Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demigod? :)
  • Veskoslav
    LoLko je nejjednodušší MOBA hra. Nic s tím neuděláš a ani to nezměníš;)
  • DOTA2 sucks *6* hra pro rádobyintelygentní caparty, co si myslí, že LoLko je pro kidda, tak si svoje komplexy léčí na dotě omg *7*
  • Asharak: Ja se o to zajimam, ale nepouzivam FB :)
  • Tak poslední dobou se tu snaží přiblížit bulváru, tak dělají takové nadpisy, to je možná trochu omlouvá, většina článku je stejně k ničemu. A to už je neomlouvá. *10* *4*
  • Tak to by ses raději měl podívat na etymologii, než zkoumat "definice" na pochybných stránkách.

Edit: A Vesko mě předehnal a ušetřil ti práci, ze které by ses mohl poučit. :(
  • :) Chapu, ale jednoduche, logicke a nijak nekonfliktni reseni:

Napids: "The Internatinal 2013 zna sveho viteze!"
    Lynch - Aha, jeste jsem to nevidel, kliknu si na to pozdeji.
  • Veskoslav
    Slovo sport je anglosaského původu a odvozuje se od slova disport. Znamená obveselení, rozptýlení, vlastně útěk od práce, od povinnosti k zábavě.

Co mi povíš teď? Ať se zasměji:)
  • No, myslel jsem např. Dota Cz/Sk, eSuba a pod. stránky. Jsem myslel ze neco budes mít liknutého, když se o to zajímáš.
  • Robotron3
    Já to tak zase nesleduju, ale nebyla právě Dota 2 nedávno v USA oficiálně uznána za sport?
  • Jak často se hraje o 1 400 000 dolarů?
  • Moderátor večerních zpráv : "Pozor reportáž obsahuje výsledky voleb "

Lynch - sakra kde mám ten ovladač! :)))
  • "To je jako sport", jet 5 hodin nakole taky z toho mám kromě nějaké výdrže jen obhlédnuté okolí. Obě činnosti ti jen žerou čas, než kdyby jsi dělal něco kreativnějšího. Promiň, ale jízda na kole mi o moc kreativnější nepřipadá. *15*
  • Poper se s wikipedii nebo třeba s kvalitnější britannicou a přečti si definici sportu. Jestli někde označuje šachy za sport nebo jestli to dají jednou za čas do Branky body vteřiny, tak to ještě neznamená, že to sport je...
  • Veskoslav
    Jelikož to byl turnaj s největší dotací v historii, tak jsem něco očekával. Sice ne hned tak "brzo", ale čekal jsem podobnou informaci.
  • Asharak: Zaznam neni ono, to je jasny vec, ale za to napeti mezi finalovymi 2 teamy to rozhodne stalo. Ono na FB pisou strasny individua :), proto jsem od tohohle webu cekal trochu vic.
  • Robotron3
    Do titulku to asi dávat nemuseli, ale dovedu si představit, že jak o tom moc nepíšou, tak je tohle ani nenapadlo. Třeba se poučej :)
  • Buď rád že nemáš skupiny na FB, už tolik výsledků sem si tak nechtěně přečetl :/ Na druhou stranu, nikdy mě moc nebaví dívat se ze záznamu takže až tak hrozné to není *4*
  • Prosimte, kolikrat tento web informoval a vysledcich herniho turnaje? Tahle stranka je ohledne hernich turnaji hooodne casual, a proto jsem blahove ocekaval takovy pristup.
  • Robotron3
    Dotu 2 jsem nikdy nehrál, ale vůbec nepochybuju o tom, že hrát to na tý top úrovni je sakra náročný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit