Přejít na výpis diskuzí
Švédský tým Alliance vyhrál 1,4 milionu dolarů v turnaji Dota 2
12.8.2013 | Aleš Smutný
199 příspěvků
-
Moc ne, tenhle web se e-sportem nikdy nezabyval a nikdy o nem nepsal (stejne tak necekam, ze tady najdu viteze jakohokoli jineho sportu). Je jasne, ze kdyz pujdu dalsi den na dota2.com nebo teamliquid, je zrejme, ze tam viteze uvidim. Nemam nic proti, aby se toto zde napsalo, ale existovalo spoustu jinych zpusobu, jakym nezkazit zabavu nikomu.
-
A co šachy? Šíleně fyzicky náročná činnost, že?
-
A co jsi čekal? Podívej se do zahraničí. Většina webů to tak má. Já nevím, ale pakliže nechci znát výsledky sportu, nelezu na sportovní stránky. Pakliže nechci znát výsledky herního turnaje, nepolezu ten den na herní weby a až po shlédnutí na ně zajdu.....
-
Sport? :D Hmm sedět za kompem a mačkat jak o život tlačítka. To je fakt sport.. Hodně náročná činnost. *7*
-
pardon, myslel jsem, ze pises, ze reknes a nereknou obecne. K tomu bych dodal, ze existuji stranky, kde cekas, ze se dozvis vysledek, ale rozhodne to neni tiscali. Priznavam, ze to byla moje chyba, ale redaktor Smutny, mohl trochu uvazovat, nez udelal takovy nadpis.
-
Ve zprávách a tisku ti to řeknou, a tohle je snad stejný ne?
-
No jak hráli s Orange, tak jsme s kámošem řvali jak na hokeji pomalu *1*
-
Já to říkal, nemá cenu se o tom ani zmiňovat *7*
-
NAVI se ve finále fakt nedařilo...ale jak otočili ten zápas s Orange o finále samotné, to bylo maso :-)
-
Cha,zaspal sem všechny dny ,zaspal sem i tenhle ale na finále sem se probudil :)) GG
-
Takze ty normlane chodis k lidem a zacinas jim rikat vysledky, aby ses jich nejdriv zeptal, jestli to videli? Promin, ale rict viteze hned v nadpisu (zejmena, kdyt tenhle web podava 0 informace o jakemkoli e-sportu behem roku) je uplna blbost. Stacislo v nadpisu napsat "TI 3 ma jiz sveho viteze!" a viteze napsat dale v clanku, kazdej kdo se nechce podivat na to proste neklikne, jednoduche jak facka.
-
Takže když ti ráno řeknou výsledky NHL, tak taky budeš nasraný, protože jsi to v noci neviděl?
-
DObry joke :DD co by dalo 3/4 populacie za to ze sedi 8 hodin denne za pc ale dostavaju len susne a nie 1,4 milionu za hranie sa :D cista zavist
-
Dokoukal jsem 3. zapas pri stavu 2:1 pro NaVi a rekl jsem si, ze si dam minutku pauzu a kouknu se, jestli neni nejaka nova recenzi na tiscali. :(
-
Vzhledem k tomu, ze finale bezelo v tak pozdnich hodinach se pravdepodobne spousta lidi bude koukat na zaznam dnes dopoledne a odpoledne, proto velmi dekuji autorovi clanku, ze zvladnul vyspoilovat viteze hned v nadpisu. Zabavny na tom je, ze tenhle web nerekl o dote nic podstatneho cele roky, ale na tohle se evidentne pripravil ... ffs
-
Tak to je "na prd" práce většiny lidské populace.
-
Koukal jsem a jsem rád, že vyhráli:)
-
Dyť je to jako sport, a o sportu můžeš říct to samé.
-
Stejně to stojí za prd... Když už tolik času věnovat jedný činnosti, tak už něčemu kreativnějšímu. Tohle je takový o ničem.