Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    no... viem si dosť dobre predstaviť tú ožieračku :D :D
  • Obrana Ancientu je už v názvu hry... a to co se NaVi povedlo, byl counter-pick na Allianci. Alliance udělala taky několik chyb, třeba to feedování, když chtěli sejmout Alchymistu v prvních minutách a místo toho jim dali 4 killy... No ale v čem je Alliance zaslouženě výtězem, je fakt, že NaVi prostě dostali. To co předvedl hráč S4, když v samotném konci hry dvakrát zamezil teleportaci NaVi zpět do báze bránit, je prostě geniální hraní. Alliance vyhrála takticky proti v té situaci hry silnějšímu soupeři a to je fakt. Taky proto jsou tak dobří, přinášejí do Doty další stupeň skilu. Nezapomeňte, jak zašlápli NaVi v semifinále 2:0 ...jo jsem jeden z těch ketří to sledovali a náramně jsem se bavil. Jsem za ten turnaj rád, bylo na co koukat.
  • Alliance hrála pořád jednu a tu samou taktiku, a hodně silnou taktiku ovšem ve finále NaVi ukázalo, že doopravdy je tím nejlepším týmem jelikož si i této taktice přizpůsobilo a dokonale countrovali Allianci, bohužel kvůli jedné chybě prohráli.
  • Alliance hrála na prd, říkej si co chceš
  • h0p3
    máš recht, už nevim komu přesně, možná azubu protože se jeden z nich koukl za sebe na plátno a díky tomu dali successful gank, nb něco takovýho..
  • Neházej všechny čechy do jednoho pytle, ne všichni jsou takoví. Já si zase myslím, že tady tohle je typické pro celou východní evropu (do které také patříme), ne jenom pro čechy. To je všechno kvůli tomu stupidnímu komunismu, který to tak dlouho vtloukal lidem do hlavy, což samozřejmě u některých zůstalo i po roce 89.
  • vlastik.plaminek
    Změn si nick. D*ment (spokojen, pane cenzor?) jako ty si nezaslouží nosit jméno jednoho z nejgeniálnějších zločinců (i když jenom filmových). Běž si radši zajezdit na kole nebo se třeba střel do hlavy, je mi to u řitě. Hlavně už, prosím, vypadni.
  • Ty jsi dobrej hlupák demagog, ano určitě všichni zedníci a pekaři půjdou hrát profesionálně hry.

Základy ekonomie tě ve škole neučili? Poptávka nabídka: jakmile přesáhne nabídka poptávku, cena zboží okamžitě stoupne. Takže pokud jich opravdu odejde hrát dost, ti zbylí budou vydělávat miliony.
  • ja o tom nevedel, dotu2 si obcas zahraju a za vetsi informovanost ohledne tohodle turnaje bych se nezlobil
  • Totální nesmysl. Za teneto International mám nasledováno 128 her. Po celý turnaj jsem sledoval všechny hry Na'Vi a Alliance a musím říct i jako velký Na'Vi fan, že Alliance si to zasloužila. To co předvedl S4 jim defacto vyhrálo těch 1,44 Mega. Alliance dlouhodobě prokazuje že je nejlepší team na světě a vůbec nechápu tu tvojí poslední větu o tom že je to nezasloužené.
  • Tak to aby profi hráčům nezačaly chodit odměny po spadnutí serveru uprostřed hry *1* Kompenzace nebo tak něco.
  • Jaká snaha prosímtě, nci dokazovat nepotřebuji, jen se snažím poukázat na blbost plést sem na games co zřejmě nikoho moc nezajímá, jako například nějaká turnaje, byť o 1,4 mega$. Určitě se najde někdo, kdo by se na to rád podíval, možná je to vlastně opening Doty 2 (ale o tom že vychází do plné verze tu už něco bylo), jenže ti kdo tu ten článech vyloženě chtějí jsou ti, kteří o tem turnaji dávno vědí *3* <3
  • Matthew1J
    Tvůj problém zase je, že snaha ukázat jak jsi chytrý sa míjá účinkem.
    WTF? Je jeho chyba, že herní server píše o takové události až po tom co skončila a to v jednom kraťučkém článku? Kdyby sis dal prácu to přečíst tak bys věděl, že o tom věděl enom ho mrzí že games.cz o tom nevěděli. Takže příště než začneš dělat chytrého tak si daj tů prácu a přečti si na co reaguješ.

Edit: kdyby ti to pořád nedocházalo "Docela mě překvapuje, že ten to článek tu je už jsem ani nedoufal..."
  • ty znáš členy Alliance osobně? Jinak vyhublý mloci mě pobavili:) Ještě mě zajímá, proč tak nenávistný řeči, o "kvalitní sex na lyžích" si nerdi mohou nechat jen zdát:D
  • A fotbalistům dávají ještě víc, a ti poslední dobou umí akorát tak padat.
  • To finále bylo masakr. Nedokázal jsem se dodívat, ale i na záznamu bylo na co koukat.
  • Jak může mít někdo s takovým geniálním životem vůbec čas si založit účet na games a denodenně psát psát takovou spoustu kravin a aktivně o tom diskutovat a reagovat na většinu lidí, to nechápu. Předpokládám že je v tom divadle velká nuda a tak jste si zašel na internet ve smartphonu setřít nolifery, stejně jako už dneska podesáté. *7*
  • Sám nechápu, jak někoho může bavit na ty zápasy koukat, ale co, je to každýho věc.
  • Pozor na to, krabice od bot tu raději nezmiňuj, pár lidí už kvůli nim sedí. *1* *1*
  • hráči si mohli koupit International Compendium za 10 dolarů, z toho 25% (2,5 dolaru) šlo do price poolu...
    price pool se zvedl z 1 600 000 dolarů na 2 874 407 dolarů
    to je rozdíl 1 274 407 dolarů, což je zhruba 509 762 kusů Compendia
    takže Valve zůstalo 3 823 215 dolarů, odečteme-li původní price pool tak 2 223 215 dolarů
    kdo ví jestli to přerůstá náklady na turnaj, Valve tam dopravilo týmy, ubytovalo, pronajalo to divadlo... každopadně to je jen Compendium

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit