Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    haha, to se dost pleteš tra*ko.. naštěstí je tu pořád dost macho badass herců jako dwayne johnson a vin diesel... a ne jen přihlouplí vychtrlí kavárníci, jejichž jedinou rolí je dělat ze sebe idi0ta, aby hlavní mary sue pip*a působila dobře... a jedno meme čistě pro tebe
    https://images-cdn.9gag.com/photo/av7vRB5_460s.jpg
  • Ripley nie je dobrý príklad. Tú postavu neskutočne zmužnili až bola neženská. Ale to bola iná doba. Hlavne je preč už doba testosterónom nasiaknutých hrúd mäsa ako Schwarzenegger. To bol asi najhorší herec, ktorý to dotiahol tak vysoko. Dnes už taký útvar nemá naštastie v modernom filme priestor.
  • Ano je to pozitivum. Pokud napíšeš dobrý příběh a dáš do něj fungující a přirozené postavy. Ne když splácáš samoúčelnou hloupost která ani nedává smysl.
  • Promiň, ale ženské hrdinky jdou udělat i bez toho, aby tam byl tlačen feminismus a z bílých chlapů dělaní dáblové. Podívej se třeba na Ripley, Eventuelně ve Star Wars na Satale Shan, Darth Traya a další.
  • TheGGG
    ano, to je jasné pozitivum, když jsou z chlapů úmyslně dělaní idi*ti a z žen všehoschopné mary sue co lámou lore i logiku děje... a když každý dnešní padouch musí být nějaká narážka na zlé bílé "rasisty" a voliče trumpa a klaďasi všechno multikulti progresivníci... hlavně tlačit do star wars, star treku atd. politické agitky
  • Rasisti, sexisti a ďalšia xenofóbna lúza si tu dala koncoročné stretnutie. Tomu filmu sa dá toho vyčítať hocičo, ale obsadzovanie žien a menšín je predsa jasné pozitívum.
  • TheGGG
    ta by se pochopitelně naučila ovládat Sílu během pěti minut a v souboji porazila bez problému klidně i pět (bílých) sithů
  • Veskoslav
    Už tam chyběla jenom černá muslimská lesbička a bylo by to kompletní.
  • asi ne no, ale tady to je fakt tak moc na dřeň, že si říkám, že už to sakra musí vadit i těm feministům, ale asi ne...
  • TheGGG
    feminista a sebereflexe v jedné větě *1* *1* *1* ? To nejde...
  • tak museli vyobrazit ty zlé bíle může, kteří prodávají zbraně a týrají děti a zvířatka, bez toho by SJW propaganda nebyla úplná.

Ta linka je tam jen kvůli SJW, protože je pro film jinak úplně zbytečná.
  • mně spíš zajimálo jestli i jako feminista má sebereflexi, protože tohle je už tak over the top feministickej film, že už je to spíše kontraproduktivní, ale jde vidět že tyhle lidi jsou tak do sebe zahledění, že si neuvědomují, jak moc jsou k smíchu.
  • TheGGG
    A 45 minut zbytečného story v kasínu ala cringe space las Vegas, to byla vyloženě urážka. Ale dnes stačí tlačit správné názory a na samotné kvalitě už pak moc nezáleží.
  • proti tomu Battlefront II s Lootboxy je Star Wars nirvána a to myslím bez přehánění.
  • TheGGG
    Bylo jasné že z té Mary Sue femi propagace bude nadšený. Chlapi neschopní idi.ti a ženy OP Mary sues
  • https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26166763_1770891052944958_8781263645237771395_n.png?oh=a20cb62939dad532f2e1a4e1a25932d1&oe=5ABBF5F0

.....
  • TheGGG
    Nový film SW je bez debaty to největší h.vno co tento rok vyšlo. Nemluvím ani o tom SJW humusu, ale ten film selhává v tolika věcech, že je to až k neuvěření. Dějově nelogické, dobré postavy nevyužité, ty otravné a těch je většina, tam akorát s.rou. Žádný souboj a zapamatovatelná bitva, otřesný humor a trapné potvory co mají prodat merch. Tato nová trilogie je ostudou co kašle na lore a logiku. Moje pořadí oblíbenosti jednotlivých epizod: 5>4>3>RO>6>2>1>7>8.
  • Myslím si, že můj názor není zahalen feministickou a SWJ propagandou jako u Grygara, myslím, že Grygar už dál není schopen rozlišovat své politické názory a kvalitu díla, proto by měl jako recenzent skončit.
  • Ty taky *3*
  • TheRKD
    Díky za gamesplay, udelali jste mi radost.

Zrovna dneska jsem se chystal na Epizodu IV.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit