Přejít na výpis diskuzí
Švédský tým Alliance vyhrál 1,4 milionu dolarů v turnaji Dota 2
12.8.2013 | Aleš Smutný
199 příspěvků
-
Demigod? :)
-
LoLko je nejjednodušší MOBA hra. Nic s tím neuděláš a ani to nezměníš;)
-
DOTA2 sucks *6* hra pro rádobyintelygentní caparty, co si myslí, že LoLko je pro kidda, tak si svoje komplexy léčí na dotě omg *7*
-
Asharak: Ja se o to zajimam, ale nepouzivam FB :)
-
Tak poslední dobou se tu snaží přiblížit bulváru, tak dělají takové nadpisy, to je možná trochu omlouvá, většina článku je stejně k ničemu. A to už je neomlouvá. *10* *4*
-
Tak to by ses raději měl podívat na etymologii, než zkoumat "definice" na pochybných stránkách.
Edit: A Vesko mě předehnal a ušetřil ti práci, ze které by ses mohl poučit. :( -
:) Chapu, ale jednoduche, logicke a nijak nekonfliktni reseni:
Napids: "The Internatinal 2013 zna sveho viteze!"
Lynch - Aha, jeste jsem to nevidel, kliknu si na to pozdeji. -
Slovo sport je anglosaského původu a odvozuje se od slova disport. Znamená obveselení, rozptýlení, vlastně útěk od práce, od povinnosti k zábavě.
Co mi povíš teď? Ať se zasměji:) -
No, myslel jsem např. Dota Cz/Sk, eSuba a pod. stránky. Jsem myslel ze neco budes mít liknutého, když se o to zajímáš.
-
Já to tak zase nesleduju, ale nebyla právě Dota 2 nedávno v USA oficiálně uznána za sport?
-
Jak často se hraje o 1 400 000 dolarů?
-
Moderátor večerních zpráv : "Pozor reportáž obsahuje výsledky voleb "
Lynch - sakra kde mám ten ovladač! :))) -
"To je jako sport", jet 5 hodin nakole taky z toho mám kromě nějaké výdrže jen obhlédnuté okolí. Obě činnosti ti jen žerou čas, než kdyby jsi dělal něco kreativnějšího. Promiň, ale jízda na kole mi o moc kreativnější nepřipadá. *15*
-
Poper se s wikipedii nebo třeba s kvalitnější britannicou a přečti si definici sportu. Jestli někde označuje šachy za sport nebo jestli to dají jednou za čas do Branky body vteřiny, tak to ještě neznamená, že to sport je...
-
Jelikož to byl turnaj s největší dotací v historii, tak jsem něco očekával. Sice ne hned tak "brzo", ale čekal jsem podobnou informaci.
-
Asharak: Zaznam neni ono, to je jasny vec, ale za to napeti mezi finalovymi 2 teamy to rozhodne stalo. Ono na FB pisou strasny individua :), proto jsem od tohohle webu cekal trochu vic.
-
Do titulku to asi dávat nemuseli, ale dovedu si představit, že jak o tom moc nepíšou, tak je tohle ani nenapadlo. Třeba se poučej :)
-
Buď rád že nemáš skupiny na FB, už tolik výsledků sem si tak nechtěně přečetl :/ Na druhou stranu, nikdy mě moc nebaví dívat se ze záznamu takže až tak hrozné to není *4*
-
Prosimte, kolikrat tento web informoval a vysledcich herniho turnaje? Tahle stranka je ohledne hernich turnaji hooodne casual, a proto jsem blahove ocekaval takovy pristup.
-
Dotu 2 jsem nikdy nehrál, ale vůbec nepochybuju o tom, že hrát to na tý top úrovni je sakra náročný.