Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOL, ty jsi už na Chocholouška *1*
  • TheGGG
    no nějaký feminista co má doma dominu a miluje, když ho celé dny mlátí a komanduje, si toto určitě užije... každopádně bych chtěl někdy vidět tu hollywoodskou tabulku nadřazenosti postav. Vždy mě zajímalo, jestli je víc transexuální mexická žena, nebo černý tolerantní muslimský doktor....
  • TheGGG
    bože, ty jsi fakt případ... *15*
  • TheGGG
    blobe blobe... vyšla najevo akorát tvoje neskutečná de*ence... *3* jak už jsem tu totiž psal v mém původním komentu, film považuji za odpad a SJW agitky jsou jen jedním z mnoha problémů co ten tento produkt má... už jsem tu koneckonců hovořil o nelogičnostech v ději, špatné práci s postavami, nabourávání lore, zbytečných dějových linkách atd. Chápu že pro někoho kdo akorát celé dny sleduje bandu youtuberů s downovým syndromem, musí být neskonale těžké se soustředit, uvažovat a třeba jen dát do hromady jednu rozumnou větu... ale pls blobe snaž se. BTW: co hraji nebo nehraji je nyní irelevantní, ty nejsi hráč a já v této diskuzi řeším film SW, takže se zkus držet tématu... BTW: braky jsou hlavně v indie scéně, obvykle nějaké rádoby artové blbinky, kterým se normální člověk vysměje, stejně jako tobě *14*
  • Femto
    Ono stačí si udělat seznam hlavních hrdinů: Rey - super žena, Leia - super žena, Holdo - nadřazená žena, Rose - asijská žena, Poe - Latino(v hierarchii hrdinů pod Leiou a Holdo), Finn - Afroameričan(v hierarchii hrdinů dokonce i pod Rose)

a hlavních záporáků: Kylo(bílý muž,tak trochu neschopný a emočně nestabilní otcovrah), Snoke(bílý, znetvořený muž, ve finále arogantní pitomec, kterému se směje ta hloupější část kina, protože ho ještě ponížili ocucaným jazykem ), Hux(bílý pitomec), Lamač(přiopilý zrádce, který by prodal i svoji matku).

Neutrální je pak Luke(senilní, bilý děda, kdysi bílý hrdina, který žije jako poustevník na pustém ostrově, všechno a vše chce zahodit za hlavu, jen proto že viděl ve svém synovci trochu temna, proto ho šel ve spánku zabít světelným mečem, tak připustil vzestup Kyla, místo aby se s tím pokusil něco udělat, tak odjel na ostrov, tam pije mléko a loví ryby. Tak trošku reklama na klišé poustevníka. Ve finále se pokusí zachránit den, udělá pár rádoby cool triků, nakonec se zjisti, že z ostrova ani neodjel, den nakonec taky nezachránil, to byly ve finále zvířátka, které ukázaly rebelům cestu, takže nakonec umírá - splyne se sílou, ve filmu nic neudělal, byl tam úplně k hovnu a konec filmu).
  • Tvoje prispevky jsou takove perly ze by je mel studovat jazykovedny ustav aby se vedelo, co vsechno se da s jazykem udelat
  • Nic neupravovali, to varování tam bylo od začátku před vysíláním, i v názvu videa.
  • bravo!
  • Jack1947
    Možná to upravili až později každopádně ještě že tak. Pokud bych četl článek tak už by bylo trochu pozdě *12*

Myslel jsem samozřejmě než až ten film uvidím tak už bych to dávno stejnak neveděl.

I když je pravda že jsem hned šel číst diskusi, ostatně jako vždy no.
  • P.sss
    Napis co hrajes, je to k tematu. Abychom vedeli jestli hrajes kyc nebo skutecne hry pro fajnsmekry
  • P.s. nene lepsi prirovnani je kurak, ktery nekouri protoze nema cigy a nechce kourit nedopalky z popelnic
  • To je mi fuk jen zkousim jestli nemam ban
  • Aha takze tobe se film libil akorat ti vadil feminizmus. Problem filmu ale byl jinde, co ti asi uniklo no nic. (Myslel jsem ze slovo slatanina bylo oznaceni filmu jako takoveho, ne jen narazka na feminizmus).
    Myslel jsem ze kritizujes film kvuli naraci a pribehu, postavam a hereckym vykonum a tak jsem se zadivil, proc ti tyto nedostatky nevadi i u her (obecne zadna hloubka na ukor pozlatka, audiovizualni stranky).
    Vyslo ale nejspis na jevo ze krom feminizmu se ti film libil, neprekvapive protoze ty oblibujes brak, kyc a trapnosti a povrchnou zabavu.
  • TheGGG
    pleteš se blobe, plácáš páté přes deváte... tvůj názor na AAA hry nijak nesouvisí s protlačovaným feminismem a mary sue postavami ve star wars... trochu si to srovnej a ujasni si, o čem se bavíme, tady nejsi v Otázkách václava moravce, aby jsi skákal mezi tématy jak se ti to hodí... a to že jsi hráč, ale jenom nehraješ, to je jako když člověk co nekouří řekne, že je kuřák jenom nekouří, protože není závislej... to je prostě bob, to nevymyslíš. Malá rada, možná zkus hrát nějakou z těch her, co sleduješ na youtube
  • TheGGG
    ne neargumentoval... ale já jsem nereagoval na grygara, ale na toho anonymka blobe...
  • P.S. ja jsem hrac jen nehraju protoze neni co a nejsem na hrani zavislej.
    P.S. napis jakou hru hrajes a ja ti pak napisu co hraju ja. (Nebo to muzeme udelat tak, ze napiseme pet poslednich co jmse hrali)
  • Grygar argumentoval solidne
  • hry, kultura, hudba, filmy jsou produkty ktere maji k sebe dost blízko. je to zábava nebo umení. už chápeš?
  • Co to meleš prosímtě, před spoilery varovali v článku i videu...
  • TheGGG
    ano anonymku jen breč a ještě můžeš vystřídat pět nicků, ale stejně ti to nijak nepomůže, když nemáš žádné rozumné protiargumenty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit