... z huxe, poea a dalších chlapů tam úmyslně dělají blbce a o tom co udělali se snokem, lukem nebo kylem ani nemá cenu mluvit. Dokonce i chudák finn tam byl za šaška a ani mu multikulti status nepomohl... kdepak, disney tlačí propagandu matriarchátu horem dolem. Kvalitní spisovatel dokáže napsat dobrou a silnou ženskou postavu, i bez toho, aby srazil mužské postavy na úroveň úplných idiotů, ten kdo nedokáže napsat ženskou postavu co obstojí vedle stejně schopných mužů, ten se uchyluje k odpadu jaký lze vidět v novém star wars, nebo star trek seriálu. Pořád se mele o gender vyrovnanosti, ale z pohledu všech těch sociologů a gender expertních netáhel to obvykle znamená, podkopnout chlapům nohy a ženám dát všelijaké výhody, kterými se bude zakrývat prostý fakt, že prostě chlapi a ženský nejsou ve všech ohledech 100 % stejní a každé pohlaví má své silné a slabé stránky... to ovšem dnešní kavárenská gender netáhla nechtějí přijmout a pak brečí, když se v reálným světě žádná ženská nedokáže dostat ani přes první kola výcviků na speciální jednotky a piští o snižování standardů...
  • Femto
    Myslíš v sále nebo ve filmu?

Jestli myslíš to fiknutí koulí režiséra, tak tím že všechny ženy jsou výjímečné a většina chlapů jsou tupci. Leia umí létat ve vesmíru. Admirálka Holdo pak celou dobu mlčí a pak všechny zachraní, během to mlčení chlapi udělají záchranou misi(která k ničemu nevede) a převrat(který k ničemu nevede), nebudu tu rozebírat, že kdyby se jenom slovem zmínila, že má plán, tak ten film má o hodinu kratší stopáž. Ten převrat ukončí Leia s tím, že umravní hloupého muže. Rose chce obhájit smrt své sestry, ale když Finn chce zachránit den, tak ho ve finále propleskne, co blbne, zachraňovat den můžou jenom ženy, předtím samozřejmě Rey z čistajasna přiletěla a všechny imperialisty pokropila. Jinak Rey je unikát, umí vše, tím že ukázali, že Kylo byl trénovan jak Lukem tak Snokem, tak z něho udělali největšího žabaře, protože jí stači poprvé vzít meč a je lepší, a co teprve proti více protivníkům? Hádej, kdo zachranuje nebohého Kyla? Ano, zase je lepší s mečem i proti přesile. Co síla? Na ostrově má Luke historii Jedi, Yoda se mu zjeví, historii zapáli a řekne, že Rey všechno umí. Ve finále pak zvedne celou skálu a zachrani rebely.
  • jamar28
    A jak se to tam třeba konkrétně projevovalo?
  • Tvl to je slušnej brekot, koule šmikli spíš tobě ne? :))
  • Femto
    Já měl po tomhle filmu chuť poslat všechny ženy v sále do kuchyně a to jsem spíše kavárník. Cpát mi socialní propagandu do mého milovaného universa? Paní Kennedy asi šmikla panu Johnsonovi koule, jinak si tenhle film nedokáži vysvětlit.
  • Ripleyová je výborný příklad. Celý první Alien je jedna velká alegorie na feminismus a jeho důsledky. Koho to zajímá a nemá chuť analyzovat film kousek po kousku sám, doporučuji přečíst www.reel3.com/reassessing-alien-sexuality-and-the-anxieties-of-men a pak se na film podívat znovu a posoudit dle sebe. Je to film, který kritizuje feminismus a neschopnost moderních mužů a přitom je paradoxně feministkami adorován.
  • Ripley a neženská. Ty jsi ale deme_ntor. Její vztah s Newt nic? S Hicksem?
  • Filmové databáze by měly zavést pro podobné filmy ještě stupnici pod bodem mrazu. Pak bych se s grygarem a podobnými gurmány shodl alespoň v čísle.
  • Já se naučil bát, protože na tohle nemam odvahu ani s pohotovstním blicím pytlíkem.
  • Veskoslav
    5? Proboha ona by lusknutím prstů vyhodila Hvězdu smrti!
  • Veskoslav
    Ale proboha, to nikdo nebere. Rogue One měl skvělé obsazení. Ale tady to je jak pěst na oko, či spíše kopanec do koulí. Evidentně všichni mužští velitelé Rebélie jsou mrtví, když to převzala taková neschopná nicka. Finn a ta vietnamiše hodná paní? Zcela zbytečná a nudná linka. A když už se Finn rozhodne obětovat pro dobrou věc, tak co? Zase nic. Už v původních dílech byly ženy či menšiny (minimálně piloti při útoku na 2. hvězdu smrti.)

Ale chápu, slovo rasismus či xenofobie je tak krásné použít při každé druhé možné "píčovině"....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit